tion.ro Web analytics

In ansamblul mixt Openville au inceput lucrarile la parcarea supraetajata, cu peste 900 de locuri

In ansamblul mixt Openville au inceput lucrarile la parcarea supraetajata, cu peste 900 de locuri

Reactualizat la:
În ansamblul mixt Openville, dezvoltat de compania IULIUS, au început lucrările de construcţie a primei parcări supraetajate din Timişoara. Situată în imediata vecinătate a Iulius Mall, în laterala dinspre Calea Sever Bocu, parcarea va avea o capacitate de peste 900 de locuri, fiind printre cele mai mari din ţară.
Scris de Amalia Kui - În ansamblul mixt Openville, dezvoltat de compania IULIUS, au început lucrările de construcţie a primei parcări supraetajate din Timişoara. Situată în imediata vecinătate a Iulius Mall, în laterala dinspre Calea Sever Bocu, parcarea va avea o capacitate de peste 900 de locuri, fiind printre cele mai mari din ţară.

Investiţia companiei IULIUS este estimată la valoarea de 11 milioane de euro, parcarea urmând a fi finalizată în toamnă. Cu o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 mp, noul parcaj va fi configurat pe şase niveluri: demisol, parter şi patru etaje. O pasarelă pietonală va conecta parcarea de Iulius Mall, facilitând, astfel, accesul clienţilor direct în interiorul mall-ului.

Parcarea supraetajată va fi dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Totodată, va beneficia de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.

Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall, cu cele din parcarea supraetajată, precum şi cu cele care urmează a fi amenajate, în ansamblul Openville vor fi disponibile, în total, aproximativ 4.050 de spaţii de garare.

Din dorința de a menține condițiile optime oferite clienților Iulius Mall Timișoara și în concordanță cu preocuparea față de protejarea mediului înconjurător, șantierul parcării va fi delimitat cu arbori speciali folosiţi la realizarea „perdelelor” verzi, cu rolul de a bara emisiile de praf și de a oferi protecție fonică.

Despre Openville Timişoara

Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro. Acesta va fi primul proiect mixt din vestul ţării, care va reprezenta polul birourilor din întreaga regiune şi o destinaţie de lifestyle completă.

Cel mai mare centru de business, cumpărături și entertainment din vestul României va include şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili, 60.000 mp adiţionali de retail, peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp.

Departament PR
W: www.openville.ro www.iuliusmall.com
E: pr@iuliusmall.com

Cod hubbuch: 769394

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Sănătate

  Coronavirus, Timiș: patru decese și peste 160 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

  Ştiri din Timiș

  Regulament nou pentru animalele de companie din Timișoara. Nu mai trebuie acordul vecinilor, e voie și cu STPT

  Ştiri din Timiș

  Timișoara poate trece oficial la restricții mai permisive. Rata de infectare: 5,45

  Sănătate

  Coronavirus, România: S-a depășit pragul de un milion de infectări de la începutul pandemiei

  Ştiri din Timiș

  Timișoara, printre orașele cu cele mai bune oportunități de angajare. Cele mai recente anunțuri din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Mii de salcâmi plantați în comuna Dudeștii Noi. A ajutat și președintele CJ Timiș

  Ştiri din Timiș

  Un parlamentar de Timiș va cere demisia „de urgență” a ministrului Sănătății

  Sănătate

  Un nou flux de vaccinare AstraZeneca deschis la Timișoara, pe Stadionul CFR

  Eveniment

  Petrecere cu aproape 20 de invitați, spartă de polițiști la Giarmata

  Ştiri din Timiș

  „Durerile” timișorenilor la dezbaterea pentru bugetul pe 2021: transportul public și infrastructura sportivă

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici