Zece eleve beneficiaza de burse anuale in urma actiunii Alerg pentru o Cauza, pornita la Timisoara

De Valentin Rusu
Zece eleve beneficiaza de burse anuale in urma actiunii Alerg pentru o Cauza, pornita la Timisoara
© TION - Zece eleve beneficiaza de burse anuale in urma actiunii Alerg pentru o Cauza, pornita la Timisoara
Zece eleve vor beneficia de o bursă anuală de 1.200 de lei în urma unei campanii pornită la Timişoara. Este vorba despre acţiunea „Alerg pentru o Cauză” – o alergare de tip ștafetă pe distanța de 200 de kilometri, între Timișoara și Beiuș, la care au participat membri ai clubului timișorean Alergotura, dar și persoane care practică joggingul ocazional.


Alergarea s-a desfăşurat în zilele de 6 și 7 septembrie, iar acum se culeg roadele acestei acţiuni. Organizatorii campaniei caritabile „Alerg pentru o Cauză” au anunțat că la începutul acestei săptămâni au început procedurile de acordare a burselor, fiind selectate 10 eleve de la Colegiul „Samuil Vulcan” din Beiuș din numărul total de 25 de aplicații depuse pentru acest sprijin financiar.

Ediția a III-a a proiectului a avut cele mai bune rezultate de până acum și a implicat o mobilizare extraordinară din partea partenerilor și colaboratorilor. Pentru ultimele două ediții s-a încheiat un parteneriat cu asociația „Bunul Samaritean” Beiuș.

Un alt parteneriat a fost încheiat cu asociația ‘Alergotura’ Timișoara, membrii asociației implicându-se activ atât în organizarea logistică a evenimentului, în alergarea ștafetă spre Beiuș, cât și în strângerea de fonduri transformate apoi în burse către elevi.

Bazându-se pe aceste rezultate, anul viitor organizatorii vor continua pe aceeași idee a alergării în ștafetă a distanței Timișoara Beiuș, 200 kilometri, cu același scop: investirea în educația elevilor silitori (cu media peste 9.00), dar care au nevoi materiale. La această ediţie au fost primite donații în valoare de 13.859 lei, dintre care 12.000 de lei se vor folosi pentru cele zece burse anuale de câte 1.200 de lei fiecare, iar restul pentru cheltuieli administrative.

Pentru aceste burse au fost primite 25 de aplicații dintre care au fost selectate 10.

Cei 10 bursieri „Alerg Pentru O Cauză” ediția a III-a 2014 sunt:
• FENEȘI TIMEA – cls. XI – E
• TIRBAN MĂDĂLINA-CRISTINA – cls. XII – B
• CHIUHANDU CRINA-LUCIANA – cls. XII – C
• PELE ADRIANA – cls. XII – E
• BOGDAN GABRIELA – cls. XII – D
• ILE IOANA-FLORINA – cls. XII – G
• DUMȘE EMILIA-IONELA – cls. XII – G
• FOFIU IOANA BIANCA – cls. XI – E
• COPACIAN MĂDĂLINA – cls. XI – C
• BUNTA GEORGIANA FLORINA – cls. X – A.

Articole pe aceeași temă:

S-a dat startul! Timisorenii alearga pentru o cauza – bursele unor elevi cu rezultate bune la invatatura

Timisorenii alearga pentru bursele unor elevi cu media peste 9

Peste 10.000 de lei pentru elevii cu rezultate bune la invatatura, stransi in urma alergarii pornite la Timisoara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !