tion.ro Web analytics

Agenda, ziarul familiei tale

Agenda este cel mai mare săptămânal din Vestul țării, cu informații pentru toată familia. Un ziar tipărit, care te însoțește pe tot parcursul săptămânii și care-și găsește loc pe noptiera ta și în comunitate. Agenda, săptămânalul cu apariție neîntreruptă de peste 30 de ani, este unul dintre ziarele emblemă ale Timișoarei și al Vestului de țară, care a provocat la lectură generații întregi. Este săptămânalul care, în fiecare vineri, aduce vești pentru toată familia, de la ultimele știri la articole din Sănătate, Social, Economic, Învățământ și, nu în ultimul rând, Cultură, mai ales că din anul 2023 Timișoara devine o capitală a evenimentelor culturale. În Agenda găsiți și programul tv, dar și integrame, rețete, sărbătorile religioase, programele teatrelor, ale cinematografelor, horoscop, întreruperile de curent, prognoza meteo, prezentări de carte. Nu lipsesc reportajele de călătorii, poveștile caselor de la Muzeul Satului Bănățean Timișoara și nici sfaturile antrenorului Miu despre cum să faci sport sănătos și corect.

Abonează-te la ediția tiparită Agenda!

Almanah 2023 GRATUIT la fiecare abonament pe 12 luni

Agenda nu ratează nici principalele sărbători, vine cu suplimente de Paști și de Crăciun, cu materiale de sezon și idei care vă vor face sărbătorile frumoase, iar la final de an, când trebuie să vină Moș Nicolae, almanahul este deja la chioșcurile de ziare – un produs care înglobează reportaje, povești, articole inedite despre cele mai în vogă tendințe și multe alte lucruri care vă vor relaxa atunci când le citiți.

Agenda face parte din comunitate, este ziarul familiei tale!

DATE DE CONTACT

Sediul redactiei:
Timișoara, Piața I.C. Brătianu, nr 1, ap.4(în spatele tribunalului)
Tel: +40 256/221.549
E-mail: agenda@informmedia.roTion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici