Timisorenii alearga pentru bursele unor elevi cu media peste 9

De Valentin Rusu
1Comentariu
Timisorenii alearga pentru bursele unor elevi cu media peste 9
© TION - Timisorenii alearga pentru bursele unor elevi cu media peste 9
E bine să alergi, e sănătos, dar e şi mai bine atunci când faci lucrul acesta pentru o cauză. Remus Sime, IT-istul din Timișoara care a inițiat în 2012 proiectul Alerg pentru o Cauză, organizează în perioada 6 – 7 septembrie 2014 a treia ediție de alergare caritabilă, prin intermediul căreia sunt colectate fonduri cu scopul de a fi date sub formă de burse unor elevi cu media la învățătură peste 9, în anul școlar precedent, și care provin din familii cu venituri modeste.


Față de primele două ediții, în cadrul cărora Remus Sime a alergat singur pe distanțe cu lungimi diferite, anul acesta inițiatorul a mobilizat și alte persoane pasionate de alergare. În perioada 6 – 7 septembrie va fi organizată o alergare ștafetă pe distanța Timișoara – Beiuș, județul Bihor, în total 200 de kilometri.

Alergătorii vor parcurge tronsoane de cel puțin 5 kilometri, unii dintre participanți fiind înscriși pentru distanțe de 20 – 25 de kilometri. De burse beneficiază elevi de la Colegiul Național Samuil Vulcan din Beiuș, localitatea natală a lui Remus Sime. Toți alergătorii și sumele pe care și-au propus să le adune apar pe pagina proiectului: alergpentruocauza.ro. Pot fi vizualizate și donațiile colectate, precum și numărul de burse de studiu care pot fi acordate din banii strânși.

„Susținătorii Alerg pentru o Cauză și cu mine încercăm să oferim această încurajare prin burse de studiu lunare. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine în această cauză și îi invit și pe alții să sprijine tinerii buni la învățătură”, spune Remus Sime.

Ediția a treia a proiectului Alerg pentru o Cauză este susținută și de Clubul Sportiv Alergotura din Timișoara, ai cărui membri se implică în promovarea evenimentului, câțiva dintre ei fiind înscriși pentru alergarea ștafetă și colectarea de fonduri. Cei care doresc să se alăture cauzei promovate de Remus Sime sunt invitaţi să facă o donaţie în următorul cont:
Sime Remus
IBAN: RO14RZBR0000060014437330
SWIFT: RZBRROBU
Raiffeisen Bank

La prima ediție Alerg pentru o Cauză au fost oferite 8 burse anuale în valoare de 1.200 de lei, două burse parțiale a câte 600 de lei și 12 premii speciale în valoare de 50 de lei. La a doua ediție au fost oferite 7 burse anuale în valoare de 1.200 de lei. Toți banii colectați sunt donați sub formă de burse sau premii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor