tion.ro Web analytics

Biroul aflat la cea mai mare inaltime din Timisoara. Iata cum arata noile birouri ale companiei Autoliv din cladirea dezvoltata de Iulius

Reactualizat la:

Biroul aflat la cea mai mare inaltime din Timisoara. Iata cum arata noile birouri ale companiei Autoliv din cladirea dezvoltata de Iulius

Reactualizat la:
<strong>ADVERTORIAL. </strong>Cum este să ai biroul la cea mai mare înălţime din Timişoara? „Îmi place priveliştea din orice unghi”, „îmi place faptul că avem lumină naturală, iar noaptea priveliştea este superbă” sunt doar două dintre impresiile angajaţilor Autoliv România, recent mutaţi la ultimele trei etaje ale clădirii de birouri United Business Center 2 din ansamblul Openville, dezvoltat de grupul Iulius. De aici, pot vedea oraşul de la înălţime sau silueta Catedralei Mitropolitane, iar la final de program, pot admira cele mai frumoase apusuri.
Scris de Catalin Velimirovici - <strong>ADVERTORIAL. </strong>Cum este să ai biroul la cea mai mare înălţime din Timişoara? „Îmi place priveliştea din orice unghi”, „îmi place faptul că avem lumină naturală, iar noaptea priveliştea este superbă” sunt doar două dintre impresiile angajaţilor Autoliv România, recent mutaţi la ultimele trei etaje ale clădirii de birouri United Business Center 2 din ansamblul Openville, dezvoltat de grupul Iulius. De aici, pot vedea oraşul de la înălţime sau silueta Catedralei Mitropolitane, iar la final de program, pot admira cele mai frumoase apusuri.

Prezentă în Timişoara din 2006, subsidiara din România a producătorului suedez de elemente de siguranţă auto Autoliv a închiriat aproximativ 5.100 mp în noua clădire de birouri de lângă Iulius Mall, ocupând etajele 8, 9 şi 10. Motivele relocării au fost strâns legate de planurile de dezvoltare ale companiei, precum şi de beneficiile de care dispun angajaţii în clădire şi în Iulius Mall. „Compania Autoliv urmează trendul ascendent al consolidării operațiunilor de engineering în Timișoara, iar noul sediu din clădirea UBC 2 ne susține creșterea pe termen lung. Pe lângă desfășurarea activității într-o clădire de ultimă generație, accentul nostru se pune pe oferirea unui pachet atractiv de beneficii întregii echipe, iar angajații sunt încântați de proximitatea față de Iulius Mall, care le oferă facilitatea de a accesa orice servicii le sunt necesare, în timpul programului de lucru, dar și după”, a declarat Ionel Fierbințeanu, Country Manager Autoliv România.

În centrul de inginerie din UBC 2, aproximativ 350 de ingineri dezvoltă și testează software pentru sisteme de siguranță auto, precum Radar, Vision și Night Vision, airbag-uri și centuri de siguranță. O scurtă vizită în noile birouri ale Autoliv este suficientă pentru a remarca mediul de lucru extrem de plăcut, atmosferă la care contribuie din plin amenajarea interioară ce îmbină funcţionalitatea spaţiului şi confortul angajaţilor cu tehnologia de ultimă generaţie. „După mutare, impresia a fost peste aşteptările noastre, totul fiind aranjat foarte modern, cald şi primitor”, spune unul dintre specialiştii Autoliv.

Spaţiile generoase, lumina naturală, aparatura IT, mobilierul, priveliştea, bucătăriile mari, gândite nu doar ca spaţii de luat masa, ci ca zone de recreere, locurile de parcare alocate, apropierea de mall sunt doar câteva dintre plusurile punctate de „locatarii” din UBC 2. „Printre avantajele noului sediu aş enumera: spaţiu nou, cu mobilier modern şi mult mai confortabil, săli de conferinţă cu echipamente de ultimă generaţie, aproape de policlinica Regina Maria, bucătăriile mult mai spaţioase şi locurile de parcare, un punct forte”, spune un alt membru al echipei Autoliv de la Timişoara.

Fiecare dintre cele trei etaje ocupate de Autoliv are o tematică diferită, al cărei design reflectă mesajul de companie globală. În amenajare, accentul a fost pus atât pe spaţiile de tip „open-space”, care încurajează comunicarea între colegi, cât şi pe sălile de şedinţă multifuncţionale, ideale pentru munca în echipă, precum şi pe zonele de tip „collaborative area”, spaţii de lucru mai puţin formale.

Sălile de conferință sunt dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, care facilitează comunicarea şi rapiditatea în luarea deciziilor şi îndeplinirea task-urilor.

Pentru pauzele de masă, angajaţii pot alege să folosească bucătăriile complet echipate şi decorate cu atenţie la detalii, care se găsesc la fiecare etaj. Totodată, au la dispoziţie food court-ul şi restaurantele din Iulius Mall, unde beneficiază de preţuri speciale, în baza unui program special creat de Iulius pentru personalul chiriaşilor săi din clădirile de birouri şi din mall. Astfel, utilizând Cardul Partener, aceştia au promoţii de până la 25%, la aproximativ 80 de operatori, printre care restaurante, cafenele, locaţii din food court, magazine, operatori de servicii precum curăţătorie, spălătorie auto, coafor sau turism.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Sănătate

  Coronavirus, Timiș: patru decese și peste 160 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

  Ştiri din Timiș

  Regulament nou pentru animalele de companie din Timișoara. Nu mai trebuie acordul vecinilor, e voie și cu STPT

  Ştiri din Timiș

  Timișoara poate trece oficial la restricții mai permisive. Rata de infectare: 5,45

  Sănătate

  Coronavirus, România: S-a depășit pragul de un milion de infectări de la începutul pandemiei

  Ştiri din Timiș

  Timișoara, printre orașele cu cele mai bune oportunități de angajare. Cele mai recente anunțuri din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Mii de salcâmi plantați în comuna Dudeștii Noi. A ajutat și președintele CJ Timiș

  Ştiri din Timiș

  Un parlamentar de Timiș va cere demisia „de urgență” a ministrului Sănătății

  Sănătate

  Un nou flux de vaccinare AstraZeneca deschis la Timișoara, pe Stadionul CFR

  Eveniment

  Petrecere cu aproape 20 de invitați, spartă de polițiști la Giarmata

  Ştiri din Timiș

  „Durerile” timișorenilor la dezbaterea pentru bugetul pe 2021: transportul public și infrastructura sportivă

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici