River Residence ridica unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidentiale, la Timisoara

Reactualizat la:
River Residence ridica unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidentiale, la Timisoara
© Foto: River Residence
ADVERTORIAL. Un nou ansamblu rezidențial se ridică în Timișoara! Dezvoltatorul imobiliar cu experiență new rpc a demarat lucrările la unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din oraș. Situat în partea de nord a orașului, la doar 400 m de complexul de birouri VOX, la doar 1.7 km de OPENVILLE, cu stație de mijloc de transport în comun la parterul blocului și cu toate facilitățile de care are nevoie o familie, credem că RIVER RESIDENCE este soluția perfecta.

Cine suntem?

Suntem o societate cu experiență de peste 10 ani în zona rezidențială și cu peste 1.000 de unități vândute și dorim să continuăm munca grea care ne-a calificat să ajungem unde suntem și să fim o binecuvântare pentru multe familii și de acum mai departe.

Cui ne adresăm?

Am creat acest ansamblu cu precădere pentru oamenii cu viziune, când spun viziune mă gândesc la faptul că își programează viața pe termen mediu și lung, adică toate apartamentele sunt de minimum 3 camere. De ce? Pentru că pe de o parte cuplurile căsătorite care nu au copii și au perspective pentru și cele care deja au copii nu pot lua în considerare decât apartamente cu minimum 3 camere!

Cum s-a născut acest proiect și de ce 3 camere?

Pentru că fiecare individ își dorește să trăiască mai bine! Am ales să cream apartamente cu 2 băi, cu balcoane generoase, cu camere luminoase, cu locuri de parcare, care predominant sunt cea mai mare problemă a marilor orașe, cu boxe pentru depozitare la subsol.

Ce are în plus acest ansamblu în afară de apartamente pentru familii tinere?

De asemenea, tot parterul este prevăzut cu spații pentru zona de comerț și birouri, loc de joacă pentru copii, zonă de păstrare a bicicletelor, chiar avem perspective pentru a închiria o zonă din față a imobilului, pentru sală de fitness. În plus, toate vecinătățile îți oferă garanția că la RIVER RESIDENCE vei putea duce o viață confortabilă și liniștită alături de familie.

Câte apartamente vor fi în total și ce dotări?

Vom avea 117 apartamente din care 6 în regim penthouse, dispuse în câte 3 scări de bloc deservite cu câte 2 lifturi pe scară! Toate apartamentele bucurându-se de video interfon, încălzire în pardoseală, site pentru insecte, aer condiționat, uși interioare de calitate superioară, instalație electrică de fabricație germană, centrală în condensare, încălzire în pardoseală, design interior realizat de cea mai experimentată firmă de design din România, cu foarte multe cămine amenajate așa cum trebuie!

În ce stadiu este acum proiectul?

Corpul C este deja cu placă peste subsol turnată, estimăm să finalizăm acest corp, la roșu, până la finele lunii iunie! Urmând să începem execuția celorlalte două corpuri!

Pe când finalizarea?

Dacă suntem sănătoși, cu ajutorul lui Dumnezeu, în luna iunie a anului 2019 vom preda toate unitățile către fericitele familii care vor locui la RIVER RESIDENCE.

Cum se pot face rezervări sau vânzări?

Echipa de vânzări a societății este la dispoziția celor interesați, iar dacă se va semna antecontractul în perioada 20.02.-31.03, clienții vor beneficia de surprize plăcute și reduceri pe măsură! Detalii la telefon 0721879029
Regulament de plasare a anunturilor