tion.ro Web analytics

Un nou Centru de Excelenta in Smart Metering si-a pus bazele la Timisoara

Reactualizat la:

Un nou Centru de Excelenta in Smart Metering si-a pus bazele la Timisoara

Reactualizat la:
<strong>ADVERTORIAL.</strong> Elster Rometrics marchează inaugurarea oficială a noului sediu – 29 septembrie 2015.
Scris de Amalia Kui - <strong>ADVERTORIAL.</strong> Elster Rometrics marchează inaugurarea oficială a noului sediu – 29 septembrie 2015.

,,Pentru că noi credem în viitorul nostru și al planetei noastre, și înțelegem că resursele sunt prețioase și limitate, punem în valoare cei peste 100 de ani de experiență și pasiunea noastră pentru tehnologie pentru a produce soluții inovative și de cea mai înaltă calitate în domeniul contorizării energiei electrice”, a declarat Dl. Doru Belu – General Manager Elster.

Elster Rometrics, parte a grupului Elster Electricity (cu peste 1400 de angajați, în 19 țări), a inaugurat  în data de 29 septembrie 2015 noul sediu din Timișoara-Giarmata, ridicând mediul de lucru oferit angajaților la un nou standard.

Construit în doar 7 luni, noul sediu Elster are o suprafață de 7321 mp și 206 locuri de parcare, având o capacitate de extindere în viitor de cca 4300 mp. Dotările interioare sunt cele ale unor birouri de clasă A+, cu pardoseli tehnice în birouri, pereți de sticlă și mobilier de calitate superioară. Mediul de lucru facilitează inovația și creativitatea pentru departamentul de Cercetare – Dezvoltare, cât și productivitatea, calitatea și disciplina operațională.

Zona de producție, depozit și birouri operațiuni acoperă o suprafață de 4171 mp, iar zona de Cercetare-Dezvoltare acoperă 3150 mp, cu un grad ridicat de iluminare naturală și transparență pentru încurajarea colaborării. Acest ecosistem în care se îmbină creația și execuția, facilitează viteza în inovație, bazată pe nevoile pieței și fiabilitatea ridicata a produselor care ajută la simplitate și evitarea greșelilor în procesul de producție.

In segmentul de Cercetare-Dezvoltare (D&D), Elster Rometrics tinde să devină centru de excelență în Smart Metering, oferind soluții end-to-end în materie de contorizare, citire, comunicare și interpretare/procesare a distribuției și consumului de energie electrică.

Cu o echipă unită care crede în viitor și în scopul capitalizării know-how –ului, investind în dezvoltarea oamenilor, compania Elster Rometrics se poziționează ca angajator de top în domeniu soluțiilor Smart în România.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  A început Bega Bulevard! Parada ambarcațiunilor, teatru, spectacole și Cursa Rățuștelor

  Ştiri din Timiș

  6 sfaturi esențiale privind siguranța la volan pe timpul iernii

  Eveniment

  Proprietari de câini periculoși chemați la poliție după o acțiune a Protecției Animalelor

  Ştiri din Timiș

  15 asociații sportive primesc finanțare de la Centrul de Proiecte, pe Apelul 4

  Ştiri din Timiș

  Trafic închis pe unele străzi din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  CJSU: Masca obligatorie până la 50 de metri de unitățile de învățământ. Carantină de noapte pentru localități din Timiș

  Sănătate

  Coronavirus, 17 septembrie: Peste 4.000 de infectări în România. 316 cazuri în Timiș, dintre care 53 de minori

  Eveniment

  Restricții de trafic, sâmbătă, în zona lacului Surduc, între Surducul Mic și Fârdea

  Ştiri din Timiș

  Sistemul de emitere a rovinietelor s-ar putea întrerupe. Alte modalități de plată

  Ştiri din Timiș

  Caravana medicală ATI și Caravana cinematografică ROD, din nou în Timișoara, pe strada Polonă

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici