tion.ro Web analytics

Biroul extrem de mic în care a fost pusă să lucreze o funcționară din Primăria Timișoara

Biroul extrem de mic în care a fost pusă să lucreze o funcționară din Primăria Timișoara

<p>Tion: Biroul extrem de mic în care a fost pusă să lucreze o funcționară din Primăria Timișoara</p>
Reactualizat la:
O funcționară veche din Primăria Timișoara a fost pusă să lucreze într-un birou minuscul, în care în trecut a funcționat o casierie. Ea acuză că este persecutată și a dat de mai multe ori în judecată instituția, dar și pe primar. Robu promite că o mută din biroul extrem de mic.
Scris de Roxana Deaconescu - O funcționară veche din Primăria Timișoara a fost pusă să lucreze într-un birou minuscul, în care în trecut a funcționat o casierie. Ea acuză că este persecutată și a dat de mai multe ori în judecată instituția, dar și pe primar. Robu promite că o mută din biroul extrem de mic.

Mirela Toc, căci despre ea vorbim, este funcționara din Primăria Timișoara care a protestat în 2017 de una singură în fața instituției de pe C.D. Loga. Spunea atunci că protestează față de conducerea Primăriei Timișoara, „deoarece deranjează tot mai intens” și „împotriva încălcării sistematice a legislației de către unii șefi din primărie, care au avut ca efect prejudicierea bugetului local și a cetățenilor”. Ea preciza că a sesizat mai multe ilegalități, dar fără vreun rezultat notabil, „din cauza complicității unor șefi din instituțiile de control, care nu au luat nicio măsură”.

Mirela Toc a lucrat în cadrul fostei Direcții Tehnice, apoi cu asociațiile de proprietari din oraș, după care la Serviciul Relaționare cu Cetățenii, celebra Cameră 12 din primărie. De câteva zile a fost mutată la Biroul Salubrizare, când a și primit biroul minuscul din clădirea municipalității de pe Piatra Craiului.

„Are 2,86 metri lungime și 1,32 lățime. Mai sunt locuri libere în Biroul Salubrizare, dar au preferat să mă izoleze. Am doar muncă de teren, nu am calculator și nici acces la sistemul primăriei. Biroul este foarte mic, murdar și are mobilier care nu are utilitate. În schimb, am primit un telefon de serviciu care mă monitorizează pe unde merg pe teren”, ne-a declarat Toc.

Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu spune că Mirela Toc i-a făcut sute de sesizări și plângeri, dar că nu este normal să primească un astfel de birou.

„Dacă acea încăpere este așa cum se spune, trebuie obligatoriu schimbată, pentru că noi avem datoria să asigurăm angajaților condiții normale de lucru, care până la urmă sunt și statuate prin legislație. Deci, voi cere o verificare și schimbarea biroului, dacă este așa cum spune. Această doamnă are sute de sesizări și plângeri peste tot, nu comentez asta. Indiferent de orice, este angajata primăriei și noi trebuie să asigurăm condiții normale de lucru. Sper să facă treabă bună cu noile atribuții, pentru că am văzut că are o pasiune pentru domeniul acesta și sper să punem în valoare această preocupare pe care am văzut-o că a avut-o constant”, ne-a declarat Robu.

Mirela Toc crede însă că este pedepsită pentru că a deschis multe procese împotriva primăriei. Doar 11 sunt la Curtea de Apel Timișoara.

Articole pe aceeași temă:

http://www.tion.ro/o-functionara-a-protestat-de-una-singura-in-fata-primariei-timisoara-cere-respectarea-legii/1848650

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Sirieni și călăuzele lor prinși de polițiștii de frontieră timișeni, în zona Vămii Moravița
  Acțiune a polițiștilor de frontieră timișeni pentru combaterea migrației ilegale, în zona Sectorului Poliției de Frontieră Moravița. Oamenii legii au depistat 16 sirieni care numai ce trecuseră ilegal granița din Serbia în România. Migranții erau împărțiți în două grupuri, fiecare cu câte o călăuză.

  Ştirile judeţului Timiş

  Nici Bruce Lee nu ar fi putut fi polițist local în Timișoara. Consilierii au schimbat criteriul de înălțime la admitere
  Nici marii maeștri ai artelor marțiale de pe marele ecran, precum Bruce Lee, Jackie Chan sau Jet Li nu ar fi trecut condițiile draconice impuse la examenul de admitere în rândul polițiștilor locali din Timișoara. ANFP a cerut Poliției Locale să schimbe criteriul de înălțime cu unul mai permisiv, iar acum cei care vor să fie polițiști locali vor trebui să aibă detentă.

  România

  CCR: vânzarea cartelelor prepay numai în baza buletinului este neconstituțională
  Curtea Constituțională Română a decis, în unanimitate de voturi, că Ordonanța de Urgență privind vânzarea cartelelor telefonice de tip prepay numai în baza buletinului este neconstituțională.

  Ştirile judeţului Timiş

  Un secol de la înființarea Universității Politehnica din Timișoara. „Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”
  „Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”, au fost cuvintele rostite de Ferdinand I, cel care a semnat decretul de înființare a Școlii Politehnice din Timișoara și care, mai apoi, au devenit motto-ul acestei instituții, care, marți, a serbat un secol de activitate și inovare.

  Ştirile judeţului Timiş

  Harababura Vintage Fair 2020 invită timișorenii la trei zile de design românesc și modă vintage
  Puteți vedea piese vestimentare specifice anilor ’70, ’80 și ’90, colecții de muzică pe vinil și CD, dar și produse de design la Harababura Vintage Fair.

  TION Cele mai tari party-uri

  Back to the Roots: motto-ul ediției din acest an a festivalului Embargo Fest
  Kal (SRB), ROA, Pero Defformero (SRB), Hiroko Yamamura (SUA), Sokol Orchestra (PL), Țapinarii, Drvo Truo (SRB) sunt printre artiștii ce vor urca pe cele 5 scene Embargo Fest 2020.

  Ştirile judeţului Timiş

  Fonduri europene de milioane de lei pentru zece firme din Timiș. Au fost semnate contractele
  La Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest au fost semnate marți primele contracte din țară pentru finanțarea microîntreprinderilor, în cadrul apelului 2 de proiecte prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a celor zece proiecte finanțate din bani europeni este de 11,88 milioane lei, bani pentru noi utilaje și echipamente moderne și crearea de noi locuri de muncă.

  Ştirile judeţului Timiş

  Camion răsturnat în intersecție, la Timișoara
  Circulație dată peste cap, marți, la intersecția străzilor Avroam Imbroane și Gheorghe Adam din Timișoara. Totul după ce un camion plin cu fier vechi s-a răsturnat. 2

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.