Obligatia unui producator de deseuri, la Timisoara

De Roxana Deaconescu
1Comentariu
Obligatia unui producator de deseuri, la Timisoara
© Foto: arhivă
Persoanele fizice și juridice din Timișoara care generează gunoaie din construcții sau renovări trebuie să depună un plan de eliminare a deșeurilor, la primărie. Acesta se depune anual, iar data limită este 15 februarie.

Potrivit unei hotărâri de consiliu local, producătorii sau generatorii de deşeuri rezultate de la intervenţii, refaceri şi construcţii edilitar-gospodăreşti, deşeuri vegetale rezultate de la curăţarea şi întreţinerea parcurilor şi zonelor verzi, deşeuri de producţie, deşeuri periculoase rezultate din activităţi medicale, nămolurile de la spălătorii auto şi din curăţarea receptorilor pluviali, au obligaţia să prezinte anual, până la data de 15 februarie, compartimentului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, Planul de eliminare a deşeurilor pentru activităţile pe care le desfăşoară pe teritoriul municipiului Timişoara.

Planul trebuie depus în două exemplare. Unul trebuie vizat și ridicat de la Camera 12 din primărie, după 15 zile. În cazul planurilor incorecte sau incomplete, documentaţia va fi restituită la acelaşi ghişeu, după care va trebui depusă din nou, conform legii.

Cei care nu depun Planul de eliminare a deșeurilor riscă amenzi între 1.500 și 2.000 de lei, dacă sunt persoane fizice, și între 2.000 și 2.500 de lei, dacă sunt persoane juridice.

Planurile pot fi depuse la ghișeele 1 și 2 de la Camera 12 din instituția de pe C.D.Loga după următorul program: luni 08.30-16.30, marţi 08.30-18.30, miercuri 08.30-16.30, joi 08.30-16.30 și vineri 08.30-16.30.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor