Vanzare de piese auto online! (P)

Reactualizat la:
Vanzare de piese auto online! (P)
Vanzarea de piese auto in online este un lucru nou in Romania, dar care a prins la public. Mediul online ne deschide tot mai multe portite spre informatie, iar un utilizator informat stie sa faca cele mai bune alegeri cand vine vorba de achizitii. Site-urile de prezentare pentru companii nu mai sunt o noutate pentru nimeni, magazinele online fiind insa un subiect ceva mai dezbatut. De ce ai cumpara produse de pe net?

Pentru ca un magazin online iti ofera anumite avantaje, cel mai important dintre ele fiind economisirea de timp: nu trebuie sa te deplasezi pana la magazin, ai la dispozitie mai multe produse pe care sa le compari si poti face alegerea in functie de atribute sau factori pe care ii analizezi mai usor. Asta te ajuta sa iei deciziile mai repede si mai calculat.

Un alt mare avantaj este pretul. Un magazin online iti va oferi discounturi, promotii si reduceri menite sa te atraga sa faci o comanda pe net. Fiind o piata in plina dezvoltare, un unele cazuri vei economisi si 30% din pret. Si, ca sa terminam seria motivelor pentru care ai cumpara online, aducem in fata comunicarea magazinului cu fiecare client: magazinul va tine minte preferintele tale legate de produse, va stii cand ai cumparat, ce ai cumparat si cum anume te-ar putea ajuta sa iti gasesti un nou produs potrivit in functie de activitatile anterioare in cadrul magazinului.

Promotor Timisoara a lansat anul acesta probabil cel mai mare magazin online de piese auto din Romania. Cu o baza de date de peste 10 milioane de produse, pe magazinul online Promotor ai multiple variante de achizitii de piese, accesorii sau echipamente auto la preturi reduse si pentru unele comenzi ai chiar si transportul gratuit pana acasa. Poti efectua plata cu cardul sau ramburs, poti discuta cu un consultant inainte de a procesa o comanda si te poti informa – in cadrul site-ului – in legatura cu montajul respectivelor piese sau accesorii.

Nu trebuie sa iti faci griji ca piesele pe care le vei cumpara nu se vor potrivii masinii tale. Informatiile pe care le introduci in momentul in care realizezi comanda sunt menite sa asigure o filtrare corecta a pieselor, accesoriilor sau echipamentelor auto si, in plus, de fiecare data cand cumperi un consultant Promotor iti va confirma comanda, re-verificand-o impreuna cu tine. Nu a fost niciodata mai usor sa cumperi piese auto online.

In plus, masina ta are nevoie de pregatirea de iarna. De la Promotor poti sa cumperi online seturi de jenti si anvelope, portbagaje si suporturi pentru ski si accesorii pentru iarna. Si daca ai nevoie si de montaj autorizat AutoMeister, atunci tot prin cadrul site-ului iti poti face si o rezervare la service-ul auto Promotor Auto Meister.

Promotor Timisoara – piese auto

www.promotortm.ro