tion.ro Web analytics

Biroul extrem de mic în care a fost pusă să lucreze o funcționară din Primăria Timișoara

Biroul extrem de mic în care a fost pusă să lucreze o funcționară din Primăria Timișoara

<p>Tion: Biroul extrem de mic în care a fost pusă să lucreze o funcționară din Primăria Timișoara</p>
Reactualizat la:
O funcționară veche din Primăria Timișoara a fost pusă să lucreze într-un birou minuscul, în care în trecut a funcționat o casierie. Ea acuză că este persecutată și a dat de mai multe ori în judecată instituția, dar și pe primar. Robu promite că o mută din biroul extrem de mic.
Scris de Roxana Deaconescu - O funcționară veche din Primăria Timișoara a fost pusă să lucreze într-un birou minuscul, în care în trecut a funcționat o casierie. Ea acuză că este persecutată și a dat de mai multe ori în judecată instituția, dar și pe primar. Robu promite că o mută din biroul extrem de mic.

Mirela Toc, căci despre ea vorbim, este funcționara din Primăria Timișoara care a protestat în 2017 de una singură în fața instituției de pe C.D. Loga. Spunea atunci că protestează față de conducerea Primăriei Timișoara, „deoarece deranjează tot mai intens” și „împotriva încălcării sistematice a legislației de către unii șefi din primărie, care au avut ca efect prejudicierea bugetului local și a cetățenilor”. Ea preciza că a sesizat mai multe ilegalități, dar fără vreun rezultat notabil, „din cauza complicității unor șefi din instituțiile de control, care nu au luat nicio măsură”.

Mirela Toc a lucrat în cadrul fostei Direcții Tehnice, apoi cu asociațiile de proprietari din oraș, după care la Serviciul Relaționare cu Cetățenii, celebra Cameră 12 din primărie. De câteva zile a fost mutată la Biroul Salubrizare, când a și primit biroul minuscul din clădirea municipalității de pe Piatra Craiului.

„Are 2,86 metri lungime și 1,32 lățime. Mai sunt locuri libere în Biroul Salubrizare, dar au preferat să mă izoleze. Am doar muncă de teren, nu am calculator și nici acces la sistemul primăriei. Biroul este foarte mic, murdar și are mobilier care nu are utilitate. În schimb, am primit un telefon de serviciu care mă monitorizează pe unde merg pe teren”, ne-a declarat Toc.

Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu spune că Mirela Toc i-a făcut sute de sesizări și plângeri, dar că nu este normal să primească un astfel de birou.

„Dacă acea încăpere este așa cum se spune, trebuie obligatoriu schimbată, pentru că noi avem datoria să asigurăm angajaților condiții normale de lucru, care până la urmă sunt și statuate prin legislație. Deci, voi cere o verificare și schimbarea biroului, dacă este așa cum spune. Această doamnă are sute de sesizări și plângeri peste tot, nu comentez asta. Indiferent de orice, este angajata primăriei și noi trebuie să asigurăm condiții normale de lucru. Sper să facă treabă bună cu noile atribuții, pentru că am văzut că are o pasiune pentru domeniul acesta și sper să punem în valoare această preocupare pe care am văzut-o că a avut-o constant”, ne-a declarat Robu.

Mirela Toc crede însă că este pedepsită pentru că a deschis multe procese împotriva primăriei. Doar 11 sunt la Curtea de Apel Timișoara.

Articole pe aceeași temă:

http://www.tion.ro/o-functionara-a-protestat-de-una-singura-in-fata-primariei-timisoara-cere-respectarea-legii/1848650

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Sănătate

  Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, are Covid-19
  Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra are Covid-19. Acesta a fost testat pozitiv, cu SARS-Cov2, după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid-19.

  Sănătate

  Covid-19. Peste 100.000 de persoane au fost testate în Timiș, de la începutul pandemiei
  Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică transmit că în Timiș au fost testate peste 100.000 de persoane, de la începutul pandemiei de Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Timișoara a primit în sfârșit Pădurea Verde de la Guvernul României. În 5 ani se face pădure-parc
  După opt ani de discuții și șase hotărâri de consiliu local, Guvernul României a reușit să transfere aproape 520 de hectare din proprietatea Romsilva în proprietatea Primăriei Timișoara. Municipalitatea o poate pierde iar, dacă în cinci ani nu amenajează pădure-parc. Însă fără să taie copaci. 12

  Capitala Culturala

  Asociația Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii vine cu vești noi
  Asociația Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii a anunțat semnarea contractului cu Casa de Cultură a Muncipiului Timișoara și demararea programelor culturale din această toamnă. 1

  Sănătate

  Focar nou de Covid-19 în Timișoara, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică. Patru copii confirmați pozitiv
  În Timiș a apărut un focar nou de Covid-19, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP). Aici sunt patru cazuri depistate. Este vorba despre patru copii, beneficiari ai centrului.

  Sănătate

  Covid-19, Timiș, ultimele 24 de ore: localitățile unde au apărut cazuri noi
  De joi până vineri, în Timiș au apărut 65 de cazuri noi de Covid-19, cele mai multe în Timișoara – 30. În județ sunt 163 de pacienți cu SARS-Cov2 internați în spitale. 2

  Sănătate

  Peste 1.600 de persoane confirmate cu Covid-19 în România, în 24 de ore: Timiș: 65 de cazuri noi și patru decese
  În România, în ultimele 24 de ore, au fost raportate peste 1.600 de persoane infectate cu SARS-Cov2. În Timiș sunt 65 de cazuri noi și patru decese, de joi până vineri.

  Ştirile judeţului Timiş

  Poliția Locală n-are timp de sesizările timișorenilor, luptă împotriva coronavirusului. Dar îl păzește pe primar
  Dacă vedeți o neregulă în oraș, nu vă mai pierdeți vremea să cereți ajutorul Poliției Locale! Oamenii legii sunt ocupați să „lupte împotriva coronavirusului”. Sunt în continuare în subordinea MAI și nu răspund la sesizări. Cu toate astea, au timp să îl păzească în continuare pe primarul Timișoarei atunci când iese la plimbare. 7

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.