tion.ro Web analytics

Vela critică salariile de 8-9000 de lei ale polițiștilor locali, dând exemplu chiar Timișoara

De Bogdan Marta
Reactualizat la:

Vela critică salariile de 8-9000 de lei ale polițiștilor locali, dând exemplu chiar Timișoara

Reactualizat la:
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat, sâmbătă seara, la Digi 24, salariile polițiștilor locali, el susținând că nu e normal ca un polițist local din Timișoara care păzește un parc să încaseze 8-9000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața pentru a prinde un criminal să câștige jumătate.
Scris de Bogdan Marta - Ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat, sâmbătă seara, la Digi 24, salariile polițiștilor locali, el susținând că nu e normal ca un polițist local din Timișoara care păzește un parc să încaseze 8-9000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața pentru a prinde un criminal să câștige jumătate.

„În mod esențial ar trebui făcută o analiză cu privire la competențe, dincolo de uniformă sau inscripționare, competențele sunt uneori destul de complicate sau complexe, fie unele se suprapun, fie unele sunt în contradicție. În altă ordine de idei, Poliția locală are un avantaj care nu este comparativ cu Poliția națională. Polițiștii locali sunt în subordinea primăriilor, s-au mărit salariile la primării și în mod automat funcționarii de acolo au salarii foarte mari. De exemplu, un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc din Timișoara are 8-9.000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața să prindă un criminal are la jumătate din salariul polițistului local”, a spus ministrul, la Digi24.

„Trebuie evaluat în mod corect și cinstit, cu toată lumea la masă”, a subliniat Marcel Vela.

Zilele trecute, Vela afirma că polițiștii locali comit multe abuzuri în aplicarea prevederilor ordonanțelor militare.

Grila de salarizare a Poliției Locale Timișoara

Salariile polițiștilor locali, care sunt asimilați funcționarilor sunt stabilite prin lege, însă diferă în funcție de mărimea localității. Astfel, la Timișoara, salariul brut lunar al polițiștilor locali diferă în funcție de pregătire și vechime:

 • polițist local, studii medii, grad asistent, gradație 0 – 3.509 lei
 • polițist local, studii medii, grad asistent, gradație 1 – 3.773 lei
 • polițist local, studii medii, grad principal, gradație 5 – 4.461 lei
 • polițist local, studii medii, grad superior, gradație 5 – 5.243 lei
 • polițist local, studii superioare, grad asistent, gradație 1 – 5.449 lei
 • polițist local, studii superioare, grad asistent, gradație 5 – 6.312 lei
 • polițist local, studii superioare, grad superior, gradație 5 – 8.180 lei

La acesta se adaugă diverse sporuri, cum ar fi cel de hrană sau de îmbrăcăminte. Totodată, unii polițiști locali sunt pensionați din MAI, cum este și directorul interimar al acestei instituții, Dorel Cojan, așa că pe lângă salariul de polițist local, ei mai încasează și pensie. În 2018, Cojan a avut un salariu anual de 98.390 de lei, norma de hrană de 11.680 de lei, indemnizație de la ATOP de 8.168 de lei și pensie de 61.452 de lei. Adică aproape 180.000 de lei, adică în jur de 15.000 de lei pe lună. Nemulțumit de nivelul pensiei, la finele anului trecut el a dat în judecată Casa de Pensii a Ministerului Afacerilor Interne. Dosarul este pe rol.

Păzesc panseluțe, pasaje și alungă coriști

Polițiștii locali din Timișoara au devenit faimoși la nivel național, printre altele, după ce au fost puși să păzească panseluțele de pe Podul Michelangelo și pasajul din zonă pentru a nu fi umplut de graffiti, dar și după ce, în 2015, au amenințat membrii Corului Regal din Venlona (Olanda) că vor fi amendați pentru că s-au oprit să cânte în Piața Victoriei și au împărțit broșuri prin care îi invitau pe trecători la Festivalul de Operă și Operetă. De asemenea, ei au atras oprobriul bicicliștilor pentru zelul cu care i-au amendat pe cei care treceau prin zona declarată pietonală de municipalitate. Mai recent, un polițist local a ajuns să fie cercetat disciplinar după ce l-a amenințat și umilit pe fotoreporterul Constantin Duma, cetățean de onoare al Timișoarei.

 

[relatedArticles]

49 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Vinatorul says:

  Mai ul i-a trecut in subordine, sa si-i ia, sa se spele pe cap cu ei si sa-i plateasca ! Nu?

 2. Mircea says:

  Robule, astea tot pe spinarea ta vor fi trase. Sper sa ajungi unde ti-e locul, si sa te gandesti bine daca a meritat sa distrugi sanatatea Timisorenilor prin deciziile tale tampite de-a lungul anilor in care ai dezvoltat in forta totul fara pic de cap.

 3. SabinA says:

  Un stat politienesc se recunoaste dupa salariile membrilor din System, astfel in timp ce majoritatea salariilor penduleaza in jurul 2.000 iar la studii superioare se inpotmolesc la 4.000 baietii lefurile baietilor cu ochi albastri continua ca si inainte de 1989 sa epateze. Despre ciubucuri= Secret de Stat.

 4. CONTRIBUABILUL says:

  3509 brut adica aprox 2500 in mana.Asta e salariu mare?Sa iti dai in cap cu toti derbedeii,cu toti tiganii ?

  • Susy says:

   se vorbeste de cei ce primesc intre 8000 si 9000.

   • Jimny says:

    Se mai adaugă sporuri , norma de hrană, etc salariul net practic se dublează, mult prea mult pentru acesti ,, lucrători ,, mult prea mult pentru ei raportat la competențe si profesionalism si mult prea mult față de angajatii din domeniul privat , trebuie desfiintati urgent.

  • tavi says:

   si pe langa aia 2500 tote sporurile? de ce nu amintesti si de alea?

  • SabinA says:

   Incepatorii civili au salarii de la 1300 de lei in mana si bonuri de masa vreo 10, 12 cat vrea patronul. Este adevarat nu au avut norocul sa aiba Dosarul in asa fel incat sa fie admisi in Politie. Sa nu scotocim in gunoi ca avem multe exemple de fraudare a examenelor la Facultaile de profil cat si Universitatile-ciuperca.

 5. piramida says:

  Boacterii de noapte ai primarilor,paziti regeste din banii prostimii.Nu cred ca mai exista tara in care bugetarii sunt platiti dublu sau triplu fata de cei de la privat,pe umerii carora se mentine economia reala.

  • Timisorean says:

   Vai de capul tau. In germania si franta sunt vanate posturile la stat. Salariile mari si siguranta locului de munca, face ca efectiv sa isi doreasca oricine un loc de munca la stat.
   Si nu compara mere cu pere, ca daca compari un angajat cu studii superioare de la stat cu 3000-4000 lei in mana cu un muncitor necalificat cu minimul pe economie, bugetarul e mai bine platit. Dar daca compari pe acelasi palier, salariile la stat sunt cam la 50-70% fata de privat. Nu vorbim de domeniul IT unde salariul e 30% fata de privat.
   De aia merge administratia publica prost pentru ca fiind salarii mici merg sa se angajeze oameni cu pregatire slaba si unii chiar incompetenti. Foarte putini buni. Daca salariile ar fi mai mari atunci poate s-ar inghesui la stat si aia buni si atunci nu ne-am mai plange de incompetenta lor.

 6. Relu says:

  Ala e salariul brut declarat dupa impozitare ramai cu jumatate ce asa salariu mare?! , intreaba unul de la Poitia Romana sa vezi ca e platit regeste are bani de chirie , sambete , duminici si sarbatori legale platite dublu si alte avantaje iasa la pensie la 50 – 55 de ani, dupa ce a folosit politia locala in starea de urgenta la filtre , verificari izolati/carantinati acum arunca cu noroi si denigreaza,care sunt abuzurile facute de politia locala pe timpul strii de urgenta ??? abuzuri au facut tot cei din MAI drept dovada zecile de videoclipuri prezentate de mass media in care politistii si jandarmii bat oameni fara sa riposteze in niciun fel sau care au dat amenzi ca nu era trecuta ora pe declaratie , SAU CEI CARE LUAU SPAGA LA VAMA SA NU BAGE PE UNII IN CARANTINA SA I LASE ACASA despre asta nu mai zice nimeni nimic MUCLES ! politia locala a oferit sprijin dar nu a fost vioara 1 la aceste misiuni a fost coordonata strict de sefii structurilor teritorial ale Politie Romane , sa vii sa spuii acum la sfarsit ca au facut abuzuri mi se pare in primul rand lipsit de bun simt ….de fapt il deranjeaza salariile si da exemplu pe TV salariul brut care oricum este impozitat la jumatate , politistii locali nu au lege unitara de salarizare pe cand cei din Politia Romana fie ca lucreaza la sat, comuna, oras , municipiu sunt platiti la fel pe cand cei din politia locala sunt platiti conform codului administrativ ,diferit in functie unitatea administrativ teritoriala in subordinea careia este , un local de la sat nu va vea salariu la fel cu un local dintr un municipiu .

  • George says:

   A-vram-esc-u-le, dar de sporuri nu zici nimic?

  • sahmat says:

   Relule , hai fi corect si recunoaste , ti ai găsit un loc călduț la locali dar tot esti nemulțumit , deși cîștigi ca multi alti care se chinuie în 3 schimburi si isi duc viata intre autobuze , tot vrei mai mult , nu iti ajunge ca freci menta si încasezi o căruță de bani ?

  • SabinA says:

   Aveti dreptate! Insa sa luam in considerare si ce pica. Chiar si putina benzina de la masina de serviciu este un bonul .Si altele, multe altele de la tigarile fara timbruin sus!

 7. Misu68 says:

  Acesti paznici ,sau gardieni publici trebuiau sa nici nu existe,,dar daca totusi exista ar trebui sa castige salariu minim pe economie deoarece nu produc nimic nici macar sa scrie sa citeasca corect nu stiu unii dintre ei iar cand le solociti ajutorul spun ca nu este pe raza mea de activitate suna la sectia de politie…pentru ce ne trebuie acesti PAZNICI???daca Robu i vrea sai ia la el acasa sal pazeasca…Cu fondurile de salarii ale politiei locale am face mult mai multe pentru acest oras…am calatorit in Germania ,Franta Spania si nu exista asa ceva acolo….
  Stima un cetatean al acestui oras

  • Miku says:

   Salut Misule ….. Stau in Spania de 20 de ani si de cand am ajuns si pana in ziua de azi vreau sa te informez ca exista Politia locala si cea Nationala si pe langa asta si Guardia Civil! Cu asta nu vreau sa sustin sau sa cad in dezacord cu articolul prezent, doar sa correctes parte din informatia ta.
   Succes!!!

   • Dacogetul says:

    Domnule care locuiești în Spania , te felicit pentru alegerea făcută dar trebuie sa iti spun ca referitor la acesti vorba vine polițiști locali, în realitate niște simpli paznici nepregătiți nici practic,nici teoretic,nu deranjează în mare măsură existența lor , dar deranjează enorm faptul ca la salariul minim pe care îl au mulți români, milioane , acesti indivizi au salarii de 5 sau 6 sau 7 sau 8 sau mai mari , acest lucru deranjează enorm , pe lîngă activitatea lor , pentru care calificativul suficient e prea mult,nu contest ca printre ei se gasesc si oameni cu scoala , pregatiti , educați , dar se pare ca sint cam puțini , sînt convins că în Spania nu se regăsesc aceste diferente enorme de salarizare intre marea masă a populației și poliția locală spaniolă, si poate populația are încredere mare în ei , în țară aici nu se poate spune acest lucru , asa ca cam asa sta problema.

    • Dani says:

     Miile politisti incadrati direct de la MAI ce pregatirea au domnule?! ….rade si de ai tai acum fii sincer au scoala de politie sa fim seriosi si dupa anunt dl Vela mai vrea sa va pompeze cateva mii tot sin sursa externa . SPRE STIINTA TA TOTI POLITISTII LOCALI AU CURS DE 3 LUNI, CU DIPLOMA ABSOLVIT INTR O INSTITUTIE DE SCOLARIAZARE A MINISTERULUI DE INTERNE, aia incadrati direct de la voi nu tot pregatirea asta au?

     • canadianul says:

      Pentru dani , textul scris de dumneata este încă o dovadă concludentă pentru cele multe scrise în comentariile la acest articol,scoala la care faci referire , curs de 3 luni , si scolile de subofiteri de la politie , sint cam aceeasi ciorba,de foarte multe ori reincalzita ,cred ca trebuie sa pui mina pe o carte pe care scrie ,, gramatica limbii române,, si sa încerci , ca cred ca vei întîmpina mari greutăți, sa o aprofundezi , chiar dacă va dura ani , nu este totul pierdut , si multi din colegii tai de la instituția cum ii spun unii poliția națională, deși nu există aceasta denumire, sînt cam la fel ca dumneata la cunoștiințe,o testare psihologică adevarata si un test al coeficientului de inteligenta cu barem mediu,ambele eliminatorii, ar rari mult rîndurile la,ambele instituții mai sus menționate,precum și la altele din aceeași ramura,în rest , multe succesuri.

     • Cora says:

      Important e ca aveti o diploma, ca habar nu aveti sa cititi, scrie si vorbi asta e altceva.
      Si uniforma! Ce va mai falositi cu ea!

    • Timisorean says:

     Mai usor bai dacule cu dacismele, adica romanisme.
     In Sua un sergent de politie ajunge la 10.000 dolari. Salariul mediu e un pic peste 2000 de dolari. Deci sunt salarii mult mai mari. Si acolo politia normala, aia care ii vezi tu in filme, boys in blue tin de primarii. Un agent FBI habar nu am cat castiga.

  • Timisorean says:

   Minti! Nu stiu cum e in germania, dar in franta exista police municipal, care e a primariei si police national, care e politia normala.
   Si in franta cei de la nationala rad si fac misto de aia de la municipala.

 8. LEX says:

  sunt platiti in baza unei legi (olguta psd), sunteti la putere armonizati legislatia, lasa abureala

 9. 92Pyt says:

  Aceasta institutie denumita pompos “Politie Locala” nu trebuia sa existe, pur si simplu NU se justifica existenta acestei institutii, cu alte cuvinte fiecare primar are la dispozitie propria “politie” in subordine si o foloseste dupa bunul plac, aceasta institutie este finantata de primarie banii din bugetul local adica din banii nostri

  In Timisoara primaria plateste in fiecare an peste 10 milioane de Euro de la bugetul local catre “Politia Locala” … salarii, sporuri, masini, pistoale, pixuri, indemnizatie de hrana, indemnizatie de uniforma ,logistica etc etc. , sa nu uitam ca “marele primar” Nicu’ Robu a achizitionat pentru acesti “bravi politisti” (locali) segway-uri pentru a prinde bicicllistii in zona centrala si o salupa pentru a prinde piratii pe Bega …(achizitii cu bani din bugetul local bineinteles), intre timp cetatenii orasului au beneficiat de majorari de taxe si impozite ca deh … primarul are nevoie de bani la bugetul local

  Primariile au puterea de decizie in privinta tuturor institutiilor din subordine implicit si asupra politie locale, altfel spus un primar poate decide reducerea sau chiar desfintarea acestei institutii (cum sa intamplat in unele orase), in cazul de fata primarul Timisoarei din contra mareste numarul de angajati si le mareste leafa … bineinteles din banii nostri

  #Robu Demisia
  #Defintarea politiei locale

  • SabinA says:

   Politia locala asa cum a fost construita este urmarea prototipului politaiului Pristanda din O scrisoare pierduta, pus in slujba politicianului fara deosebire de culoarea partidului. Este frustant sa afirmi ca ei sunt in slujba cetateanului cinstit.

 10. Olga says:

  Freaka da disk

 11. ginetta says:

  Salariile acestor indivizi de la poliția si locală, si nelocală și de la jandarmerie sînt mult prea mari , sînt o ofensă la adresa românilor , la fel si pensiile lor de serviciu , la fel cu iesitul la pensie la 45 de ani , iar prostii la 65 , aceste venituri sint o bătaie de joc la adresa milioanelor de pensionari cu pensii mici si a celor cu salariul minim pe economie , raportul intre cel mai mic salariu si cel ami mare , sau intre cea mai mica pensie si cea mai mare nu trebuie sa depășească cifra de maxim 4 , iar legile prin care s a ajuns la asemenea aberatii au fost votate de niște nenorociți.

 12. Doru says:

  Sunt de parare ca politistii locali sa primeasca un salariu decent iar cei cu responsabilitati mai mari un salariu mai mare . Politia locala este sansa cetatenilor sa faca ordine si disciplina cu legea in mana . In politia nationala este foarte greu sa ajungi mai ales dupa o anumita varsta.

  • Dinu says:

   Ce e aia ,,politia nationala,,?In ce tara?Ca in Romania nu exista asa ceva…
   Va dati cu parerea dar sunteti tare habarnisti…

   • Doru says:

    Din Politia Romana sunt sanse mari sa se schimbe in Politia Nationala anul acesta . Incepand de anul trecut se discuta despre asta.

 13. Timisorean says:

  Aici sunt multe probleme:
  1. Eu zic ca nu salariul localilor e mare, ci al ceilorlalti mic
  2. Salariile politistilor, pompierilor, ambulantierilor ar trebui sa fie in varful piramidei. Ar trebui sa aiba 3000 euro in mana pe luna!
  3. Comparam la salariul localii cu nationalii. Dar hai sa comparam si la munca. Tot ce vezi, numai localii fac. Pe nationali in afara sa ii auzi ca stau in boscheti cu radarul 1 ora pe zi, nimic! Stai in colt de strada si vezi rar cate o masina de locala, de nationala deloc, in conditiile in care nationalii sunt de vreo 10 ori mai multi, poate chiar mai mult decat localii.
  4. Situatia cu salariile se repeta si la alte institutii. Nu e normal ca primaria sau consiliu judetean sa aiba salarii mai mari decat cei care ii controleaza. Trebuie o ierarhie. Prima data cei care au drept de control si raspund de siguranta si sanatatea publica trebuie sa aiba salariile maxime. Ei trebuie sa aiba salariul de primar, adica 5000 euro si primarul salariul lor, adica 1000 de euro. Grosso modo. Si de aici salariile sa scada.
  Asta daca vrem sa ii facem sa munceasca, sa nu intinda mana, etc. Daca vrem sa mearga treaba tot prost, atunci sa le dam salarii de 2000 de lei si sa ne miram in continuare ca nu fac nimic si cer doar mita.

  • Radu says:

   Nu stiu ce sa zic daca chiar esti Timisorean… 3000 de euro in mana nu cred sa castige nici in Germania un politist local.
   In general functionarii la stat, nu ar trebui sa aiba mult peste salariul mediu din tara/judet pe acelasi nivel de pregatire scolara.

  • Igitur says:

   Mai timișorene, cum draci politia da fie in “varful piramidei sociale” ? Tu esti normal sau polițist? Pai atunci cei care produc bunurile unde p.m. lor sa fie? Deci, urmatorii sunt mai valoroși decât albinele lucrătoare? Si in stup sunt trăitori, dar numai până la in moment dat,apoi sunt omorati. Unde te duci in tara asta vezi numai politie, jandarmeria, politie locala, bodyguarzi, agenți de pază. Mai, tu n-ai auzit de camere de supraveghere? Până când dracu noi rămânem tot la urma?

 14. Dan says:

  Politia locala -o capusa ordinara nimic mai mult!Prea multi ,activitate aproape inexistenta iar salarizarea dubla fata de MAI! Apropo de folosirea acestor specimen in filtre (am vazut un coment in privinta asta) sunt doar 10 indivizi ca politisti nu merita numiti care participa anemic la aceste filtre !In rest?Pauza totala ,ineficienta maxima!Obedienta,slugarnicia,nesimtirea si tupeul jegos sunt caracteristicile necesare pt a fi un local !

 15. Tomy says:

  De ce nu se spune adevărul un polițist local in grad de asistent castiga bani in mana vorbesc 35000 lei cu toate spoturile asta daca lucreaza si o saptamana de noapte comparați salariul politistului local cu angajatul de la Continental . În perioada aceasta politia locala a păzit spitalele a verificat persoanele izolate și a stat în filtre impreuna cu celelalte forte . Politistul local iasa la pensie la 65 de ani cu o pensie mizeră nu beneficiază de pensie speciala. Atunci cei ce stau in birourile primăriilor castiga la fel ca ei este corect?

  • hatmanul says:

   Domnule tomy cu y daca crezi ca nu iti convine salariul si conditiile de munca la p locală, poti sa iti dai demisia , si eu sînt convins că îți vei gasi în domeniul privat un serviciu cu salariu mai mare , sau poti sa pleci la munca in vest , asa ca eu zic ca totusi salariile sînt mult prea mari raportate la muritorii de rind , si poti sa soliciti o marire de salariu , la,seful suprem domnul si economist si jurist si …

 16. menorah says:

  In conditiile in care un tablagiu cu 4 clase are salariu mai mare decat o asistenta medicala in vremuri de pandemie avem o problema mare in tara asta.

  • Tomy says:

   O asistentă medicală castiga intre 4000 si 7000 lei

   • Gigi says:

    CASTIGA BRUT ATAT, adica JUMATE. Scrieti numa’ tampenii fara sa scrieti complet si corect. Numa’ avioane aveti in cap, de aia va manca rugina pe toti.
    Stii tu cat castiga o asistenta, lemn de foc ce esti.

  • Timisorean says:

   Daca tablagiul isi face treaba si alearga dupa hoti, tigani si dupa smecheri atunci trebuie sa aiba salariul mult mai mare decat asistenta.
   Domeniul tablagiului e sanatatea si siguranta publica. Pe cand in spital asistenta e doar ingrijitoare, viata ta depinde de medic. Deci medicul trebuie sa aiba salariul mare, asa cum si au, nu asistentele.

  • SabinA says:

   Emigreaza doar cei cu meserii si salarii mici si cinstiti care-si pastreaza demnitatea , asistentele in functie ciupesc, medicii sefii lor ciupesc la greu, politicienii din condei, totusi tara aceasta a fost construita de ingineri iar acum poti sa numeri pe degete cati buni au mai ramas.Un inginer bun castiga dincolo cat un medic bun si cat un politist bun. In Romania inginerii isi completeaza salariul prin cifre, un sac de ciment pe factura dublu pret, un cornier de 3 ori pretul etc

 17. Ardelean1102 says:

  APARA PE ROBINIO

  ALTCEVA CE SA FACA

  MINT CU EL IMPREUNA

 18. TMEUTM says:

  De pe alt site, copie de la Robu de pe FB probabil(daca adaugati si sporuri si alocatie hrana de 900-1000 aprox(bazat pe declaratia sefului de la politia locala), salariile sunt mult diferite). Uitati-va la Godina ca si-a publicat mai demult fluturasul, sa vedeti cat avea comparativ cu politia locala, si sa vedetisi cu cat ii crestea suma finala din sporuri(asa ca si procent).

  „Salariile polițiștilor locali din Timișoara:

  (1) 2.000-3.000 lei / lună, pt 93 de polițiști locali

  (2) 3.000-4.000 lei / lună, pt 132 de polițiști locali

  (3) 4.000-5.000 lei / lună, pt 33 de polițiști locali
  Salariile funcțiilor de conducere:

  (4) 6.054 lei / lună, pt șef birou

  (5) 6.582 lei / lună, pt șef serviciu

  (6) 7.032 lei / lună, pt director executiv adjunct

  (7) 7.435 lei / lună, pt director executiv

  Observație: toate sumele sunt nete!, Mai putin indemnizaţia de hrană, care este comună şi pt poliţiştii PR (n.r. Poliţia Română), dar nu despre ea era vorba, ci despre salarii. Si cele transmise sunt salariile nete!”, a arătat Robu.

  • hansolo says:

   Nu o mai dati la sucit si învîrtit au salarii mult prea mari față de restul lumii si activitate utila si responsabila 0 inseamna ca restul lumii care munceste in tara asta , si nu ma refer la bugetari , sînt niște prosti , de ce , pentru ca accepta aceasta situatie , poate le vine mintea la cap si vor pune ștampila unde trebuie , au ajuns acesti slujbași la stat sa isi bată joc de restul populatiei , sa se creada mai presus , si nu ma refer numai la gardienii publici , ci la toți, absolut toți, într o societate democratică, cum am dori sa fie la noi in Romania , trebuie sa fie un echilibru cît de cît, dar din cauza unor politicieni iresponsabili , acest echilibru a rămas numai la stadiul de dorință .

 19. Elvis_the_King says:

  Problema nu este salariul. Daca este si brut… atunci e aproape decent. PROBLEMELE mele fata de Politia Locala sunt:
  – de ce mai vad aurolaci si cersetori?
  – de ce este mizerie pe strazi?
  – de ce trebuie sa ocolesc masini parcate pe trotuar ( sau pe prima banda-aici ar putea sa cheme ei Rutiera si sa puna la dispozitie dovezile pentru amenzi)?
  – de ce barurile(pubelele) de cartier nu au nici o treaba si deranjeaza locatarii din zona, facilitand inclusiv diverse tipuri de trafic?
  – de ce trebuie sa anunt eu institutiile abilitate si nu ei despre diverse probleme?

  • Tomi says:

   Aveti dreptate aurolaci si cerșetori nu au dispărut în totalitate de pe străzi dar daca ne uitam in urma cu 14 ani situația este cu mult mai buna problema oamenilor fata adapost este o problema globala . Curățenia orașului depinde in mare parte de bunul simt al locuitorilor si de implicarea primariei

 20. Andrei says:

  Nimeni nu spune ca nu sunt utili comunitarii, dar trebuie antrenati si coborati in strada. Problema e ca sunt mai multi la birouri decat in strada, ca la toate institutiile de stat. Capusele de partid si amantele trebuie dati afara nu cei din teren.

 21. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Presiunea scăzută la apă în mai multe localități din Timiș vineri

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Analiza lui Lațcău: Șofatul este un sport periculos în Timișoara. Avem 1.500 de treceri pe roșu pe zi

  Ştiri din Timiș

  Iulius Town îi poartă pe vizitatorii săi în universul fascinant al circului

  Ştiri din Timiș

  Peste 1.000 de amenzi date de polițiștii rutieri, în Timiș, în perioada minivacanței de 1 Decembrie

  Ştiri din Timiș

  Primăria Timișoara angajează 22 de oameni. Se caută specialiști la comunicare, urbanism, infrastructură

  Ştiri din Timiș

  Locuitorii din Chișoda au făcut o petiție pentru a convinge primăria să le asfalteze străzile pline de gropi și noroi

  Sănătate

  Coronavirus, 2 decembrie: 1.149 de infectări și 66 de morți. Aproape 100 de cazuri și un deces în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid-19, aproape de 2,5 la mie în Timișoara. Situația în localități

  Eveniment

  Patru autotrenuri și o mașină, implicate într-un accident aproape de Lugoj. Mai multe persoane au fost rănite

  Sănătate

  Peste 300.000 de oameni sunt vaccinați cu schema completă în Timiș

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici