tion.ro Web analytics

Meritocrație? Primăria Timișoara caută director pentru CERC, dar fără studii în domeniu. Salariu: 7.000 lei

Reactualizat la:

Meritocrație? Primăria Timișoara caută director pentru CERC, dar fără studii în domeniu. Salariu: 7.000 lei

<p>foto: arhiva</p>
Reactualizat la:
Minimum doi ani de experiență, dar nu se știe în ce. Reprezentanții Primăriei Timișoara angajează un director pentru CERC, un centru regional de competențe în automotive, dar nu-i cer deloc studii în domeniu. Îi oferă însă un salariu de aproape 7.000 de lei.
Scris de Roxana Deaconescu - Minimum doi ani de experiență, dar nu se știe în ce. Reprezentanții Primăriei Timișoara angajează un director pentru CERC, un centru regional de competențe în automotive, dar nu-i cer deloc studii în domeniu. Îi oferă însă un salariu de aproape 7.000 de lei.

Primăria Timișoara a lansat un nou concurs pentru ocuparea unui post vacant. Este nevoie de director la Serviciul Public Administrare a Centrului Regional de Competențe și Dezvoltarea Furnizorilor în Sectorul Automotive (CERC), condus acum de Claudiu Bogdan Dragomir.

Viitorul director cu acte în regulă al Serviciului Public CERC Timișoara trebuie să aibă „studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență” și o experiență de minimum doi ani. De asemenea, trebuie să știe să lucreze în Microsoft Office la nivel mediu. Acestea sunt singurele condiții impuse de Serviciul Resurse Umane al PMT, condus de Rodica Aurelian.

Dosarele se pot depune până în 1 iulie, la sediul primăriei. Proba scrisă a concursului are loc în 9 iulie, la ora 10, la Casa de cultură a orașului, iar interviul este programat pentru 12 iulie, la aceeași oră.

Cel care conduce acum serviciul, Claudiu Bogdan Dragomir, este director al CERC încă din luna iulie a anului 2016, iar anul trecut a avut un salariu anual de 81.676 lei, în timp ce pe 2017 a încasat de la CERC 68.450 de lei. La un simplu calcul, Dragomir a avut un salariu lunar de aproape 7.000 de lei de la serviciul public al primăriei.

Dragomir a fost director de vânzări la o firmă de cercetare de piață, din 2014 până în 2015, dar a lucrat și în Parlamentul României, ca expert în administrație publică, timp de trei ani, din 2013 până în 2016. Este licențiat în economie.

Potrivit unei declarații de interese depusă anul trecut, Claudiu Bogdan Dragomir este membru PNL (vicepreședinte zona Fratelia – n.r.) și face parte din Consiliul de administrație al spitalului, dar pe declarația de avere nu scrie cât a încasat pentru calitatea de membru în CA.

Ce este CERC?

„Serviciul Public de administrare a «Centrului Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive» – CERC este un serviciu de interes local care are misiunea de încurajare a investițiilor în sectorul automotive pentru susținerea dezvoltării durabile a Polului de Creștere Timişoara – prin implementarea unui pachet de servicii și a unor programe de training în beneficiul întreprinderilor din sector, cu scopul creșterii competențelor acestora, și implicit a performanței sectorului automotive la nivel regional, astfel încât sectorul automotive să producă un impact economic semnificativ la nivelul Regiunii de Vest”, se arată în descrierea de pe site-ul centrului.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Taxele și impozitele pe 2022, din nou la vot. Propunerea e tot de scumpire, pentru servicii de calitate

  Ştiri din Timiș

  Pregătiri pentru iarnă, la Timișoara. Societățile care se ocupă de deszăpezire „vor interveni imediat ce este nevoie”

  Eveniment

  Razie în traficul din Timișoara. Au fost aplicate peste 100 de amenzi

  Eveniment

  Bărbat prins drogat la volan, într-o localitate din Timiș. Consumase și alcool

  Ştiri din Timiș

  Avertizare a meteorologilor: vântul va sufla cu putere în toată țara. La munte va ninge

  Eveniment

  O femeie a intrat cu mașina într-un copac, între Sânnicolau Mare și Lovrin

  Ştiri din Timiș

  Magazinele Enel din Timiș, închise timp de două zile

  Ştiri din Timiș

  Ajută persoanele cu dizabilități intelectuale de la Fundația „Pentru Voi”. Cumpără decorațiuni de Crăciun

  Ştiri din Timiș

  Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ din 29 noiembrie - 5 decembrie

  Ştiri din Timiș

  FOTO. REMIX ID: Tradițiile din Banat sunt recuperate și „remixate în cheie modernă”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici