tion.ro Web analytics

UPDATE. Blocuri cu 5 niveluri în Elisabetin, în locul celebrului Oglinda. Dezbatere publică

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

UPDATE. Blocuri cu 5 niveluri în Elisabetin, în locul celebrului Oglinda. Dezbatere publică

Reactualizat la:
Timișorenii sunt chemați de primărie să spună dacă sunt de acord ca în Piața Bisericii din Elisabetin să fie construite blocuri cu cinci niveluri, parcări subterane și supraterane. UPDATE. Ultima variantă a proiectului: două etaje vizibile la stradă. UPDATE. A fost modificată ora
Scris de Roxana Deaconescu - Timișorenii sunt chemați de primărie să spună dacă sunt de acord ca în Piața Bisericii din Elisabetin să fie construite blocuri cu cinci niveluri, parcări subterane și supraterane. UPDATE. Ultima variantă a proiectului: două etaje vizibile la stradă. UPDATE. A fost modificată ora

Primăria Timișoara organizează o dezbatere publică prin platforma Zoom, pe tema Plan Urbanistic Zonal „Locuințe și Servicii”, Piața Bisericii nr. 7. Are loc luni, 1 februarie, de la ora 12, iar cei interesați se pot adresa în scris Direcției Secretariat General – Serviciul Administrație Locală sau prin e-mail pe adresa camelia.crisan@primariatm.ro, până în 29 ianuarie la ora 12. Cei care vor să participe la dezbatere trebuie să anunțe prin același e-mail.

Numai că Planul Urbanistic Zonal care va fi dezbătut în 1 februarie nu este de găsit pe pagina de internet a primăriei, cel puțin nu în anunțul dezbaterii și nici la documentațiile de urbanism urcate în 2021.

Există un PUZ din 2018, care a fost supus în acea perioadă dezbaterii publice. Acesta spune că în zonă va fi construit un complex rezidențial cu blocuri, magazine, baruri, restaurante și parcări.

„Prin acest PUZ se dorește să se schimbe funcțiunea terenului din zona de unități industriale în zonă mixtă – locuințe și servicii, în vederea corelării intereselor publice și private într-o soluție viabilă din punct de vedere estetic și funcțional spre beneficiul comunității. Pe teren există clădiri de birouri și hale metalice de producție. Ca și aspect exterior, nu se încadrează cu funcțiunea predominant rezidențială a zonei, cu caracter coerent, cu toate serviciile necesare bunei funcționării. Există școli, biserici, spitale, unități de cazare, de comerț etc”, se arată într-un memoriu depus la primărie.

Dezvoltatorii sunt proprietarii fostei fabrici Oglinda, care anunțau încă din 2018 că vor să construiască blocuri în locul celebrului Oglinda. La parter sunt prevăzute „birouri, reprezentanțe firme, sedii financiar bancare, construcții comerciale, comerț alimentar și nealimentar, unități de comerț cu amănuntul, baruri și restaurante”.

Tot în documentația din 2018 scrie că sunt prevăzute și „parcări subterane, terane și supraterane, împrejmuiri, platforme colectare deșeuri menajere”.

[relatedArticles]

Blocurile ar urma să aibă „cinci niveluri supraterane”, S+P+3E+M/ Er.

„La stradă, regimul de înălțime admis este de cinci niveluri supraterane; înălțimea maximă admisă a clădirilor, măsurată la cornișa superioară sau la aticul ultimului nivel neretras, în punctul cel mai înalt, nu va depăși 18 m; înălțimea maximă admisă a clădirilor, măsurată la coama acoperișului sau la aticul nivelului retras, în punctul cel mai înalt, nu va depăși 24 m”, mai scrie în PUZ din 2018.

Zona despre care vorbim este dominată de biserica ortodoxă ridicată încă din anul 1784, potrivit celor de la Heritage of Timișoara.

UPDATE. Ultima variantă a proiectului: două etaje vizibile la stradă

Proiectul aflat în dezbatere a fost urcat în urmă cu două luni pe site-ul primăriei, dar reprezentanții instituției de pe C.D. Loga tot nu au reușit să pună o legătură spre acesta la anunțul pentru dezbatere. Poate fi găsit la secțiunea Proiecte de hotărâre, luna noiembrie 2020, pagina 2.

Potrivit celor care au lucrat la proiect, blocurile vor avea doar două etaje vizibile la stradă, plus un etaj retras și mansardă.

Documentația nouă spune că parcela va fi împărțită în trei zone de implantare a construcțiilor:

Zona 1 va avea un regim de înălțime înșiruit, regim de înălțime maxim S+P+2E+M, acoperiș șarpantă; zona 2 va avea un regim de construire cuplat cu clădirea din zona 3, regim de înălțime maxim S+P+3E+Er, acoperiș tip terasă; zona 3 va avea regim de construire cuplat cu clădirea din zona 2, regim de înălțime maxim S+P+2E+Er, acoperiș tip terasă.

UPDATE. Dezbaterea a fost mutată la ora 16

Reprezentanții primăriei au modificat ora pentru dezbaterea din 1 februarie, programată la ora 12. Va avea loc la ora 16, tot luni, în 1 februarie. Restul informațiilor din anunț rămân nemodificate.

38 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. zzz says:

  Ziceti merci ca nu demoleaza biserica, ii deranjeaza cand se trag clopotele si desfiinteaza parcul. Neomarxistii fac legea.

  • Du_teeeee says:

   Ce amuzanti sunt postacii pesedaci si hAURiti cu aceleasi texte obosite: “neomarxistii e de vina”… Acum nu mai e binomu’, nu mai sunt basistii, acum sunt “neomarxistii”….. :)))

   Ia spune tu mai bine CINE a modificat acum vreo 3 ani legea astfel incat SMECHERII sa poata construi CE VOR, UNDE VOR?
   Iti spun eu: fix PESEDE si gasca lor de “afaceristi” imbogatiti prin metodele lor proprii.

   CATE BLOCURI au facut “socialisto-traditionalistii” pesedaci ai lui Firea in Bucuresti in locul unor casute cu valoare istorica? O gramada!
   Cine s-a opus de fiecare data? Cine a informat opinia publica? Fix o parte mica din presa si USR!

   Si nu doar in Bucuresti… In 2018 li s-au aprobat multor “afaceristi” timisoreni blocuri in zone care erau exclusiv de case. De catre CINE? Nu de catre cei pe care ii numesti tu cu tupeu si prostie maxime “neomarxisti”! Nu de catre ei, ci fix de catre prietenii tai pesedaci (prin modificarea legilor care reglementeaza urbanismul romanesc) si de catre indivizi ca zeRobu care “n-au avut ce face, asa e legea”, si i-a ajutat cat a putut pe “afaceristi”… zeRob care pana la urma daca ne uitam in istoric vedem clar ca e tot pesedac, fiind om de-al lui Motocicleanu, pesedac vopsit in “liberal”.

   • Raluca says:

    Nu trebuie sa deti un creier mai mare ca gândacul de bucătărie se vede din avion ,acuma România este condusa de SRI (PNL) și SIE (USR+).Pe vremea lui Base era doar PDL (SRI) binom Codlea și justiția independenta Codruța.
    Pentru tine sunt doua opțiuni:
    1.esti un imputit securist sub acoperire care ești platit cu salarii nesimțite sa dezinformezi cum ai fost instruit de superiori tai instruiți de Moscova.

    2. Poate Dumnezeul a făcut o gluma proasta cu tine și te-a făcut cu un IQ sub mediu și nu poți sa vezi și sa înțelegi multe lucruri.
    Ce sa vezi de când a veni PNL și acuma USR+ economia duduie si cresc salariile, pensiile,alocațiile ,inflația scade zilnic spitalele sun deschise pentru toți curge lapte și miere toți suntem fericiți europeni be invidiază ce bun guvern și președinte competen avem.
    Tu asa vezi lucrurile ???
    Nu cred tu ești un iresponsabil care și peste 10,20,50 ani o sa dai vina pe PSD ca au fost un prost și și fost ușor manipulat de oameni școliți de KGB .
    Ai uitat ca tot FSN (SRI) ne conduce dar sub alt nume PNL (SRI) si acum si USR PLUS ,(SIE).
    Ai uita cand peste 70% din femeiești au plecat cu Roma și au format PD și restu în PNL .
    Istoria se repeta jefuiesc tara sibibdagoreaza si porma desființează partidul asa ad dispărut PDL acuma urmează si PNL.
    Ce sa vezi părintele privatizări din România Theodor Stolojan fost ministru FSN a trecut la PDL acum PNL și mulți alti.
    Fosti țepari mafioti din clanuri mafiote din FSN și acuma se cred ingeri.

    • Mars says:

     PHAHAHA! Raluca = Timisorean = Eu = zzz = postac rusnac cu multe nume
     Acum ne bagă dume ieftine de psihologie inversă :)))

     Ca să citez postacul analfabet: nu trebuie să “deti” :)) un creier prea mare ca sa îți aduci măcar aminte, dacă nu să deduci cu propria minte că de fapt PSD=AUR=comuniști cu legături strânse cu Moscova, oricâte steluțe și-ar pune șoșoanca pe sigla de partid, iar USR=progresiști pro Europa și Occident. Iar PNL e o ciorbă/shaorma cu de toate.

     Nici măcar cititorii voștri de pe canalele voastre de nișă cu conspirații 5G nu cred sputnikărelile voastre de kkt și comentarii că USR ar fi rusofoni iar tu nu.

     Mai bine v-ați vedea de protestele propriei populații deja mult prea sătule de kkt putinist, decât să încercați atât de mult să împrăștiați acel kkt și în alte țări.

    • hatz says:

     ia-ti pastilele vadim 2

    • Ioan says:

     @raluca – > serios ???
     respiri? traiesti ?
     cite ineptii ai postat aici… PLUS ca jignesti
     🙁

   • Timisorean says:

    Nu o mai arde cu peeeeseeeedeeee ca merge la prostimea voastra, dar noi oamenii care stim sa citim, sa ne informam nu ne lasam mintiti.
    Intra pe net sau pe un program de legi si o sa vezi ca ultima modificare majora a Legii 50 privind autorizarea constructiilor, prin care se permite realizarea unui etaj suplimentar fata de regimul zonei, fara studii, adica haotic, s-a facut in ianuarie 2020, la initiativa parlamentarului peeeneeeleeeee Florin Roman. Tot atunci s-a modificat si legea 10 privind calitatea in constructii si au scazut amenzile ca orice smecher sa poata face ce vrea si sa nu il arda la buzunar.
    Deci repet, asta cu peeeseedeee merge la dobitoace.

    • Du_teeeee says:

     Nu te mai preface, ca poate ramai asa…
     Faptul ca ai gasit cel mai idiot peeeeneeeeeliiiiist dintr-un partid plin de traseisti nu scuza cu nimic nici atacul tau (sub celelalte pseudonime) la adresa USR, si mai ales nu scuza nici peeeeeeseeeedeeeee-ul tau iubit pentru tot ce au facut intre 2012-2019 (chiar 2010-2020, daca e sa ne luam dupa tradarile taricenesti si lipsa de sustinere parlamentara a guvernelor celorlalte).
     Apropo, Florin Roman e UN singur deputat. CINE voteaza legile propuse de catre deputati? Ah, Parlamentul? Daca azi parasuta aurita ar depune un proiect anti-masca, crezi ca ar trece? Nu? Wow, dar oare DE CE nu? Aaaaa, pentru ca partidul de nebuni nu are majoritate in Parlament? Asa e, corect!
     Deci MAJORITATEA parlamentara decide care lege TRECE si care NU.
     Lasand deoparte faptul ca proiectul lui Florin Roman a devenit lege in octombrie 2019, ia spune tu… oare CINE detinea MAJORITATE in Parlament si atunci, dar si in ianuarie 2020 de care zici tu?
     Ai ghiciiit! Peeeeseeeedeeee!

     Cu alte cuvinte, ai scris mult si prost si degeba, ca tot se poate dovedi usor ca minti!

     Trecand peste toate astea, ca cititor trebuie sa fii tare idiot sa iei in serios un comentariu de-al tau, in conditiile in care tu incerci sa minti ca legea propusa in 2019 si adoptata in “ianuarie 2020” s-ar fi aplicat printr-o calatorie in timp la PUZ-urile aprobate cu nemiluita in… 2018!!!
     Chiar atat de prosti ne credeti? Du-te sa iti iei rublele pe cele 3 postari de mai sus.

    • mike says:

     nimic pauza…le ai dat in cap cu asta..))inca ceva pnl psd egal love sa nu uitam usl ul sa nu uitam coruptii din usr…toata politica din ro e sub sri si noua clasa politica mafioata lasata de securisti!

  • hatz says:

   cauta in dex sau oriunde ce e neomarxist si vezi de ce singurul partid politic apropiat de asta din romania este PSD

   • PsdEgalFsnEgalPcr says:

    Postacii cumpărați de ruși încearcă mai nou strategia să pară ceea ce nu sunt, să răstoarne situații și concepte până îi amețesc pe 2-3 proști care oricum deja erau fanii antenelor, deci votau deja cu Vadim, DD, Becali, acum Șoșoaca.

    Cică e o “strategie”, dar în realitate doar o altă aberație, bani aruncați de Putin degeaba. Se vede și la el în Rusia că nu funcționează, uite câte persoane protestează cu riscul de a fi nenorociți pe viață de trupele rusești… Asta spune enorm de multe despre cât de mult “respect” oferă și primește regimul lui, dar el insistă…

   • colocolo says:

    In societatea actuala romaneasca cand cineva zice neo-marxist se refera la partid care lupta pentru egalitatea de gen, minoritati sexuale (persoanele gay sa aiba aceleasi drepturi cu heterosexualii, drept la casatorie, adoptii etc), drepturile minoritatilor etnice, rasiale, drepturile imigrantilor, drepturile negrilor, egalitate femei-barbati etc
    Nu conteaza ca marxist = socialist, nu capitalist. Lumea nu se gandeste la asta. Oamenii asociaza politicile pentru minoritatile sexuale cu neo-marxismul. Si romanii se refera ca neo-marxisti la USR. Care e pentru drepturi egale ale cuplurilor homosexuale si adoptii de copii de catre aceste cupluri.
    Impopotonand idealul marxist este egalitatea de clasa, sex, rasa, etnie.
    Partidele globaliste sunt considerate iar neo-marxiste, care vor desfiintarea statelor nationale, o federatie europeana, stat mondial. Ca un fel de uniune a sovietelor democrate, egalitate indiferent de nationalitate, identitate,rasa.
    De aici toata nebunia cu neo-marxistii pretudindeni. Parerea mea.

   • Kroko says:

    In anii 90 balta de pe str Lacului a trecut in patrimoniu SRI pt a fi baza de antrenament,cica. Dupa cativa ani a fost concesionata pe 99 de ani fostului sef SRI care a construit hotel,restaurant,terase ,iar unii angajati din SRI si magistratura si au construit vile.
    Totul s a intamplat pe timpul psd!

  • Graur says:

   Inca nu inteleg dezbaterea asta. Ce treaba are oricine cu ce fac eu pe terenul meu, cata vreme respect reglementarile legale? Vrea statul sa isi dea cu parerea? Sa imi cumpere lotul la pretul pe care il cer si sa faca ce vrea pe el.

   • Dafa says:

    E tocmai invers amice. Constructorul incearca sa foloseasca terenul cu un alt scop. Tu faci parte din categoria “LAS CA MERGE SI ASA”. Pana te trezesti si tu cu un bloc de 5 etaje exact in curtea ta. Atunci o sa iti dai si tu poate seama ca regulile astea exista cu un scop bine determinat.

   • TOT EU says:

    Pai cum sa intelegi ceva daca te cheama”graur” si prin definitie esti obisnuit sa traiesti prin padure si in general la periferie.Daca ai avea mai multa scoala probabil ca ai putea intelege ce inseamna o”zona rezidentiala”.Cat despre reusita acestui proiect am mari indoilei ca va avea succesul scontat.

   • afilon says:

    Una din reglementarile legale pe care te lauzi ca le respecti e sa organizezi dezbatere publica in care cetatenii invecinati cu terenul tau isi pot prezenta eventualele nemultumiri.

   • Timisorean says:

    Bai românaș am 2 prieteni care isi fac casa in germania. In vatra veche a orasului ti se spune de municipalitate exact inaltimea, culoarea acoperisului, a fatadei etc. Vrei asa bine, nu vrei la revedere.
    Apoi unu din ei a trebuit sa faca o macheta la scara reala pe teren a casei. Orice cetatean are dreptul sa analizeze si daca la 1 nu ii convine…. pa. Vecinul lui i-a zis ca la pranz umbra aticului ii pica 20 cm pe terenul lui si nu ii convine. A trebuit sa mai taie din casa.
    Daca totusi vrei un pic altceva trebuie autorizatie speciala care nu o mai da primaria, ci landul si dureaza minim 3 luni.
    Deci ai inteles românaș ca nu faci pe terenul tau ce vrei ca ii incurci pe restul!

   • mike says:

    pai statul te mai opreste sa faci blocuri din carton presat altfel toti nebunii faceau blocuri din rachita si la primul vant zbura ca ,,..bine ati venit in timisoara placile alea puse tot de privati ca sa umfle pretul…in plus ar trebui sa nu se mai permita blocuri decat la periferie asa veti respira smog ma prostule

  • acidutzu says:

   Depinde cat vor stii sa lupte pentru asi apara zona cei din cartierul respectiv.
   Fiind in zona de case si al bisericii regimul de inaltime nu ar trebui sa depaseasca P+2

   • Mmmmmda says:

    PSD a schimbat legislația acum câțiva ani, ca să fie mai greu de luptat cu rechinii imobiliari, iar pentru robu și ciurariu noțiunea de “regim de înălțime” a însemnat “ceva ce contravine dezvoltării in forță a averii celor din cercurile noastre de prieteni”

 2. AUR = PSD says:

  Dacă vreți să înțelegeți ce înseamnă neomarxism, citiți neomarxisti. Dacă vreți retorica anti-neomarxista de calitate, sugerez Jordan Petersen, nu George Simion, Iliescu sau Becali.

  Ideea e sa citiți înainte sa aruncați cu lozinci de doi bani. Și da, AUR=PSD. În RO, nu avem partide de dreapta capitaliste. Avem socialiști corupți (ma rog..socialism = corupție), avem socialiști liberali (varianta mai puțin dăunătoare), socialiști teocratici (AUR) și socialiști “progresisti” (USR)

  • mike says:

   psd pnl usr e securitatea 1989..pnl psd love usl…de ce sunteti tampiti si nu vreti sa intelegeti toata politica la noi e organizatie infractionala!

   • PostacAuritDetected says:

    Cat tupeu sa zici de 1989…
    Zici ca USR = securitatea?
    USR nu are membri implicati in reprimarea violenta a Revolutiei Romane.

    Dar partidul tau, AUR, are!

 3. Timisorean says:

  Inca un mastodont intre case. Prima regula, inainte de orice consultare publica as pune-o sa ai varianta tehnica si bani sa largesti drumul in 2 directii de unde vrei sa construiesti. In cazul de fata drumul pana in balcescu si pana pe victor babes, la mecanica. Se poate si iti asumi mai discutam, nu se poate nu mai vorbim de nici un bloc!

  • mike says:

   eu le as da acord doar daca ar avea voie sa foloseasca transportul in comun sau masini electrice orice bloc aduce sute de masini majoritatea sub euro 3..smog aceasi greseala a facut o si china…dezvoltarea doar catre periferii nu ingramadire in interior

 4. Ajunge says:

  Eu nu sunt de-acord. Ar trebui facuta petitie cat mai repede sa schimbam legea asta obosita. Nu dau doi bani pe cacanarii astia de ‘dezvoltatori’ care nici ei nu dau doi bani pe orasul asta, calitatea aerului, estetica si oamenii care traiesc in el. Gunoaiele astea ne vor face orasul mai urat si inghesuit decat a fost vre-odata. O sa ajunga mai rau decat cocina aia de Craiova…

 5. Alin says:

  Complet aiurea sa construiesti bloc in mijlocul unui cartier de case. Ar trebui sa fie max parter + etaj + mandarda. Practic un bloc de 5 niveluri omoara toate gradinile celor din jur. Biserica va parea o gluma proasta langa in bloc. Oricum n-ai unde parca acolo iar ce spun ei cu parcarea subterana va fi fix pe hartie.

 6. Ana says:

  Cool pret 2500€/m2 clar sau mai mult .

 7. Remus says:

  Interesant este ca nimeni nu vede blocul de 4 etaje (5 nivele supraterane) de pe strada Elvira Celebi, care este la o aruncatura de bat , sau cladirea Perla Events (4 nivele supraterane ) si care creaza nota discordanta in zona… Dar se scandalizeaza de noile cladiri care vor avea 2 etaje la strada si 4 in retrase care vor face nota discordanta cu zona… Ca de blocurile din Piata Crucii se incadreaza perfect in arhitectura zonei…

  • Riiight says:

   Siiiigur, “etaje retrase”…
   Asta e ceva de genul “da, construiesc bloc cu 4 etaje, dar la 2 metri mai incolo are doar doua”…

   In tarile civilizate e clar: zona de CASE este zona de CASE, iar zona de BLOCURI este zona de BLOCURI. Punct!

   Dar la noi “merge si asa”. Iti iei teren si iti faci casa pentru ca autoritatile au declarat intreaga zona ca fiind pentru locuinte individuale? No problem, vine PSD si da o lege si ii lasa pe smecheri sa faca bloc.
   Iti iei teren intr-o zona noua de case langa aeroportul-ruina-interbelica Cioca? Acelasi PSD a promis acum cativa ani ca va face un aerodrom nou la 10 km de oras si va demola cel existent? Pai acelasi PSD se razgandeste dupa ce construiti toti, si il “modernizeaza” si aduce si elicoptere acolo, sa aveti toti parte de zgomot cat vreti.

   De ce? Pentru ca PSD se poate razgandi “cand vrea muschii lui” in functie de interese, si nimeni nu ii ia la rost.

   Sa speram ca noul Guvern si Parlament vor corecta aceste aberatii, macar pe viitor, daca nu se mai pot schimba PUZ-urile aprobate in ultimii ani.

 8. Alex says:

  Se vede clar din proiect ca suprafata terenului este exploatata la maxim, o asemenea ingramadeala nu are ce cauta intr-o zona de case plus ca mai e si linistita. Se poate observa faptul ca intimitatea vecinilor este violata, iesi pe geam te uiti la ala in curte?!

 9. Tudor says:

  Sunt foarte șocat sa vad cum niște indivizi încearcă sa ne convingă ca USR PLUS si PNL sunt niște inger coborâți din cer și care vor sa ne ajute și sa facă bine poporului roman.
  În schimb PSD și mai noul partid naționalist AUR sunt partide din rasa inferioara de maimute adică poporul roman.
  Și aroganta lui Klaus Werner Iohannis care se crede rasa superioara cu gasca (guvernul sau PNL și USR PLUS) cum se credeau și stramosi lui nazisti.
  În sloganul lor toți sunt comuniști ofiteri KGB la fel ca în zicala hoți striga hoți și ce sa vezi guvernul de ingeri condus de Klaus Werner Iohannis regăsim persoane care au strânse legături cu Moscova.
  Un exemplu clar este Raluca Turcan născută aproape de Moscova la Botoșani și ce sa vezi a făcut și scola la renumita universitatea KGB ului Institutul Pușkaș din Moscova ,in limba rusa .
  Și este nelipsita din guvernele lui Klaus-Werner Iohannis !
  Moscova are mulți acoperiți în România care știu sa manipuleze prosti ,dar mare atenție la detalii.
  Klaus-Werner Iohannis si gasca de ingeri (USR+) au făcut referendum împotriva ordonanțelor pe justitie si ce sa vezi tot Guvernul USR+ a încălcat vointa poporului care nu dorește ordonanțe pe justiție.
  Asa a venit și partidul comunist la putere tot cu minciuni și manipulări lafel face si USR PLUS +PNL .
  Au fost cică alegeri libere și democratice si ce sa vezi PSD a câștigat asa a votat poporul roman . Ce sa vezi Klaus-Werner Iohannis a primit ordine de la Moscova sa facă cuvernul sau si sa nu respecte votul poporului roman.
  Asta este adevărul curat care se vede nu care vreți voi gasca de ingeri USR PLUS PNL . sa prostiți poporul cu slogane si sa dezinformari.

  • Mars says:

   Stii vorba aia? Nici macar pe maica-ta n-o prosteai in tinerete cu minciuni din-astea…

   Cat de prosti crezi ca sunt cititorii de aici incat sa nu inteleaga diferenta dintre partidul cu cele mai multe voturi si alianta cu cele mai multe voturi care constituie o MAJORITATE electorala?

 10. Dominic says:

  Cei ce vor sa participe si sa-si spuna punctul de vedere pe acest subiect, ar trebui sa se inscrie la dezbaterea publica. E online, pe Zoom, deci oricine are acces la un laptop sau un smartphone conectat la Internet poate participa in siguranta, din confortul casei sale. Comentariile de pe forumuri nu valoreaza nimic decizia de aprobare a PUZ-ului, pe cand dezbaterea public chiar pentru asta este organizata.

 11. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Încă o discuție pe tema Timpark. Ruben Lațcău, despre demolarea garajelor, parcări supraetajate și sistematizare

  Ştiri din Timiș

  A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei

  Eveniment

  Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma

  Eveniment

  Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

  Mica publicitate

  Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

  Mica publicitate

  Închiriez ap 3 camere decomandat zona Modern, climă, mobilat complet, etj 1, 0755816596

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 2 camere, mobilat, utilat, în Pța 700 și în S. Bărnuțiu 0721226990

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici