tion.ro Web analytics

Universitatea de Vest Timisoara ofera burse de 90.000 de lei pentru doctoranzi

Universitatea de Vest Timisoara ofera burse de 90.000 de lei pentru doctoranzi

Un proiect derulat de Universitatea de Vest Timișoara le oferă doctoranzilor instituției acces la 90.000 de lei. Banii sunt alocați sub forma unor burse.
Scris de Marcel Hoster - Un proiect derulat de Universitatea de Vest Timișoara le oferă doctoranzilor instituției acces la 90.000 de lei. Banii sunt alocați sub forma unor burse.

În urma unei competiții interne, 30 dintre doctoranzii Universității de Vest Timișoara au primit burse în valoare totală de 90.000 lei. Au luat parte la competiție peste 120 de cercetători din diferite domenii de studii doctorale: matematică, fizică, informatică, chimie, sociologie, psihologie, economie, filologie, muzică, teatru. Resursele alocate burselor de cercetare provin din implementarea proiectului „Cercetare de excelență în UVT prin susținerea și dezvoltarea centrelor de cercetare ale universității”, coordonat de Mădălin Bunoiu, prorector UVT.

„Aceste burse sunt menite, în primul rând, să marcheze simbolic recunoașterea preocupărilor pentru activitatea de cercetare și totodată vor facilita accesul acestora la surse de documentare, precum și la conferințe de calitate, oferindu-le oportunitatea de diseminare eficientă a rezultatelor pe care le au în cercetările lor”, a declarat Otilia Hedeșan director al Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat al UVT.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, spune că susținerea performanței este o preocupare constantă a UVT.

„Continuăm să investim în cercetare. De data aceasta, vizați sunt cei aflați la început de drum, la nivel de studii doctorale. Știm cât de greu și de costisitor poate fi să ai acces la cele mai noi surse de documentare și instrumente de perfecționare. Astfel, le acordăm celor mai buni dintre ei un impuls binemeritat prin astfel de burse”.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  În Timișoara, rata de infectare cu Covid a trecut de 21. Situația în Timiș

  România

  Coronavirus, 27 ianuarie: Peste 31.000 de infectări în România și 71 de decese. În Timiș sunt 2.381 de cazuri

  Eveniment

  UPDATE. Cabluri de fibră optică abandonate pe pista de biciclete și pe șosea, la Moșnița Nouă

  Sănătate

  Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara crește numărul de paturi destinate copiilor cu Covid-19

  Eveniment

  Zeci de percheziții într-un dosar pentru vaccinări false. Polițiștii au descins și în Timiș

  Mapamond

  Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului

  Ştiri din Timiș

  Puțini profesori interesați de posturile de directori, în Timiș. Inspectorul general: „Avem o problemă în mediul rural”

  Sănătate

  Aproape 50 de copii din categoria 5-11 ani s-au vaccinat anti-Covid în prima zi de deschidere a centrelor în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Chestionar pentru timișoreni. Despre regenerarea spațiilor urbane și formarea unor experți

  Eveniment

  Traficant de migranți trimis în judecată, în Timiș. A fost prins transportând 26 de transfugi

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici