tion.ro Web analytics

FOTO. Diageo, un nou depozit lângă Timișoara: va deservi 12 piețe din regiune

De T. Ex.

FOTO. Diageo, un nou depozit lângă Timișoara: va deservi 12 piețe din regiune

Diageo, lider global pe piaţa de băuturi alcoolice, a inaugurat depozitul din Dudeștii Noi. Noul depozit va deservi 12 piețe, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari depozite Diageo din Uniunea Europeană și cel mai mare din regiune. Noul depozit este operat de FM Logistic, furnizor de servicii pentru lanțul de aprovizionare și proprietar al unei impresionante platforme logistice locale multi-client.
Scris de T. Ex. - Diageo, lider global pe piaţa de băuturi alcoolice, a inaugurat depozitul din Dudeștii Noi. Noul depozit va deservi 12 piețe, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari depozite Diageo din Uniunea Europeană și cel mai mare din regiune. Noul depozit este operat de FM Logistic, furnizor de servicii pentru lanțul de aprovizionare și proprietar al unei impresionante platforme logistice locale multi-client.

Diageo, lider global pe piaţa de băuturi alcoolice, cu un portofoliu remarcabil de mărci de băuturi spirtoase și bere, cum ar fi Johnnie Walker, Captain Morgan, Baileys sau Guinness, și FM Logistic, furnizor de servicii integrate pentru lanțul de aprovizionare, au inaugurat depozitul din Dudeștii Noi, lângă Timișoara.

Noul depozit va deservi 12 piețe (Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Ungaria, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Moldova, Cehia, România și Slovacia), ceea ce îl face unul dintre cele mai mari depozite Diageo din Uniunea Europeană și cel mai mare din regiune. Diageo a intrat pe piața din România în anul 2007 și își desfășoară activitatea prin intermediul distribuitorului său exclusiv, P.P. Distributors România SRL.

„Diageo consideră România o țară de o importanță strategică. Alegerea Timișoarei ca centru pentru livrările noastre de produse în Europa de Est reflectă importanța pe care o acordăm pieței românești, dar și poziția strategică a acestei locații. Partenerii și clienții noștri vor beneficia de un timp de livrare semnificativ mai mic, care în medie ponderată va fi redus cu 93%, de la 28 la 2 zile. De asemenea, depozitul va crea noi locuri de muncă direct și indirect, la companiile de transport locale, și va avea un impact pozitiv asupra activității economice locale”, spune Michael Holm, director general al Diageo pentru Europa de Est.

Noul depozit din Timișoara este rezultatul unei cooperări cu FM Logistic, proprietarul unei platforme logistice multi-client de 50.000 mp în locație.

„FM Logistic se mândrește cu sprijinul acordat la dezvoltarea Diageo în Europa de Est, valorificând noul nostru antrepozit fiscal de depozitare pentru băuturi alcoolice din România”, a declarat Alexander Pavlov, country manager FM Logistic.

Anual, aproximativ 12,6 milioane de litri și peste 20 milioane de sticle de produse Diageo vor fi trimise către și din noul depozit. Unitatea va transmite informațiile de trasabilitate în sistemul Global Diageo Track&Trace (prescurtat GTTS), permițând urmărirea fiecărei sticle de la producție la distribuitorii din fiecare țară.

Diageo este lider global pe piaţa băuturilor alcoolice, având un portofoliu remarcabil de băuturi cuprinzând branduri de renume precum whisky-urile Johnnie Walker,

Crown Royal, J&B, Buchanan’s și Windsor, vodca Smirnoff, Cîroc şi Ketel One, dar şi Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray şi Guinness.

Diageo este o companie globală ale cărei produse se vând în mai bine de 180 de ţări din întreaga lume. Compania este listată atât la Bursa din Londra (DGE), cât şi la Bursa din New York (DEO). Pentru mai multe informaţii despre Diageo, oamenii, brandurile şi performanţele companiei, vizitați www.diageo.com. Pentru informații despre consumul responsabil de alcool, inițiative și modalități de a împărtăși cele mai bune practici, vizitaţi platforma globală de resurse a Diageo, www.DRINKiQ.com.

Sărbătorește viața, în fiecare zi, peste tot.

Fondată în Franța în 1967, FM Logistic este unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul serviciilor integrate de supply chain din Europa, deservind clienți din mai multe domenii: bunuri de larg consum, pharma, cosmetică și înfrumusețare, retail, producție industrială. FM Logistic este activă în peste 14 țări din Europa, Asia și America Latină. Înregistrează venituri anuale de aproximativ 1,4 miliarde euro și are peste 27.000 de angajați. FM Logistic are operațiuni în România din anul 2008 și are în prezent circa 700 de angajați în țara noastră.

Pentru mai multe informații, vizitați FM logistic pe site-ul www.fmlogistic.com, pe Twitter @FMLogistic și LinkedIn pe https://www.linkedin.com/company/fm-logistic/.

(1133)

Taguri:
0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Peste 12.000 de timișeni s-au angajat prin ANOFM, în primele opt luni ale anului 2021. Anunțurile din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Start Liberty Marathon. Traseul alergătorilor și drumurile închise

  România

  Florin Cîțu, noul președinte al PNL. „Voi fi președintele tuturor liberalilor”

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Descoperă povestea palatului Miksa Steiner, fostul sediu al Băncii de Scont

  Eveniment

  Amenzi de peste 15.000 lei pentru vitezomani, într-o localitate din Timiș

  Ştiri din Timiș

  100 de ani în alb-violet, concert rock alături de Filarmonica Banatul pe Stadionul Știința

  Eveniment

  Amenzi de zeci de mii de lei pentru cei care nu au purtat mască, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Scumpirea gigacaloriei este o posibilitate și la Timișoara. Ruben Lațcău: Nu vom scădea subvenția, este exclus

  Sănătate

  Coronavirus, 25 septembrie: peste 7.600 de cazuri noi în România, 435 în Timiș. Rata la Timișoara se apropie de 6

  Ştiri din Timiș

  Bani pentru drumuri comunale din Timiș. Primăriile care primesc fonduri

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici