tion.ro Web analytics

De luni, 27 iunie, echipele Aquatim au început un amplu proces de verificare a branșamentelor în mai multe localități din județul Timiș. Această acțiune are loc ca urmare atât a sesizărilor venite din partea abonaților, cât și a neconcordanțelor apărute între cantitățile de apă declarate și cele reale.

Ştiri din Timiș

Șase oferte pentru proiectarea lotului 2 din autostrada Lugoj - Deva
Până astăzi, 27 iunie, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Lugoj – Deva, Lot 2”. Au fost depuse șase oferte.

Capitală Culturală

Reprezentații de excepție la Filarmonica Banatul în 2023, anul Capitalei Culturale Europene
Anul viitor, Filarmonica Banatul le va oferi melomanilor, când sunt așteptați zeci de mii de turiști și străini la Timișoara - Capitală Culturală Europeană, un program de excepție. 1

Ştiri din Timiș

FOTO. Avansează lucrările la Centrul de legume-fructe din Tomnatic. Vicepreședintele CJT, în vizită pe șantier
Se lucrează la Centrul de legume-fructe din comuna Tomnatic, o investiție extrem de dorită de majoritatea producătorilor agricoli din zonă. Vicepreședintele CJ Timiș Alexandru Proteasa a fost în inspecție pe șantier.

Utile

FOTO. O mai mare vizibilitate în câteva intersecții din Timișoara. Arborii au fost toaletați
Echipele Horticultura au intervenit în cursul zilei de luni, 27 iunie, pentru a toaleta coroanele arborilor din mai multe intersecții din oraș.

Ştiri din Timiș

Bulină neagră de la CNAIR pentru firmele care se ocupă de Centura Timișoara Sud și descărcarea de pe A1 la Sânandrei
Constructorul Centurii Timișoara Sud și cel care se ocupă de descărcarea de pe A1 la Sânandrei au primit din partea CNAIR certificat negativ, ceea ce înseamnă, conform noii legi a achizițiilor publice, o bulină neagră pentru alte participări la licitații. 2

Ştiri din Timiș

Programul de lansare a Capitalei Culturale, încă „secret”. E cert că PMT și CJT fac evenimente separate
Ori nu l-au întocmit ori nu vor să-l dezvăluie. Mai sunt doar șase luni până când un eveniment istoric va debuta la Timișoara.

România

Paul al României, prințul fugar, a fost prins și arestat la Paris
Paul al României, dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din țară înainte de a fi condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, a fost prins la Paris. 3

Ştiri din Timiș

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, după rezultatele la BAC: „Revenim la un scenariu optimist pentru admiterea 2022"
Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT, le transmite absolvenților de liceu - după primele rezultate ale examenului de bacalaureat - că facultățile Universității de Vest din Timișoara îi așteaptă cu un pachet de beneficii global. 1

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici