tion.ro Web analytics

Maratonul UVT deviază mijloacele de transport în comun. Se închide și Pasajul Michelangelo

Maratonul UVT deviază mijloacele de transport în comun. Se închide și Pasajul Michelangelo

Foto: arhivă
Patru linii de transport public vor avea trasee deviate în ziua de duminică, 2 iunie, din cauza unui eveniment sportiv organizat de Universitatea de Vest Timișoara. Surprize vor avea și șoferii, dar reprezentanții primăriei nu au anunțat încă restricțiile de circulație. Știm cu siguranță că va fi închis Pasajul Michelangelo. Vedeți traseul folosit de alergători!
Scris de Roxana Deaconescu - Patru linii de transport public vor avea trasee deviate în ziua de duminică, 2 iunie, din cauza unui eveniment sportiv organizat de Universitatea de Vest Timișoara. Surprize vor avea și șoferii, dar reprezentanții primăriei nu au anunțat încă restricțiile de circulație. Știm cu siguranță că va fi închis Pasajul Michelangelo. Vedeți traseul folosit de alergători!

Potrivit reprezentanților societății de transport public, circulația mai multor mijloace de transport în comun va fi modificată în 2 iunie, în intervalul 5-17, cu ocazia „UVT Liberty Marathon”.

Astfel, linia Expres 7 va întoarce la Catedrala Mitropolitană, folosind stația liniilor 33 și 33b.

Linia 16 va circula pe traseul liniei 15 între Pasajul Michelangelo și str. Traian Grozăvescu.

Linia Expres 3 va avea traseu deviat, urmând să meargă pe Calea Martirilor pe Bd. Liviu Rebreanu, pe Drubeta, pe str. Independenței, prin Piața Bălcescu, apoi pe linia de tramvai de pe str. Gheorghe Doja, prin Piața Sf. Maria, pe Splaiul Nicolae Titulescu și înapoi de pe Bd. Repbulicii pe Bd. Regele Ferdinand I, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, pe linia de tramvai din Piața Sf. Maria, pe linia de tramvai de pe Doja, prin Piața Bălcescu, pe str. Mihai Viteazul, pe Bd. Victor Babeș și apoi pe str. Cluj.

Și linia Expres 8 va avea alt traseu, urmând ca între Ciclop și Piața Nicolae Bălcescu să circule pe str. Iepurelui, pe str. Ștefan cel Mare, pe Bd. Eroilor de la Tisa, pe Bd. Victor Babeș, pe Bd. Mihai Viteazul și în Piața Bălcescu. Returul va fi pe același traseu.

„Pentru mijloacele de transport deviate pe durata evenimentului sportiv se vor folosi ca stații de îmbarcare/debarcare stațiile mijloacelor de transport în comun existente pe traseul deviat”, au transmit reprezentanții STPT.

Traseul maratonului

Oficialii primăriei nu au anunțat încă restricțiile de circulație pentru UVT Liberty Marathon. Nu sunt trecute nici măcar străzile afectate de evenimentul sportiv, adresa pentru avizul dat de Comisia de ordine publică a PMT fiind Bd. Vasile Pârvan nr. 4.

Conform evenimentelor anunțate pe Facebook de către organizatori, maratonul închide și Pasajul Michelangelo, unde va avea loc manifestarea „Trance it! at Liberty Marathon” ,un „eveniment special”.

„Stingem luminile în Pasajul Michelangelo și dăm drumul la Video Mapping în timp ce Mr. Pit ne bagă în Trance. Haideți și voi să dansăm într-o locație inedită, unde rareori ne va fi dat să organizăm un astfel de eveniment și să încurajăm alergătorii pe măsură ce tranzitează pasajul”, ne îndeamnă reprezentanții UVT.

Traseul maratonului, conform organizatorilor:

3 x UVT → Bd. V. Pârvan → înainte prin pasajul Michelangelo → Bd. C. Coposu → la dreapta pe Str. Pestalozzi → întoarcere 180 la stânga înainte de intersecţia cu Str. Ștefan cel Mare → Str. Pestalozzi → la dreapta pe Splaiul Nistrului → traversare parc Regina Maria → la stânga pe Bd. 3 August 1919 (pe trotuar) → la stânga pe Splaiul Nistrului → mal stâng Bega până sub Podul Traian → Splaiul Tudor Vladimirescu (trotuar) → la dreapta traversare pe Podul Metalic → la dreapta pe Splaiul Nicolae Titulescu (trotuar) → mal drept Bega → întoarcere 180 la dreapta înainte de intersecția cu Podul Decebal (după ieșirea din Parcul Copiilor) → retur pe malul drept până la Facultatea de Hidrotehnica → la dreapta pe Str. G. Enescu → traversare Parcul Justiției → la dreapta pe Str. 20 Decembrie 1989 → la dreapta pe Bd. I.C. Brătianu → întoarcere 180 la stânga înainte de intrarea în sensul giratoriu → Bd. I.C. Brătianu → la dreapta pe Str. Lucian Blaga → la stânga prin Piața Libertatii → Str. V.V. Delamarina → la stânga pe Str. Mărășești →traversare Piața Victoriei (partea vestica) → întoarcere în fata Catedralei Metropolitane →traversare Piața Victoriei (partea estica) → Str. Alba Iulia → la dreapta prin Piața Libertății → la dreapta pe Str. L. Blaga → înainte pe Str. 20 Decembrie 1989 → înainte pe Bd. M. Viteazu →întoarcere 180 la dreapta înainte de intersecția cu Str. Sf. Rozalia → Bd. M. Viteazu → la dreapta pe Bd. V. Pârvan → UVT.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Azi în Timișoara

  Ce facem astăzi în Timișoara?

  România

  Mai multe orașe italiene populare în rândul turiștilor români, lovite de un val de căldură

  Ştiri din Timiș

  „Inovare accesibilă tuturor”, deviza Strategiei Smart City care va atrage fonduri și va moderniza serviciile publice din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  JAZZx 2022: trei zile în care marii artiști ai jazzului vin în Piața Victoriei din Timișoara

  Eveniment

  VIDEO. Percheziții în casele unor suspecți de trafic de minori, în Timiș. Au forțat două fete să se prostitueze

  Ştiri din Timiș

  Târg caritabil în Parcul Copiilor pentru Matteo, un băiețel cu boli grave care are nevoie de bani pentru terapii

  Ştiri din Timiș

  Au început în sfârșit reparațiile pe DJ691, drumul care duce din Dumbrăvița spre Lipova

  Ştiri din Timiș

  Iluminatul public stradal, modernizat și extins pe zeci de străzi din Timișoara

  Eveniment

  Un șofer beat și cu permisul suspendat a intrat cu mașina într-un autobuz, în Timiș

  Eveniment

  Tinerele implicate în accidentul cu migranți, de la Periam, arestate preventiv. Încercau să-i treacă ilegal granița

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici