tion.ro Web analytics

Nu ratati concursul de duatlon de la Cornesti. Cons Electrificarea Instal Grup face pledoarie pentru sport : indrumaţi copiii sa faca miscare!

Nu ratati concursul de duatlon de la Cornesti. Cons Electrificarea Instal Grup face pledoarie pentru sport : indrumaţi copiii sa faca miscare!

Reactualizat la:
<strong>ADVERTORIAL.</strong> Concursul de duatlon de la Corneşti, organizat în acest weekend de clubul Ride Competition, are deja adepţi şi susţinători serioşi. Cons Electrificarea Instal Grup susţine evenimentul sportiv şi îndeamnă pe toată lumea să participe.
Scris de Marcel Hoster - <strong>ADVERTORIAL.</strong> Concursul de duatlon de la Corneşti, organizat în acest weekend de clubul Ride Competition, are deja adepţi şi susţinători serioşi. Cons Electrificarea Instal Grup susţine evenimentul sportiv şi îndeamnă pe toată lumea să participe.

Alergarea şi mersul pe bicicletă au făcut parte din copilăria noastră şi ne-au adus atâta bucurie… Cele două însemnau mai mult decât sport, mişcare, activitate, însemnau libertate, distracţie, competiţie şi, în mod esenţial, însemnau sănătate. Astăzi sunt mulţi factori care ne împiedică să conştientizăm cât de mult înseamnă sportul pentru o viaţă sănătoasă.

„Astfel de concursuri, ca cel de la Corneşti, pot să readucă în atenţia publică necesitatea practicării unui sport la nivel de performanţă. Din evenimente de acest gen, în care menţinerea în formă şi relaxarea în natură sunt dublate de experienţa autodepăşirii şi de cultivarea spiritului de competiţie, copiii pot învăţa lucruri esenţiale şi elementare pentru formarea lor”, a declarat Horaţiu Rada – manager general C.E.I.

CEI Grup susţine sportul şi sportivii, dar, cel mai important, susţine performanţa, pasiunea, voinţa şi determinarea. “Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos” are nevoie mai mult ca niciodată să se transforme din slogan într-un mod de viaţă.

Clubul Ride Competition organizează sâmbătă, 24 octombrie 2015, în localitatea Corneşti, la 18 km de Timişoara, în comuna Orţişoara, un concurs de duatlon – bicicletă şi alergare – pentru adulţi, dar în special pentru copii. Obiectivul principal al evenimentului este de a iniţia cât mai mulţi copii într-un sport care presupune, pe lângă mişcare, cultivarea spiritului de competiţie şi o experienţă interesantă în natură.

În cadrul concursului sunt 5 categorii de vârstă pentru copii şi 5 categorii pentru adulţi, inclusiv proba de ştafetă. Organizatorii pun la bătaie o mulţime de premii în valoare de peste 7.000 de lei.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Comunicat de presă privind Măsura 2 ”Granturi pentru capital de lucru ”

  Ştiri din Timiș

  Sunteți de acord cu interdicția de hrănire a porumbeilor în Timișoara? Primăria vă cheamă la dezbatere

  Ştiri din Timiș

  Fritz și-a pus un consilier personal director la Centrul de Proiecte. Discuții finale pe regulamentul de finanțări

  România

  Vlad Voiculescu acuză: Există diferențe între datele raportate și cele reale privind decesele din cauza Covid-19

  Ştiri din Timiș

  Alin Nica militează pentru punctul de frontieră Beba Veche. Vrea să predea drumul de la Sânnicolau Mare la CNAIR

  Angajari TION

  Hausengel rundum versorgt angajeaza

  Ştiri din Timiș

  Reinventează-ți garderoba și câștigă vouchere de cumpărături

  TION ITCom

  Uniunea Europeană vrea să limiteze folosirea inteligenței artificiale pentru supravegherea populației

  Eveniment

  Tânăr de 18 ani prins cu o mașină furată în Timiș. Nu avea nici permis de conducere

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Alimente, haine și jucării pentru două familii nevoiașe din Timișoara

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici