tion.ro Web analytics

Nu ratati concursul de duatlon de la Cornesti. Cons Electrificarea Instal Grup face pledoarie pentru sport : indrumaţi copiii sa faca miscare!

Nu ratati concursul de duatlon de la Cornesti. Cons Electrificarea Instal Grup face pledoarie pentru sport : indrumaţi copiii sa faca miscare!

<strong>ADVERTORIAL.</strong> Concursul de duatlon de la Corneşti, organizat în acest weekend de clubul Ride Competition, are deja adepţi şi susţinători serioşi. Cons Electrificarea Instal Grup susţine evenimentul sportiv şi îndeamnă pe toată lumea să participe.
Scris de Marcel Hoster - <strong>ADVERTORIAL.</strong> Concursul de duatlon de la Corneşti, organizat în acest weekend de clubul Ride Competition, are deja adepţi şi susţinători serioşi. Cons Electrificarea Instal Grup susţine evenimentul sportiv şi îndeamnă pe toată lumea să participe.

Alergarea şi mersul pe bicicletă au făcut parte din copilăria noastră şi ne-au adus atâta bucurie… Cele două însemnau mai mult decât sport, mişcare, activitate, însemnau libertate, distracţie, competiţie şi, în mod esenţial, însemnau sănătate. Astăzi sunt mulţi factori care ne împiedică să conştientizăm cât de mult înseamnă sportul pentru o viaţă sănătoasă.

„Astfel de concursuri, ca cel de la Corneşti, pot să readucă în atenţia publică necesitatea practicării unui sport la nivel de performanţă. Din evenimente de acest gen, în care menţinerea în formă şi relaxarea în natură sunt dublate de experienţa autodepăşirii şi de cultivarea spiritului de competiţie, copiii pot învăţa lucruri esenţiale şi elementare pentru formarea lor”, a declarat Horaţiu Rada – manager general C.E.I.

CEI Grup susţine sportul şi sportivii, dar, cel mai important, susţine performanţa, pasiunea, voinţa şi determinarea. “Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos” are nevoie mai mult ca niciodată să se transforme din slogan într-un mod de viaţă.

Clubul Ride Competition organizează sâmbătă, 24 octombrie 2015, în localitatea Corneşti, la 18 km de Timişoara, în comuna Orţişoara, un concurs de duatlon – bicicletă şi alergare – pentru adulţi, dar în special pentru copii. Obiectivul principal al evenimentului este de a iniţia cât mai mulţi copii într-un sport care presupune, pe lângă mişcare, cultivarea spiritului de competiţie şi o experienţă interesantă în natură.

În cadrul concursului sunt 5 categorii de vârstă pentru copii şi 5 categorii pentru adulţi, inclusiv proba de ştafetă. Organizatorii pun la bătaie o mulţime de premii în valoare de peste 7.000 de lei.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  România

  Trei noi cazuri de variola maimuţei în România

  Ştiri din Timiș

  Fritz s-a ținut de cuvânt. I-a luat din atribuții lui Tabără

  Ştiri din Timiș

  Reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai Băncii Mondiale, în vizită la Spitalul Județean Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Deputatul liberal Marilen Pirtea: „Majoritatea opiniei publice românești susține politicile către direcția Vest"

  Eveniment

  Bicicliștii și trotinetiștii luați la ochi de poliția rutieră, la Timișoara. Zeci de amenzi în câteva ore

  Eveniment

  FOTO. Peste 600 de mașini abandonate au fost ridicate de polițiștii locali, de la începutul anului

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Primăria măsoară străzile pentru viitorul contract de salubrizare

  Mapamond

  Încă două decese cauzate de variola maimuţei. Trei oameni au murit, de la începutul anului

  Sănătate

  Focar de COVID-19 la Spitalul Județean din Timișoara

  Capitală Culturală

  FOTO. Timișoara – Capitală Culturală Europeană, promovată în rândul ambasadorilor la București

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici