Nordic Residence Park, cel mai mare cartier nou de case localizat in nordul Timisoarei, se extinde

Nordic Residence Park, cel mai mare cartier nou de case localizat in nordul Timisoarei, se extinde
© foto: Albedra Homes
ADVERTORIAL. Datorită succesului pe care l-au avut loturile precedente și cererii pieței de locuințe de acest tip, Nordic Residence Park a decis să construiască încă aproximativ 40 de case. Situat în nordul Timișoarei, strada Arinului, Dumbrăvița, cartierul s-a remarcat prin faptul că a adus un concept nou pe piața imobiliară din această zonă. Întregul proiect, întins pe o suprafață de peste 70.000 mp, este construit în jurul celui mai mare parc dezvoltat de un investitor privat și dedicat rezidenților.

„Ne-am dorit încă de la început să construim mai mult decât un cartier, să dezvoltăm o comunitate, care să beneficieze de confort deplin. În acest moment, ne situăm în etapa în care ne putem uita în urmă zâmbind și putem privi senini spre viitor. Pentru că am reușit să formăm acea comunitate pe care ne-am dorit-o și avem planuri să o dezvoltăm.

Ne mândrim cu faptul că am asfaltat 6 străzi de acces aferente cartierului, am realizat și amenajat parcul din centrul cartierului și am efectuat rețelele pentru toate utilitățile necesare: apă, canalizare, gaz, curent.” – a declarat Sorin Drăghici, CEO Albedra.

În prezent, cele 76 de case aferente primelor două loturi sunt vândute în procent de 99% și s-a început construcția celui de-al treilea lot, unde există deja 5 case vândute și 4 rezervate. Prin acesta, la suprafața actuală a cartierului se vor adăuga 10.000 mp pe care se va construi o gamă variată de modele de case (individuale, duplex și înșiruite). Dezvoltatorul promite că acestea vor respecta cu strictețe standardele de calitate care au adus succesul proiectului, vor avea volumetrii moderne, culori deosebite și un ambient general familial.

Nordic Residence Park va continua să se remarce ca un cartier reprezentativ pentru un mod de viață modern și activ, aproape de natură, în intimitate și siguranță.

Nordic Residence Park se situează în Dumbrăvița, zona cu cea mai bună perspectivă de dezvoltare urbană a momentului, la 2 minute de zona comercială Selgros/ Hornbach/ Auchan. Mai multe detalii despre cartier se găsesc pe site – www.nordic-residence.ro și pe pagina de Facebook – @NordicResidenceTimisoara.

Pentru mai multe detalii despre avantajele pe care le oferă cartierul și despre procesul de achiziție a unei case, reprezentanții Nordic Residence Park vă stau la dispoziție la: 0741 227 553 – Oana Buzner, 0730 022 945 – Alexandra Szekely-Kekedy.

(915499)
Regulament de plasare a anunturilor