tion.ro Web analytics

Experiența personalizată a clienților este esențială pentru succesul afacerii online

De T, Ex.
Reactualizat la:

Experiența personalizată a clienților este esențială pentru succesul afacerii online

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Cele mai populare site-uri din lume au în comun un lucru esențial – faptul că personalizează experiența pe care o are utilizatorul în funcție de interesele și preferințele sale. Un conținut personalizat este, fără doar și poate, unul dintre marile avantaje ale site-urilor de succes, indiferent de domeniul specific de activitate al acestora.
Scris de T, Ex. - ADVERTORIAL. Cele mai populare site-uri din lume au în comun un lucru esențial – faptul că personalizează experiența pe care o are utilizatorul în funcție de interesele și preferințele sale. Un conținut personalizat este, fără doar și poate, unul dintre marile avantaje ale site-urilor de succes, indiferent de domeniul specific de activitate al acestora.

De ce să personalizezi experiența utilizatorului

Este nevoie ca în centrul acțiunilor de Optimizare SEO întreprinse să plasezi personalizarea experienței utilizatorului în primul rând pentru că utilizatorii se așteaptă la acest lucru. Personalizarea nu este numai atrăgătoare pentru utilizatori, ci reprezintă una dintre strategiile de promovare cele mai eficiente, pentru că acest lucru demonstrează că nevoile individuale au fost înțelese, iar loialitatea utilizatorului este, în acest fel, câștigată.

Cum poți aborda tehnologia de personalizare a experienței utilizatorului

Strategiile de marketing online, presupun cunoașterea în detaliu a fiecărui proiect. Sunt analizate cu atenție toate detaliile legate de particularități, tendinţe, concurență, sunt realizate planificări minuţioase şi, ulterior, implementate în campanii. Inteligența artificială și procesele automatizate în strategia de marketing a afacerilor ajută la depășirea limitelor, iar o abordare la 360 de grade, prin mai multe canale, este cheia pe care trebuie să o identifici. În acest sens, există chiar platforme care te pot ajuta în procesele de achiziție, de conversie sau de păstrare a clienților. Cu ajutorul acestora, poți dezvolta campanii omnicanal personalizate prin intermediul cărora să vizezi clienții cu o acuratețe precisă, pe baza tuturor interacțiunilor anterioare pe care aceștia le-au avut cu afacerea ta.

Fii transparent și vei câștiga încrederea clienților

Pentru a câștiga încrederea clienților, trebuie să fii tu, înainte de toate, transparent față de ei. Oferă-le încredere și vei primi, în schimb, tot încredere. Datele pe care le colectezi de la aceștia, scopul utilizării lor, beneficiile pe care clienții le pot obține, toate acestea trebuie să fie transparente, cunoscute în aceeași măsură și de utilizatori. Este important, totuși, să te asiguri că afacerea ta respectă reglementările în vigoare în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, astfel încât afacerea să fie, până la urmă, protejată. Transparența față de clienți îți oferă, în plus, șansa de a le arăta seriozitatea cu care vei trata datele care îi privesc și îți oferă posibilitatea de a obține mai multe informații utile despre clienții tăi pe care le poți folosi în vederea promovării afacerii tale.

(1451)

Taguri:
0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Azi în Timișoara

  Ce facem astăzi în Timișoara?

  România

  O carte de Mihai Eminescu, în ediție princeps, scoasă la licitație. 7.000 de euro, prețul de pornire

  România

  Regulament nou pentru roaming în țările membre ale UE, din 1 iulie

  România

  Trenurile CFR ar putea circula (și) mai încet dacă temperatura în șine va depăși 50 de grade

  Ştiri din Timiș

  Admitere la Universitatea de Vest din Timișoara: 11 facultăți și peste 160 de programe de studii

  Ştiri sportive

  Un polițist de penitenciare antrenează mici boxeri, la Lovrin. După patru luni au câștigat și primele meciuri

  România

  Tabără anti-bullying pentru tineri

  Ştiri din Timiș

  O singură ofertă primită de Primăria Timișoara pentru proiectarea Traseului Revoluției din 1989

  România

  Până la 15 ani de închisoare pentru cei care abuzează sexual minori

  Ştiri din Timiș

  Arad Open Air - cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării își deschide porțile în curând

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici