tion.ro Web analytics

Luna septembrie incepe cu noi intreruperi de curent pregatite de Enel

Începe o nouă săptămână şi o nouă lună, întreruperile de curent rămân o constantă. Enel Distribuţie Banat anunţă noi întreruperi în alimentarea cu energie electrică, pentru săptămâna ce urmează, în judeţul Timiş. Vor fi afectaţi consumatori de pe numeroase străzi din Timişoara, fie că vorbim despre zona centrală sau zone situate la periferia oraşului, dar probleme vor fi şi în multe alte localităţi din judeţ.
Scris de A.S. - Începe o nouă săptămână şi o nouă lună, întreruperile de curent rămân o constantă. Enel Distribuţie Banat anunţă noi întreruperi în alimentarea cu energie electrică, pentru săptămâna ce urmează, în judeţul Timiş. Vor fi afectaţi consumatori de pe numeroase străzi din Timişoara, fie că vorbim despre zona centrală sau zone situate la periferia oraşului, dar probleme vor fi şi în multe alte localităţi din judeţ.

Astfel, luni, 1 septembrie, Enel va întrerupe alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din Timişoara: pe strada Mărăşeşti, pe bulevardul Republicii şi în Piaţa Victoriei, între orele 8-16, precum şi pe Splaiul Tudor Vladimirescu şi străzile Caraiman şi Gheorghe Doja între 9-12.

De asemenea, între orele 8-16 mai sunt anunţate întreruperi în localitatea Mânăstire, iar satul Sângeorge, tot din comuna Birda, va rămâne în totalitate fără curent.

Probleme în alimentarea cu energie electrică vor fi, luni, între orele 9-15, şi în municipiul Lugoj, pe strada Cotul Mic – blocurile nr. 10-14, 18, 19, 21-23. De altfel, la Lugoj, Enel a planificat întreruperi de curent în fiecare zi, de luni până vineri, în zona respectivă.

Marţi, 2 septembrie, vor avea din nou de suferit consumatorii de pe mai multe străzi din Timişoara: cei de pe bulevardul Take Ionescu nr. 63 şi străzile Transilvania (parţial), Vulturilor (p.) şi Prahova (p.) nu vor dispune de energie electrică între orele 8-16, iar cei de pe străzile Remus (p.), Caraiman (p.), Tudor Vladimirescu (p.), Braşov (p.) şi Gheorghe Doja (p) între orele 9-12.

Tot marţi, în intervalul 8-16, Enel a programat întreruperi şi în localitatea Gătaia (parţial), în zona Spitalului de Psihiatrie, iar între 8-18 în oraşul Buziaş (cartier blocuri MAN, str. Florilor).

Miercuri, 3 septembrie, între orele 9-12 vor rămâne fără curent locuitorii de pe străzile Romulus, Remus, Virgil Madgearu, Eugen Barbu şi Pescarilor din Timişoara, între orele 9-15 se va opri alimentarea cu energie electrică, parţial, în comunele Cărpiniş şi Cenei, între 9-19 la Balinţ şi Bodo, iar între 8-15 va fi afectată în totalitate localitatea Sârbova şi parţial localităţile Banloc şi Deta.

Joi, 4 septembrie, Enel anunţă din nou întreruperi pe numeroase străzi din Timişoara: Dâmboviţa (p.), Citadelei (p) şi Aleea Muzicii, între orele 9-12, Calea Buziaşului, Chevereşului, Spătarul Milescu, Olarilor, Grigore Antipa, Traian Simu, Nicolae D. Cocea, Humuleşti, Iuliu Podlipny, Pavel Stoica, Dimitrie Dinicu, Nicolae Stoica, Neajlov, Luţă Ioviţă, Legumiculturii, Matei Millo, Emil Racoviţă, Euripide şi Anina, între 9-15.

De asemenea, tot joi, cu începere de la ora 9, vor rămâne fără curent consumatorii de pe mai multe străzi din comuna Giroc – Ficusului, Ecoului, Jupiter, Saturn, Neptun, Calea Urseni, unii până la ora 15, alţii până la ora 19.

Între orele 9-19 sunt totodată planificate întreruperi în localităţile Victor Vlad Delamarina şi Şanoviţa, iar între 8-18 din nou în Buziaş (str. Florilor, zona blocurilor MAN).

Vineri, 5 septembrie, între orele 9-16, sunt programate întreruperi în alimentarea cu energie electrică, parţial, pe străzile Chişodei şi Calea Şagului din Timişoara, între 9-12 pe bulevardul Dâmboviţa, strada Dreptatea şi Aleea Muzicii din Timişoara, între 9-19 în comuna Ştiuca, între 8-17 la Hodoş (în totalitate), iar între 8-15 la Liebling (p.), Giulvăz (în totalitate), Cebza (în totalitate) şi Ciacova (p.).

Durata anunţată a întreruperii este orientativă, variază în funcţie de starea instalaţiei retrase din exploatare, precizează reprezentanţii Enel.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Ziua Unirii Principatelor Române, marcată la Timișoara în fața sediului IPJ Timiș

  Ştiri din Timiș

  Cea mai crescută rată de infectare din Timiș, la Moșnița Nouă. Situația pe localități

  Sănătate

  Coronavirus, 24 ianuarie: 12.082 de cazuri în România. Peste 1.000 în Timiș

  Eveniment

  Șoferi cercetați penal în Dumbrăvița și Timișoara. Unul dintre ei conducea drogat, iar celălalt beat

  Eveniment

  Două case cuprinse de flăcări în numai câteva ore, în Timiș

  România

  George Simion, stropit cu cerneală la Iași, în Piața Unirii. Manifestanți cu pancarte „AUR și Șoșoacă nu reprezintă Iașiul”

  România

  Studiu: bullying-ul, accentuat de profesorii care îi ceartă pe elevi și părinții care își pedepsesc copiii

  Sănătate

  Peste 100.000 de oameni vaccinați anti-Covid cu trei doze, în Timiș

  România

  Arhiepiscopul Teodosie, amendat pentru că a oficiat o slujbă deși ar fi trebuit să se afle în carantină

  Ştiri din Timiș

  163 de ani de la Unirea Principatelor Române. „Cel dintâi pas important spre împlinirea năzuinței poporului nostru”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici