tion.ro Web analytics

Tot mai multe locuri de muncă vacante la nivel național. Anunțurile de angajare din campania Tion

De Erika Iszlai

Tot mai multe locuri de muncă vacante la nivel național. Anunțurile de angajare din campania Tion

foto: arhivă
Sunt 22.191 de locuri de muncă la nivel național, în mare parte pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale și profesionale, potrivit datelor furnizate de agenții economici, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Există și peste 200 de locuri de muncă vacante în străinătate, prin intermediul rețelei EURES România. Timișenii fără un loc de muncă pot opta pentru unul și din campania Tion. Lista se actualizează săptămânal.
Scris de Erika Iszlai - Sunt 22.191 de locuri de muncă la nivel național, în mare parte pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale și profesionale, potrivit datelor furnizate de agenții economici, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Există și peste 200 de locuri de muncă vacante în străinătate, prin intermediul rețelei EURES România. Timișenii fără un loc de muncă pot opta pentru unul și din campania Tion. Lista se actualizează săptămânal.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru lucrătorii comercial, muncitorii necalificați la asamblarea și montarea pieselor, dar și pentru muncitorii necalificați la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet. Cele mai puține sunt oferite însă pentru confecționeri-asamblori articole din textile. Sunt 217 anunțuri.

5.856 de locuri de muncă sunt destinate pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale, 5.392 pentru persoanele cu studii profesionale și doar 1.841 persoanelor cu studii superioare. Restul de 9.102 sunt pentru persoanele fără studii sau cu studii primare/gimnaziale.

Sunt și 268 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, după cum urmează: Norvegia – 116, Olanda – 66, Malta – 49, Germania – 16, Irlanda – 10, Polonia – șapte, Danemarca – trei și Belgia – un loc de muncă.

AJOFM publică pe site, în fiecare miercuri, locurile de muncă vacante. Sunt 128 de locuri de muncă postate în această săptămână. Cei interesați, pot opta pentru un loc de muncă din campania Tion. Se caută instalatori, electricieni, șoferi, inginer vânzări, barmani și ospătari.

Lista cu anunțuri din campanie:

 1. Pasmatex SA
 2. Hausengel
 3. Leonard Collection
 4. Contitech Romania
 5. Laborator Emiliano
 6. The Care Hub
 7. The Care Hub
 8. Art Papel Group
 9. Alex-Dia Construct
 10. GI GROUP
 11. Dallmayr Vending&Office
 12. PFS Proffesional Facility Service
 13. Sekureco Protect Guard
 14. Liceul Ioan Slavici
 15. Coca Cola HBC
 16. Leman Industrie
 17. Dussman
 18. IMP ROMANIA IND.CO
 19. TRW
 20. Agil
 21. Agil
 22. Valcon DIFFUSIONE MODA
 23. Valeo
 24. Agil
 25. ARABESQUE
 26. HERBRETEX TIM
 27. Fornetti Romania
 28. Remat MG
0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei

  Eveniment

  Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma

  Eveniment

  Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

  Mica publicitate

  Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

  Mica publicitate

  Închiriez ap 3 camere decomandat zona Modern, climă, mobilat complet, etj 1, 0755816596

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 2 camere, mobilat, utilat, în Pța 700 și în S. Bărnuțiu 0721226990

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 2 camere, cu totul nou, modern, centrală, climă, Buziașului, urgent 0721226990

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici