Autotren implicat intr-un accident la intrarea in Herghelia Izvin

De R.J.
Reactualizat la:
Autotren implicat intr-un accident la intrarea in Herghelia Izvin
© TION: Autotren implicat intr-un accident la intrarea in Herghelia Izvin
Accident de circulație, marți după-amiază, pe șoseaua care leagă Timișoara de Lugoj. Un autotren a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism și s-a oprit în semnul de intrare de la Herghelia Izvin, îngreunând circulația din zonă.

Autotrenul circula spre Timișoara, dinspre Lugoj. În fața Hergheliei Izvin, șoferul autotrenului a observat că mașina care circula în fața sa a oprit brusc. A frânat la rândul său, dar din cauza greutății autovehiculului, care era încărcat, distanța de frânare a fost redusă considerabil. Pentru a evita coliziunea cu mașina din față, șoferul a tras de volan și s-a oprit în intrarea de la Herghelia Izvin, cu roțile din față deasupra șanțului de pe margineea drumului, după ce a agățat și barele de metal din fața hergheliei.

La locul accidentului a au ajuns echipaje de poliție, pompieri de la Descarcerare și o ambulanță, care a transportat șoferul autotrenului la spital, pentru îngrijiri medicale.

Circulația în zonă este îngreunată, iar oamenii legii așteaptă o macara pentru a trage tirul și a degaja intrarea în herghelie.

Rămâneți pe www.tion.ro pentru a urmări în această seară imagini de la locul accidentului, la TionTV.
Regulament de plasare a anunturilor