tion.ro Web analytics

UPDATE. Șeful Horticultura are zilele numărate, societatea are un nou Consiliu de administrație. Andrei Drăgilă: Am fost intimidat să-mi dau demisia

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

UPDATE. Șeful Horticultura are zilele numărate, societatea are un nou Consiliu de administrație. Andrei Drăgilă: Am fost intimidat să-mi dau demisia

Reactualizat la:
Acuzații grave de la directorul societății de spații verzi a primăriei. Andrei Drăgilă, cel care conduce de 38 de ani societatea Horticultura, spune că s-a simțit intimidat după ce viceprimarul Ruben Lațcău i-a cerut demisia din funcția de director. I-ar fi spus că e nevoie de oameni noi în posturile de conducere. Marți s-a votat și un nou Consiliu de administrație pentru Horticultura. UPDATE. Ruben Lațcău dezminte: „Nu i-am cerut demisia. Dacă tot a adus subiectul, cred că ar trebui să meargă la pensie”
Scris de Roxana Deaconescu - Acuzații grave de la directorul societății de spații verzi a primăriei. Andrei Drăgilă, cel care conduce de 38 de ani societatea Horticultura, spune că s-a simțit intimidat după ce viceprimarul Ruben Lațcău i-a cerut demisia din funcția de director. I-ar fi spus că e nevoie de oameni noi în posturile de conducere. Marți s-a votat și un nou Consiliu de administrație pentru Horticultura. UPDATE. Ruben Lațcău dezminte: „Nu i-am cerut demisia. Dacă tot a adus subiectul, cred că ar trebui să meargă la pensie”

Andrei Drăgilă este director de-o viață la societatea Horticultura, care se ocupă, prin atribuire directă, de spațiile verzi din zona centrală a orașului. El îl acuză pe viceprimarul Ruben Lațcău că i-a cerut demisia ca să aducă „oameni noi în posturile de conducere”.

„Din păcate, sunt nevoit să prezint public o situație extrem de gravă care m-a afectat direct. La sfârșitul săptămânii trecute, am avut o discuție privind activitatea mea cu domnul viceprimar al Timișoarei, Ruben Lațcău, la inițiativa dânsului. Fără menajamente, domnul viceprimar mi-a cerut demisia din postul de director la Societatea Horticola, spunându-mi că trebuie să aducă oameni noi în posturile de conducere. Am fost intimidat și s-au făcut presiuni asupra mea pentru a demisiona din postul pe care l-am ocupat în urma unui concurs legal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de societatea de spații verzi.

Potrivit comunicatului semnat de Andrei Drăgilă, acesta ocupă de 38 de ani postul de director al Horticultura. El spune că a avut rezultate excelente la fiecare bilanț și că niciun primar sau viceprimar al orașului nu i-a cerut demisia, indiferent de culoarea politică.

„Sunt de 38 de ani în această funcție și sunt probabil cel mai longeviv director din acest sector de activitate. Societatea pe care o conduc nu a avut pierderi în niciun an de când sunt eu director, am avut rezultate excelente la fiecare bilanț și mi-am văzut de treabă indiferent de culoarea politică a celor care au condus primăria în toți acești ani. Nu am fost tratat în acest fel de niciun primar sau viceprimar, indiferent de partidul din care proveneau. Eu sunt un profesionist care își vede de treabă și nu face politică și nu pot să accept pe cineva să își bată joc de mine și de munca mea. Nu există niciun motiv legal, financiar sau de altă natură pentru schimbarea mea și nu pot fi de acord ca acest lucru să se întâmple din rațiuni strict politice sau personale”, a mai explicat Drăgilă.

Directorul Horticultura spune că nu are de gând să se lase intimidat și că nu acceptă „această tentativă” de a-i fi pătată munca și cariera, urmând să lucreze „cu seriozitate și corectitudine, cel puțin până la expirarea mandatului de director la SC Horticola”.

A fost demis Consiliul de Administrație și a fost votat unul nou

Adunarea Generală a Acționarilor a societății Horticultura, formată din consilierii locali, s-a întrunit marți după-amiază să discute bilanțul societății pe anul 2020.

În aceeași ședință a fost demis și Consiliul de administrație și a fost votat și noul CA al Horticultura, cu titlu interimar. În vechiul consiliu erau Ionuț Gaiță – președinte, Andrei Drăgilă, Ramona Olteanu, Căiță Panici, Diana Sandu și Adina Popovici.

Din noul CA al Horticultura fac parte, conform reprezentanților PMT, Daniel Paraschiva – studii de management și economie, Mihaela Calescu – studii de agronomie, Alexandru Mateuț – jurist, Căiță Panici – studii de agronomie, Alexandra Mălăieș – studii de management, Anca Megan – economist și Rudolf Gräf – studii de arhitectură.

Căiță Panici făcea parte și din vechiul CA, din care și-a dat demisia în cursul zilei de luni, în caz contrar nu putea fi numit în noul consiliu. Mihaela Calescu a fost, până recent, membru în Consiliul de administrație al Societății de Piețe, de unde și-a dat demisia, iar Rudolf Gräf este al doilea consilier personal din primărie care este numit într-un CA. El îl consiliază pe primarul Dominic Fritz.

„Noul Consiliu de administrație al Horticultura va avea o misiune extrem de importantă, care va porni de la menținerea în cele mai bune condiții a moștenirii verzi pe care Timișoara o are și va continua cu extinderea spațiilor verzi în oraș”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz, se arată într-un comunicat de presă emis de municipalitate.

Primăria Timișoara are acum trei reprezentanți în consiliile de administrație ale societăților din subordine. Primul consilier personal care face parte dintr-un consiliu de administrație este Lucian Suciu, care îl consiliază pe viceprimarul Ruben Lațcău și a fost numit în CA la Societatea de Drumuri Municipale. City managerul Matei Creiveanu este și el membri în CA la Retim, din martie.

UPDATE. Lațcău dezminte: „Nu i-am cerut demisia. Dacă tot a adus subiectul, cred că ar trebui să meargă la pensie”

Viceprimarul Ruben Lațcău spune că acuzațiile directorului Horticultura sunt false și că nu i-a cerut demisia, ci doar l-a informat că va fi demis Consiliul de administrație al societății. Cu toate astea, Lațcău crede că ar fi mai bine ca Andrei Drăgilă să iasă la pensie.

„Este o minciună că m-aș fi întâlnit săptămâna trecută cum a declarat și că i-am cerut să-și dea demisia. Dar dacă tot a adus subiectul, cred că ar trebui să meargă la pensie și să se ocupe de alte lucruri. Pentru că într-adevăr vedem cum arată parcurile Timișoarei, Horticultura nu a reușit nici să tundă iarba.

Pe malul Begăi avem până la urmă o situație dezastruoasă cu o investiție făcută de cinci ani, Horticultura ar fi avut datoria să îngrijească lemnul de pe deck-rui, nu l-au vopsit niciodată, acum suntem în punctul să facem o înlocuire completă. Dacă domnul se gândește la demisie, nu face decât să mă bucure. Eu nu i-am cerut demisia. I-am spus că într-adevăr urmează o schimbare în consiliul de administrație, unde el este membru, și că este este la latitudinea dânsului dacă se retrage sau va fi revocat”, a declarat viceprimarul Ruben Lațcău pentru Tion.

Viceprimarul Timișoarei spune că primăria are un contract-cadru de 75 de milioane de lei cu societatea de spații verzi și că nu prea se văd rezultatele. El crede că este nevoie de un management nou la Horticultura, astfel că mandatul actualului director va fi analizat de noul consiliu de administrație interimar ales marți.

Potrivit CV-ului, Andrei Drăgilă are 69 de ani și este director general la Horticultura din anul 1991, adică de 30 de ani, nu de 39 cum a afirmat acesta în comunicatul de presă transmis marți. El mai are doi ani de mandat.

editor Amalia Kui

[relatedArticles]

50 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Nelu says:

  Asta-i Nicolae Ceausescu.

 2. Alex says:

  USR – cea mai mare deziluzie a timisorenilor! Politezeaza tot! Nici macar Robu nu s-a luat de directorii profesionisti!

  • Moise says:

   Norocul tau, acum poti angaja un director profesionist liber de contract. Daca plusezi, vine si Nesleu la pachet.

  • DuTeee says:

   Profesio… ceeee!?
   Mergi la altă masă, postacule hAURit analfabet, că n-avem mărunt!

   • ion says:

    Liber de oriceee..numai iuserist , fuserist sa fie;alte flori ,alte culori ,aceeasi hotie,sub alta palarie in aceeasi priMarie.

  • fotbal1 says:

   Care director, e director de 38 ani deci din 1983, un fost comunist care sa mentinut si dupa revolutie si care tine inca de ciolan. Nu e Horticultura cea mai cea din Timisoara sa zici ca merita sa ramana. Cum vreti sa schimbati ceva daca tot cei de pe timpul lui raposatu sunt la conducere!

 3. Cecylia says:

  Painsi foarte bine i s-a spus, e nevoie de oameni noi cu gandire curenta nu de fosile comuniste, s-a vazut ce a putut sa faca horticultura 30 si ceva de ani

 4. Anonim says:

  Trebuie adusi oameni noi fara concurs de la USR ! Astia sunt mai jegosi ca PSD-isti o adunatura de lupi flamanzi si slab pregatiti numai ciurucuri au prin partid .

 5. ArdeiDragila says:

  Nu m-au intimidat astia din presa ca sa nu mai intru pe strazile pietonale cu SUV-ul de serviciu!
  Nu m-au intimidat astia din presa ca sa nu mai aberez cu “preturile anti-dumping” din intelegerile mele cu zeRobu.
  Dar acum nu stiu de ce, dar ma simt tare intimidat! Cum sa ma dea afara dupa 38 de ani de capuseli?

 6. Calin says:

  Pana nu demult isi parca pe aleile parcurilor bmw-ul si avea sictir pentru toata lumea. Azi mi se scurge o lacrima pe obraz cand aflu ca va ramane pe drumuri. Bugetari imbuibati, hraniti de robu si toti predecesorii. Desigur, fritz isi pune propria garnitura, e randul lor la os. Dar expertul asta in horticultura nu ma indoiesc ca isi gaseste de lucru la privat, maine il si cauta firmele sa le ofere consultanta.

 7. Va urasc says:

  Pe langa ca e cel mai longeviv director in functie e si singurul cetatean din lume care are voie de la primarie sa isi parcheze X5-ul oriunde doreste conform avizului de parcare emis de Directia de circulatie din Primarie. Pe has
  Rtia respectiva scrie aproximativ ca piate parca oriunde din 1 ianuarie pana in 31 decembeie. Medicii de la oncologie pediatrica, primarul, prefectul, seful politiei, pompierii si alti fraieri nu au avut niciodata acest drept. Acest nenea chiar se crede Dumnezeu. Si crede sincer. Afara!!!

  • asddasasdas says:

   pai da ma, doar ca tot pe hartia aia scrie si cu ce ocazie are voie sa intre oriunde cu masina, ca nu are voie sa mearga la cumparaturi(teoretic), oricum asta cu parcatul oriunde oricum ii asa, ca politie nu exista, oricum parcheaza fiecare pe orice colt de trotuar, strada, trecere de pietoni, pista de bicicleta, practic oriunde vrei sa parchezi poti sa o faci, politia nu se autosesizeaza, iar romanul ii delasator(nu de alta dar cand suni ca-i parcat unul ca cel mai mare idiot, militienii te iau cu sictir

 8. craul says:

  Sa mearga la pensie, singura valoare care o mai are e arheologica, mai da si din gura fosila nesimtita , cu salar de 15.000 lei net!

 9. cornel says:

  Nu am citit articolul, nu-l citesc, nu-l cunosc pe om, nu stiu daca de el tinea ce va zic: 1. Toate gardurile vii din buxus din Timisoara au disparut pentru ca nu au fost stropite cu insecticid. Au fost m,ancate de omizi. 2. Mai mult de jumatate din copacii plantati in ultimii 30 de ani s-au uscat pentru ca nu au fost udati sau nu sunt potriviti pentru clima de aici.

 10. Vasile Marius says:

  Cand vad specimenul asta cum comenteaza simt doar scarba si sictir! Ai fost 38 de ani director gunoi mizer ce esti si nu ai reusit sa faci un parc de nivel european in Timisoara! Cel de langa Primarie cu lalele e facut la initiativa unor oameni din jurul lui robu, nu a ta, puteai in toate sa faci asa ceva pt ca sunt costuri foarte mici. Parcul Botanic este o rusine si arata ca in anii 70’, parcurile din cartiere sunt bataia ta de joc si nici iarba nu o taiati! Ce sa mai zic de toaletarea pomilor si plantarea de flori in celelalte parcuri…ca nu exista! Ar trebui sa pleci si sa o faci cat mai rapid pentru ca orasul asta merita parcuri si sparii verzi facute cu viziune, nu cu idei comuniste ca ale tale! Hai sictir jegule!

 11. ionionescu says:

  ‘te dreq de mos comunist ! Cand te intimidau oamenii lu Ceasca cum era? aaa sau tu erai securist si intimidai pe altii? Iar acum ca iti spune cineva ceva, nu iti convine?

 12. DedeTM says:

  Acest Dragila este un expirat jegos care nu stie altceva decat sa isi parcheze mizeria de bmw X5 pe strazile pietonale! Demisia!

 13. marius says:

  Doamne, sunt tot mai ingrozit de nenorocitii astia de USR-isti!
  Seamana tot mai mult cu comunistii sau cu nazistii. Preiau totul prin forta si prostimea nu zice nimic. Ba chiar au parte de un numar de “idioti utili” care sa-I ridice in slavi, pe langa “trompetele” de partid.
  Va fi vai de noi! O sa ne iasa votul pe nas.

  • DedeTM says:

   mariusica, ti-a placut mai mult de patronul Robu, nu-i asa? Oare cand o sa scapam de tot de astia ca voi?

  • EgoS says:

   hai fi ingrozit in alta parte. Cand Robu si-a pus purtatoarea de microfon ca si director nu te-ai ingrozit, sau cnad l-a pus pe tinereleu lal Kristoff sau cum in chema City Maanger care a facut exact nimic nu te-ai ingrozit? Cand Dancila a fost pusa prim ministru nu te-ai ingrozit? Doar acum cand este schimbat un Ins care e trecut de mult de vremea pensionarii dupa 38 de ani ca si director acum te ia cu groaza?

 14. Mircea Popilovicki says:

  Nu va suna ceva ilegalități?
  Cum să îți pui nevasta (Anca Megan) in CA-ul Horticultura SRL când ai partipliuri cu PSD? ANCA MEGAN e nevasta profesorului Megan de la FEEA, cumva? Atunci s-a zis cu politica locala!

  App! Marilena Partea se pregătește pentru preluarea puterii în PNL Timiș, om fără scrupule care vrea să-și întărească anticipat poziția de lider. Sincer, nu-l înțeleg. Și RECT-or, senator, profesor, președinte județean al partidului. Nicu Nica nu-mi e rușine.

  • ion says:

   Liber de oriceee..numai iuserist , fuserist sa fie;alte flori ,alte culori ,aceeasi hotie,sub alta palarie in aceeasi priMarie.

  • pion says:

   Ehee,Pirtzea, clanulMeganilor ,Mertzanelor,sau matematicienilor,toata faima cea vestita a ‘telectualitatii locale,ce mai,nimeNica,sau neica nimeni… ! Bravo ,intransigentului sau agentului Fritz;hotarat mai este,cand e vorba de partid sau party’pri…

 15. Marius says:

  Foarte bine USR!! Aduceti tinerii in subordinea Timisoarei!

 16. Iohan says:

  Nu-l plangeti pe hotomanul asta incult, vorbesc in cunostinta de cauza. S-a fofilat printre toate administratiile, a trecut de la PCR la PNTCD, acu probabil e liberal, a jecnanit Primaria si in paralel a avut tot felul de afaceri personale, a dobandit o avere impresionanta. Nu o sa moara de foame!

 17. vasile says:

  e unii….unici!
  mai mereti…in padure.

 18. H says:

  Pai si nu ar trebuii sa fi la pensie?

 19. corina says:

  Schimbati titlul ! Omul nu e pe moarte !

 20. Anamaria says:

  De noaptea mintii , useristii pe modelul anilor 50 , de aproape un an de la marea schismă electorala fritiche tot aduce oameni noi adevarui ca noi dar cu metehne vechi , cert este ca cimisoara e varza , fritiche cu rubi , bubi , in combinatie cu viniturile de prin zonele vecine letali , banatul e mucea .

 21. Anamaria says:

  Tot ce i spatiu verde din zona centrala e varza , se vede ca omul e pe ultima suta , în concluzie administratia locala a lu fritiche e tot in cautari de oameni noi cu metehne de anii 50 , iar combinatia fritiche cu rubi și bubi si lumea cimisoarei vinituri e leatala

 22. DANIEL says:

  RUSINE! RUSINE! RUSINE! NU POT SA CRED! L-AM CUNOSCUT SI POT SPUNE CA ESTE UN PROFESIONIST SI NU CRED CA SE POATE INTIMPLA ASA CEVA!!! UN OM DEOSEBIT!!!

 23. Nicu says:

  Bravo….. la cum arata parcurile din TM… chiar e cazul sa se schimbe conducerea.

  • pieton says:

   Rondo’uri cu flori uscate,neudate ,sub fereastra sectiei horticultura din Parcul Botanic.Nu le salveaza nici ploile!

 24. Horti says:

  Mu1E PSD și PNL

 25. Apollo80 says:

  Vai si amar. L-am votat pe Dominic cu doua maini, dar la USR tineam intr-o mana stampila si cu cealalta ma luptam sa o pun in chenarul lor… mare deliziluzie acest partid, dar nici cu Andrei Spagarila nu mi-e rusine.
  Natie batuta de Dumnezeu… pusa mereu sa aleaga intre doua rele…

 26. Timisorean says:

  Pnl faimos cu schimbarile de sefi si angajarile de diletanti de la administratia apelor. Politizare 100%. Astea sunt doar cazurile care au ajuns in presa, cine stie cati mai sunt presati asa.
  Usr acuma face la fel, numai la nivel mai mic ca nu au puterea si smenurile pe care le are pnl.
  Am tot aratat cu degetul psd-ul. Pai aia sunt mici copii pe langa astia. Iacata cazul dragnea, macar au angajat pe posturi noi, nu au dat afara nici un angajat vechi cu forta ca sa isi puna pe ai lor.
  Dar asta am votat, asta avem!

 27. fabian says:

  Cica are zilele numarate. La propiu sau la figurat?????

 28. victor says:

  Viceprimarul si nu numai mint de sting, acest stil de indepartare al oamenilor este tipic lor, asa fac si in cadrul PRIMARIEI , cica ei evalueaza oamenii (in special pe cei cu functii de conducere) dupa care ii fac incompetenti si isi angajeaza membrii proprii de partid si sustinatorii . Ce ii califica pe acesti corporatisti ( ca dupa cateva luni de activitate )sa certifice (evalueze) competentele profesionale ale oamenilor ?Unii chiar absolventi ai unei facultati de stat ,absolvita pe vremea lui CEAUSESCU deci pe bune sau cel putin mult mai buna decat cele particulare absolvite de ei.Daca nu le convine de mutra ta, fac detasari de personal pentru cei ce comenteaza . Niste incapabili si mincinosi , dar foarte periculosi.

 29. PSD = PNL = USR says:

  “…Eu nu i-am cerut demisia. I-am spus că într-adevăr urmează o schimbare în consiliul de administrație, unde el este membru, și că este este la latitudinea dânsului dacă se retrage sau va fi revocat…” ba baiatule, la USR pute gura mai ceva ca la USL.

 30. Mega trist says:

  Voi glumiti? Ati vazut declaratiile de avere ale lui Dragila? Depune cate una pentru fiecare functie detinuta (Dig general + consiliu de administratie)?

  Astia au salarii la Horticultura cat are un director general in multinationala cu 30 milioane euro cifra de afaceri????????

  Voi glumiti? :-)))))

  Vai si-amar….mega trist

 31. Cosmin says:

  Cand Horticultura a primit contractul nou pe 4 ani toti postacii erau super suparati ca nu e facut nimic in oras de banii astia.
  Acum tot ei sunt suparati ca e demis directorul.
  Cum poti sustine ca nu ai avut probleme financiare cand banii ti-au venit prin atribuire directa de la primarie?

 32. Ion de la raion says:

  Poate ne spune bosorogul asta cum ii pune pe oamenii din subordine, cei pe care ii vedeti, intr-adevar, prin parcuri ca fac si ca dreg, sa semneze statele de plata, insa fara sa le dea bonurile de masa pentru care semneaza si pe care nu le vad (in cel mai bun caz, primesc doar cateva). Poate ne spune de ce nu ofera ajutoare de inmormantare, daca tot sunt stipulate in contractul colectiv de munca. Poate ne spune pe ce baza ii ameninta pe oameni ca ii da afara daca acestia nu vor sa lucreze sambata si/sau duminica fara sa le fie platite/compensate orele suplimentare. Poate ne explica obositul asta cum le impune datele/perioadele in care oamenii trebuie sa isi ia concedii de odihna. Si cate si mai cate…

 33. Iosif says:

  Dl.Drăgilă a declarat,azi,la România TV,că nu i-s-a cerut demisia,ci că a fost doar întrebat,cacă VREA să demisioneza.Care este adevărul?

 34. Bogdan Balan says:

  A plecat PSD, a venit PNL , in Timișoara s-a dus PNL a venit USR. Asta e schimbarea. In rest business as usual. “Pleca tu sa vina el meu”. #vremsinoiplacinta. Il cred pe mos. Cred ca minte managerul pacii. Mosul nu are ce pierde. Tehnica asta politica de speriat oamenii din functie de conducere e deja știută. Trist…pentru noi.

 35. SPREITZER FLORIN says:

  PARCA E SECRETAR DE PARTID PCR 1974 !!

 36. XLX says:

  Nu fiti rai, ca nu-i decat un parlit de bugetar.
  Conform declaratiei de avere, are o mica locuinta de doar 835 mp (dobandita in 2002, prin… schimb de locuinta ?!?!)
  Si un mic spatiu comercial, de nici 500 mp (pensiunea Carina)
  Si inca o casuta de locuit, probabil pentru zilele in care nu ajunge acasa (de data asta o camaruta, de doar 75mp, prin vanzare-cumparare cu ipoteca de la… parinti ?!?!)
  Si o mostenire de doar 1200 mp (include si gradina :D)

  Chiar vi se pare mult, pentru cineva care conduce o “Dacia 1310 berlineza”, cu o vechime de peste 25 de ani? Nici macar bani sa-si inlocuiasca rabla n-a gasit 😀

  Si, desi are un venit anual de peste 180.000 lei, nu are nici macar un banut in conturi. Chiar e sarac lipit pamantului 😀
  Omul nu-si permite sa iasa la pensie, ca i se darama cosmelia.
  Noroc cu subventiile din agricultura (aproape 8000 de lei in 2019)

 37. panseluta says:

  pleaca dracului la pensie la 69 de ani nu stai pe banii statului si esti platit din taxe si impozite! Daca mai vrei bani si esti capabil mars la privat, acolo esti platit pe ce lucrezi efectiv. Mai mult acest nesimtit zi de zi circula si isi parcheaza masina pe strada Ungureanu inchisa pentru traficul auto. Ca dehh domn director este prea obosit sau increzut incat sa mearga cateva sute de metri pe jos

 38. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Revin arborii de mari dimensiuni în Piața Libertății din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Consiliul Județean Timiș reziliază contractul cu constructorul care lărgește drumul Dumbrăvița - A1. Licitația va fi reluată

  Ştiri din Timiș

  Se oprește temporar apa pe o stradă din Buziaș

  Ştiri din Timiș

  Tramvaiele noi vor avea o hală specială de mentenanță. Primăria dă aproape 14.000 de euro pentru proiectarea ei

  Ştiri din Timiș

  Primăria Timișoara a semnat contractul cu firma care va promova proiectul de reabilitare de pe Calea Bogdăneștilor

  Ştiri din Timiș

  În Moșnița Nouă și Dumbrăvița, rata de infectare a trecut de 22 la mia de locuitori. Situația în județ

  Ştiri din Timiș

  Grevă de avertisment în școli, inclusiv în Timiș. Inspectorul general: „Am demarat negocierile pentru un nou contract colectiv de muncă”

  Sănătate

  Coronavirus, 19 ianuarie: Tot peste 16.000 de cazuri în România. 1.006 infectări în Timiș din 4.741 de teste

  Ştiri din Timiș

  Timiș: aproape 700 de elevi confirmați cu Covid-19 în ultimele zece zile. S-au făcut testări din rezervele școlilor

  Sănătate

  Diferențe între valul IV și V al pandemiei. În Timișoara, rata de infectare crește acum mai repede

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici