tion.ro Web analytics

Robu contrazice datele Ministerului Mediului și chiar și ce văd timișorenii: Timișoara este în zona SAFE a poluării

Reactualizat la:

Robu contrazice datele Ministerului Mediului și chiar și ce văd timișorenii: Timișoara este în zona SAFE a poluării

Reactualizat la:
„Minți tulburi” și „turbați de frustrare”, care ar dori stoparea „modernizării în forță”. Asta crede primarul Nicolae Robu despre timișorenii care au văzut și simțit în ultimele zile poluarea care s-a așternut ca o pâclă peste municipiu. În sprijinul afirmațiilor sale el dă rezultatele măsurătorilor de pe un site afiliat Organizației Mondiale a Sănătății, însă niște rezultate incomplete, cele complete putând fi văzute pe site-ul Ministerului Mediului.
Scris de Bogdan Marta - „Minți tulburi” și „turbați de frustrare”, care ar dori stoparea „modernizării în forță”. Asta crede primarul Nicolae Robu despre timișorenii care au văzut și simțit în ultimele zile poluarea care s-a așternut ca o pâclă peste municipiu. În sprijinul afirmațiilor sale el dă rezultatele măsurătorilor de pe un site afiliat Organizației Mondiale a Sănătății, însă niște rezultate incomplete, cele complete putând fi văzute pe site-ul Ministerului Mediului.

Robu s-a isterizat, marți, pe Facebook, după ce, în ultimele zile timișorenii au putut să vadă și să simtă poluarea din aer. Așa cum tion.ro relata încă de acum patru zile, peste oraș s-a pus o pâclă, iar comisarii Gărzii de Mediu au intrat în alertă după un apel la 112. Mai mult, stațiile monitorizate de Comisia Europeană s-au înroșit în ultimele zile, calitatea aerului în municipiu fiind considerată rea sau chiar extrem de rea.

Primarul Nicolae Robu, însă, ascunde poluarea sub preș și publică, marți, o postare cu mai multe poze luate de pe un site afiliat OMS și care arată că în Timișoara calitatea aerului ar fi bună. Însă, primarul nu pune toate informațiile în postare și anume că acest site monitorizează doar particulele în suspensie mai mari de 2,5 microni, așa numitele PM2,5.

Ce nu arată primarul, vă arătăm noi. Astfel, potrivit site-ului Ministerului Mediului (calitateaer.ro), care arată în timp real datele de la stațiile de monitorizare a calității aerului din Timișoara, cele instalate de Comisia Europeană, la stația TM1, din Calea Șagului, la ora 12, indicii PM10 (particulele în suspensie mai mari de 10 microni) erau cu mult depășiți, calitatea aerului fiind considerată foarte rea. La stația din Calea Aradului, aceiași indicatori arătau o calitatea rea a aerului. Singurele stații care nu înregistrau depășiri în Timișoara erau în centru, la stația amplasată lângă Parcul Loga și TM4, cea de pe Liviu Rebreanu. Cele patru stații nu monitorizează cantitatea de PM2,5 din aer.

Asta nu l-a oprit pe primarul Nicolae Robu să se dezlănțuie pe Facebook, mai ales după ce tema poluării a fost abordată și de cei de la USR, marți dimineața, care susțineau că poluarea în Timișoara o depășește pe cea din Beijing.

„IATĂ REALITATEA ÎN PRIVINȚA CALITĂȚII AERULUI ÎN TIMIȘOARA, DUPĂ DATE OFICIALE, ALE ORGANIZAȚIEI MONDIALE A SĂNĂTĂȚII ȘI NU DUPĂ SCORNELILE UNOR MINȚI TULBURI! Ce oameni sunt aceia care, turbați de frustrare că în jurul lor se întâmplă FĂRĂ EI, ba mai mult, în pofida încercărilor lor de boicot, atâtea și atâtea lucruri bune, își împroașcă orașul cu noroi, zi de zi, fără rușine! Tema mai nouă este calitatea aerului, afectată, chipurile, de modernizarea în forță (evident, cu concluzia: stop modernizării în forță, mai ales că ea este aducătoare de voturi pt cei ce o fac, nu?!). Da, calitatea aerului în Timișoara nu ne mulțumește, am vrea ca ea să fie mult mai bună și acționăm în acest sens -noi, cu fapte, nu cu vorbe, nu cu circ, precum ei!-! Dar, așa cum e ea, Timișoara a reușit, cu mine ca Primar, să fie singurul oraș din România scos de pe lista de infringement a Uniunii Europene, îmbunătățindu-și radical parametrii aerului. Și nimeni nu va putea contrazice acest lucru fără a cădea în penibil, pt că vorbim de lucruri verificabile oficial, nu de păreri! Eu atașez prezentei postări print screen-uri de astăzi, de pe unul din site-urile Organizației Mondiale a Sănătății. Oricine poate vedea limpede că aerul în Timișoara este în zona «SAFE», în timp ce în Cluj, Oradea și București sunt depășiri ale pragului admis cu 70%, 40%, respectiv 120%. Dar, acolo, nimeni nu îndeamnă -cât ridicol și totodată câtă ticăloșie!- la folosirea măștilor!Dincolo de orice, însă, NOI, CEI CE NE IUBIM ORAȘUL, ÎMPREUNĂ, ÎL VOM FACE MAI TARE CA ORICÂND!”, a scris Robu pe Facebook.

În timp ce subiectul a fost politizat, timișorenii suferă în continuare și nu se știe cât va mai dăinui norul de poluare peste oraș.

Articole pe aceeași temă:

Praf de Timișoara: calitatea aerului a ajuns la nivelul „foarte rău”, în Șagului. Nici în Aradului nu e roz

Perdea de ceață cu aspect de fum deasupra Timișoarei. Comisarii Gărzii de Mediu, în alertă, după un apel la 112

80 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. vladimir says:

  robulache, esti prost gramada!

 2. CetateanSuparat says:

  Eram ieri la UBC si ma uitam seara pe la 7-8 la oras. Erau valuri de fum care se rostogoleau peste tot orasul.

  Am plecat cu masina, gemul deschis, mirosea a ars peste tot.

  Acum ma uit pe geam la ora 13 si este un fum albstrui ce acopera tot orasul pana la nivelul cladirilor.

  Primarul traieste pe alta planeta.

 3. csfncsf says:

  Trump Nicolae ar trebui sa se numeasca asta.

 4. inconcluzie says:

  Ar trebui sa i se blocheze contul de facebook si sa fie internat de urgenta intr-o clinica de specialitate pentru tratament.Si sa se stranga semnaturi si pentru demiterea lui, nu doar pentru abrogarea aberatiilor lui din consiliul local prin care ne sunt incalcate drepturile constitutionale.

 5. USL says:

  ROBU pentru TIMISOARA dupa modelul ” GREATER HOUSTON PARTNERSHIP ” search GOOGLE. M_IE sibiu & cluj ! Alianz Brasov & Iasi 🙂

 6. vasile says:

  Robu contrazice orice este adevarat, el are doar gasca lui de pupincuristi de pe facebook care il mai cred si are impresia ca acestia reprezinta orasul.Tipic pentru megalomania lui .

 7. nojazzinjazztm says:

  Am auzit ca daca schimbi filtrele de aer de habitaclu la masina problema dispare…

 8. MinteTulbure says:

  Încă o dovadă a faptului că mizeria aia de primar este captiv în jocurile corporațiilor, evident și al Continentalului. Să nu uităm că acest mizerabil a dat mâna cu corupții de la Conti. Un primar mincinos, orgolios și extrem de narcisist, e bolnav. Să vii să te contrazici și cu natura, probabil că asta e cea mai bună dovadă de boală mintală…
  Păcat de Timișoara că e un oraș frumos, dar captiv corporațiilor și excrocilor din spatele lui Robu, unul din ei: popoviciu. Am scris cu litere mici pentru că exact așa este și el ca om, mic.

 9. adi77 says:

  normal…in jurul statiilor de masurare, mincinosul de Robu a plantat arbusti Tuia…deci va dati seama ca nu sunt precise acele masuratori

 10. Mica says:

  Examenul psihiatric ptr cei ce ocupa functii de conducere in institutiile publice ar trebui sa fie obligatoriu.

 11. Armand says:

  Zam, Jebel, Mocrea… acolo e aer curat, hai Nicule, hai ca poti!

 12. DREACU says:

  sa dispara si Robpulica in ceata asta

 13. uie_olteni says:

  atunci Robu sa se intoarca de la anul la catedra, daca ca si primar nu ii pasa de oras

 14. acidutzu says:

  De ce va agitati atat pentru CE SPUNE si CE FACE Robu?!
  El de mult este in lumea lui si trieste o viata paralela de realitatea cotidiana.

 15. Matei says:

  Individul aflat temporat la conducerea administratiei Timisorii este bolnav psihic, paranoic si MINTE CU NERUSINARE.

  Acest limbaj si comportamet NU ESTE ADMISIBIL sa fie folosit de un functionar public la adresa timisorenilor !
  Robu trebuie sa dispara din viata publica a Timisorii.

 16. Cec says:

  Hai la vot !

 17. jklpo says:

  Smoghisoara?

 18. George says:

  La mine pe str Mircea cel Batran de 6 ani de cand locuiesc aici se depune un praf negru in locuinta (negru de fum), apa folosita pt spalat gresia pe hol se face neagra la fel ca si o cerneala neagra, iar daca dau cu degetele pe ecranul tv raman cu praf negru… este de la Continental-cauciucuri.
  de multe ori aerul miroase urat nu pot sa definesc mirosul ceva intre fum si plastic ars…
  Am aproape tot timpul o iritatie a mucoasei nazale, si mai nou am doi colegi de servici care se plang de acelasi lucru, unul chiar e suspect de astm, boala pe care n-a avut-o inainte cativa ani (6) cand a venit in Timisoara…
  Aerul in Timisoara e foarte prost, incarcat cu noxe, mirosuri,.., Singurele dati cand pot respira in voie sunt dupa o ploaie care tine mai mult de o jumate de ora (desi se pare ca atunci cei de la Conti deschid furnalele si lasa sa iasa la greu noxe… si la fe fac si noaptea cand e putina lume pe strada sau “senzorii” lui Robu nu functioneaza ca sa nu iregistreze depasiri grave )

 19. Anonymous says:

  Cât de parșivi pot fi postacii USR, adică doar șantierele lui Robu sunt cauza poluării ?

  Deși în Șagului nu sunt șantiere, iar pe șantiere primăriei nu se lucrează noaptea.

  Zilele trecute urlau niște giboni prin comentarii că de ce nu se lucrează noaptea, acum Robu care nu lucrează noaptea e vinovat pentru smogul care apare seara ?

  Nu Robu a adus Continentalul în oraș, ci nemții lui Fritz!

  Va avea curaj ecologistul Fritz și membru în Partidul Verde german, să cerceteze pe nemții de la Continental și industriașii de la detergenți, să aflăm dacă aceia sunt poluatori sau campania lui e finanțată de ei și atunci de fapt vina se aruncă pe Robu ?

  Este Fritz reprezentantul unui cerc de interese printre care investitorii germani ?

  ”Ecologistul” Fritz ce părere are despre defrișările austriecilor Sweighoffer, sau de faptul că un membru USR în Primăria București, Ana Ciceală a avut legături cu o firmă specializată în defrișări ?

 20. Tudor says:

  Smog-ul doar se va intensifica la noi, in nici un caz nu se va rezolva problema asta

 21. OLaiedinBocsig says:

  Nero ( Wikipedia), al cincilea împărat roman al dinastiei Iulio-Claudiene.
  Se presupune că a dat foc Romei. Era bănuit ca ar fi violat-o pe mama lui. Nero era un exemplu pentru justețea afirmației lui Platon, conform căreia marea nedreptate “nu pornește de la oameni obișnuiți, ci dintr-un suflet nobil corupt printr-o educație greșită”.

 22. Dorin Cuibus says:

  Lui ROBU i s-a urcat la cap șefia. Toti directorii de instituții din subordinea PMT sunt după asemănarea lui, comunisti.
  Numa de curiozitate aruncați un ochi asupra Poliției Locale, Direcției de Asistență Socială și chiar Resursele Umane ale Primăriei sunt oameni care fac mult “praf” in jurul lor când e vorba de scaunul lor.
  Poliția Locală -se interimar de câțiva ani
  Asistența Socială- fosta Cojan, a fost impusă ca șef și trebuia pensionară
  HR-ul Primăriei-mă fel și alte mizerii de-astea catastrofale

 23. Cocar Andrei says:

  Robu se crede stăpân pe Timisoara? Toti vad negru, numa el vede alb in orasul ăsta? Un nemernic comunist.

 24. AlexM says:

  Poate e sau poate nu e de la Conti. Nu o sa stim pana nu ne comunica autoritatile abilitate. Problema e ca situatia persista de cateva zile deja si nu avem un raspuns clar. Penibil. Cat despre Robu, nici nu ma asteptam la altceva decat minciuni. Nu stiu insa cum isi imagineaza ca nu vedem si mirosim aerul infect. De-abea astept alegerile sa votez cu oricare alt candidat.

  Un primar normal nu ar lua situatia de criza ca pe un atac personal ca doar nu vine de la el din curte. In schimb in orice tara civilizata primarul ar comunica locuitorilor orasului cum sa se protejeze si ce eforturi face pentru a localiza si stopa sursa poluarii. Faptul ca nu face asta pune in pericol sanatatea cetatenilor si ar merita sa fie dat in judecata, penal.

 25. tontu says:

  Ca Timisoara sste un oras foarte poluat inca de pe vremea lu nea Nicu stie orice timisorean mai in varsta, mai putin uica Robu. Conditiile meteo din ultimeie saptamani au facut ca sa resimtim mai acut acest lucru.

 26. Marel says:

  Au dat aia foc la miriste pe langa Tm. E plin (sau era) de foc. Pe langa masini garla. Pe langa Conti & Co. De 4 zile incoace nu las Ventolinu din mana, fgm lor.

 27. Lucian says:

  Pacla asta nu e smog, e ceata datorata variatiilor bruste mari de temperatura din ultimele zile.

 28. TMEUTM says:

  Inainte de a face presupuneri cu ceata sau de a crede pe oricine ce declara, verificati pe aplicatia Airvisual. Din 16 octombrie, poluarea e mai mare decat de obicei. Posibil sa fie si temperatura, presiunea etc(conditiile meteo in general) care sa nu favorizeze ridicarea smogului, dar clar e poluare si posibil altceva. Mai devreme cand m-am uitat, aveam valori in Aradului peste Beijing. La noi probleme mari sunt in Aradului si Sagului mai ales.

 29. gheo says:

  De departe cea mai mare poluare e facuta de masini, dupa aia vine Continental. dar timisoreanu nici nu poate sa treaca strada fara masina. Cand o sa fie toti copiii bolnavi de astm, cancer.. poate o sa inceapa sa gandeasca dar putin probabil.

 30. Utilizator says:

  Am fost in weekend la Constanta la niste prieteni. Exact acceasi ceata misterioasa. Si nu putem vorbi de poluare fiindca orasul in afara sezonului e cam mort ca trafic, si batea si o briza de numai-numa din larg.

 31. joinarul says:

  Cata vreme toate autoritatile (sunate si rugate zilnic) vor tolera focurile de amvelope si de cabluri care ard zilnic in cartierele mai marginase nu se va schimba nimic… Noi sa fim sanatosi.

 32. Reos says:

  Pentru domnul primar locuitorii orașului sunt oricum niște proști și habar nu au pe ce lume trăiesc mă bucur să vină alegerile atunci va primi chitanța de la mulți proști!!!!

 33. TM says:

  Bine era să puneți aceleași întrebări și la Robu înainte de al alege și nu numai la Fritzi dar pe atunci vă durea în vîrful p……așa că ciocul mic și schimbați situația !!!!

 34. Popovici says:

  Sigur ca robu are dreptate, Continentalul inveleste Timisoara in ozon 🙂

 35. Iulian says:

  Sa vedem ce turbate frustrare va fi vopsitul după alegerile locale!

 36. Antoni says:

  Robule!!!! Hai sa-ti spun pe scurt sau trimit poze.Stii cite firme,statii de betoane,service-uri auto clandestine,terenuti detinute de unii care accepta moloz pentru a prezenta ulterior dovada ca este un teren pe care nu piti cere multi bani,etc.Aceste firme produc mult praf ulei reziduri si tot ce nu ne dorim.Cite controale inopinante ai facut tu cu garda de mediu care doarme mereu?Ne crestem copiii in aceste conditi ca ne dorim bani.Dar faceti-va treaba si nu mai dezminti Robule.

 37. Silviu says:

  Mai putin si scapam de animalul asta.

 38. dragnia says:

  Dieselele cu milioane de kilometri la bord, aduse din vest si idolatrizate de melteanul roman, incep sa-si arate efectul asupra calitatii aerului.

 39. asdfasdf says:

  Iar e fum in tot orasul, chiar nu poate nimeni sa gaseasca sursa? Mi se pare incredibil.

 40. 0909089786 says:

  OAU POLUARE LA UN ORAS DE AP 500 0000 LOCUITORI OAUU E CEVA ANORMAL NU SE PAOTE ASA CEVA EU CREDEAM CA ZBURDA CAPRIOARELE PE STRAZI !

 41. Kontroloru says:

  Romanu-i smecher. Deoarece PM2.5 este cel care face diferenta, Romania nu raporteaza aceste valori. Prin urmare, totu-i verde si-nfloritor.

 42. AD007 says:

  Am asteptat un amic ieri la aeroport, a venit la ora 14 de la Munchen, zice ca din avion se vede o palarie de smog peste oras, si numai peste oras, se ridica destul de sus, 1000-1500m. Spre Sacalaz ardeau niste campuri iar deasupra Continentalului nu se observa vreo deosebire fata de restul orasului. Aerul se vedea mai curat deasupra de Padurea Verde.

 43. oxigen says:

  unde este statia de filtrare a aerului ce a fost amplasata cateva luni in scuarul din piata Sf. Gheorghe, o porcarie pe care tembelul din primarie a aruncat 130.000 de euro? O alta sifonare de bani pe langa patinoarul sintetic, minibusele electrice si alte gainarii marca Lae de Bocsig

 44. Ionescu says:

  Oameni buni, la vot la anul daca nu il mai vreti pe tampitul asta !

 45. ALEXANDRU says:

  Lasa ca mai taie niste copaci si mai pune betoane si borduri ca traim in epoca automobilelor

 46. Petru says:

  Minte tulbure ai doar tu nesimtitule, iar de împroșcat cu noroi împroști tu toți timișorenii.

 47. C says:

  Toate comentariile sunt ale unor giboni. Sa vina Ciuhandru sa îndrepte orașul…

 48. Radu says:

  Dipare Robu, dispare poluarea !

 49. TamTam says:

  Robu simte in ultima perioada ca i se strange lantul. Parca il vad pe Dragnea..
  Daca Dragnea mai marea o pensie, Robu se lauda ca mai asfalteaza o strada. Toate in graba, toate de mantuiala si de ochii lumii.

  Dar in era internetului, votantii se pare ca nu mai uita asa usor, cel putin cei din generatiile mai tinere.
  Nu uita cum si-a adus toti pupatorii de dos din partid pe post de consilieri personali si apoi i-a facut mari sefi de directii. Nu uita cum nu sunt in stare sa pregateasca o licitatie si permanent trebuie reluata procedura de cate 2-3 ori.

  Robule, oamenii nu mai uita!!

 50. Radu says:

  Vineri 18.10 veneam pe autostrada din budapesta spre Timisoara. . Pacla incepea deja din zona Szeged si era peste tot , cat vedeai cu ochii : Nadlac, Arad , apoi Timisoara . Imi amintea de praful Saharian din urma cu catriva ani. Ma gandeam ca valul de caldura o fi iarasi din Sahara, numai ca fara ploaie, praful a ramas in aer, nu pe masinile noastere ca atunci. Era peste tot ..

 51. Miky says:

  Oamenii sunt vinovați pt poluarea din oraș, si implicit cei care dau foc la frunze.. Nu înțeleg acest obicei. De parcă ii mănâncă frunzele, ca iin filmele lui Hitchcook.Apoi peste acești tembeli cu obiceiurile lir, mai vin cei cu cauciucuri, anvelope, plasticuri… Etc. Dar am citit undeva că există si o negură specifica toamnei. Chiar am si văzut vremea pe telefon, si in Timișoara scria :Negură. Deci poate fi si o situație specifica anotimpului, combinată cu acțiunile iraționale ale unor cetățeni, desprinși cu obiceiuri străvechi.

  Eu cred că Robu cbiar vrea binele orașului, si dezvoltarea acestuia.

 52. JoJo says:

  Ofer 100€ celui / celei care-mi poate dovedi ca în Europa exista un primar care insulta în permanenta cetatenii care l-au ales: „Minți tulburi”, „turbați de frustrare”, “limitati” s.a.m.d.

  Alegeti-l pe mai departe!

 53. Mihai says:

  Oamenii sunt vinovați pt poluarea din oraș, si implicit cei care dau foc la frunze.. Nu înțeleg acest obicei. De parcă ii mănâncă frunzele, ca iin filmele lui Hitchcook.Apoi peste acești tembeli cu obiceiurile lir, mai vin cei cu cauciucuri, anvelope, plasticuri… Etc. Dar am citit undeva că există si o negură specifica toamnei. Chiar am si văzut vremea pe telefon, si in Timișoara scria :Negură. Deci poate fi si o situație specifica anotimpului, combinată cu acțiunile iraționale ale unor cetățeni, desprinși cu obiceiuri străvechi.

  Eu cred că Robu cbiar vrea binele orașului, si dezvoltarea acestuia.

 54. d3v3loper says:

  Cum sa fie aerul curat cand tirurile de la Moravita strabat tot orasul prin Sagului, Rebreanu, Buziasului, Lugojului? Cum sa fie aerul curat cand tirurile de pe ruta Jimbolia, Sannicolau trebuie sa intre prin tot orasul? Cum sa fie aerul curat cand Continental face cauciucuri in oras? Poate doar daca te cheama Lae si iti plac noxele!

 55. Mircea says:

  Nu inteleg de ce in mintea voastra intelectuala numai Conti polueaza?Fostul Procter actualul Dalli grup care produce sampoane si detergenti nu polueaza ca miroase a parfum?Azurul nu polueaza?Mahle si Valeo care produc mase plastice nu polueaza?Pe platforma Incontro sunt cel putin 10 fabricute de mase plastice..alea nu polueaza?Santierul de la fosta fabrica de lana,santierele din sensul de la Buziasului plus faptul ca cel putin 2 judete s-au mutat in Timis(fara nici o ofensa nimanui).Suntem un oras in lucru,in dezvoltare….Multe masini,multe fabrici,multe santiere….Si dupa cum spun mai multi care circula mai des in afara orasului de vreo 2 luni cretinii si retardatii dau foc la camp ca sa il igienizeze…la fel si incapabilii aia mintal de aprind frunzele uscate….deci Robu e de vina frate pentru poluare…de fapt nu numai Robu si Ciuhandu si Dancila si Petre Roman si Iliescu si daca stau bine si ma gandesc totul pleaca din vina lu Ceausescu.

 56. Marius says:

  Individul are mintea din ce in ce mai tulbure, devine pericol social.

 57. oxigen says:

  in penibil cazi tu stimate mascarici aterizat din Bocsig la Timisoara! Statiile de masurare din Timisoara preleveaza continuu probe de aici, probe care indica depasiri majore iar tu te justifici cu rahaturi de masuratori ce reprezinta rezultate exprimate ca medii masurate pe intervale de luni de zile! Nu merge Lae sa prostesti pe toti unii se mai si ocupa cu problemele de mediu!

 58. RADU says:

  E vorba despre un nor de Praf Saharian care trece zilele acestea si peste Romania. Agentiile de mediu din alte tari au anuntat evenimentul. Din cate am vazut eu pe site-urile din Austria, nivelul maxim in zona Timisoara va fi luni 28.10
  Ma intreb cu ce se ocupa oare agentiile noastre ?

 59. Eveniment

  Tânăr găsit spânzurat după o ceartă cu iubita, lângă Timișoara
  Anchetă a polițiștilor timișeni, la Săcălaz. Oamenii legii au intrat în alertă după ce au fost anunțați că un tânăr de 32 de ani a fost găsit spânzurat. Bărbatul numai ce se certase cu iubita.

  Sănătate

  Bolnav de Covid-19 la Terapie Intensivă la „Victor Babeș”, după ce a refuzat tratamentul cu Remdesivir
  Nu a vrut ca medicii „să facă experimente” pe el, așa că a refuzat tratamentul cu cel mai cunoscut antiviral în lupta cu SARS-Cov2. Vorbim despre un bărbat internat cu Covid-19 la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă după ce a spus „Nu” Remdesivirului. Acum e prea târziu pentru tratament. 8

  Eveniment

  O persoană a fost rănită în urma unui accident cu două tiruri și un autoturism, pe centura Timișoarei
  Accident de circulație, luni după-masă, pe centura de ocolire a Timișoarei. Un șofer a ajuns la spital după ce două tiruri și un autoturism s-au ciocnit. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Iulius Town dublează timpul de parcare gratuită pentru clienți
  De luni, 13 iulie, timișorenii beneficiază de primele două ore de garare gratuită în toate parcările aferente Iulius Town, în intervalul orar 07.00 – 20.00. Clienții se pot relaxa după o sesiune de cumpărături la terase și în parcul Iulius Gardens, fiindu-le asigurată parcare gratuită în intervalul orar 20.00 – 07.00. 2

  Ştirile judeţului Timiş

  Înscrieri „online”, la Titularizare, cu dosarul în mână la Inspectoratul Școlar Timiș
  Un cititor ne-a reclamat faptul că profesorii care se înscriu la Titularizare stau cu dosarul în mână la Inspectorul Școlar și la Liceul „Grigore Moisil”. Asta deși înscrierile se fac... online. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș transmit că dosarele pot fi depuse online, dar în cazul celor care participă pentru prima dată la acest concurs este necesar să se prezinte fizic, pentru că sunt multe acte de depus. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Scandal cu gunoaie în două localități din Timiș. Acuzații la adresa ADID și Retim făcute de Alin Nica și Dănuț Groza
  Doi primari PNL din județul Timiș - Alin Nica de la Dudeștii Noi și Dănuț Groza din Sânnicolau Mare – sunt extrem de supărați pe modul în care funcționează Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Deșeuri (ADID) Timiș. Ei susțin că asociația a ajuns să lucreze mână în mână cu operatorii de salubritate, în detrimentul cetățenilor pe care îi reprezintă. 6

  Eveniment

  Controale și amenzi pentru nerespectarea normelor de prevenire a răspândirii Covid-19, în județul Timiș
  Controalele autorităților au continuat și duminică, în Timiș. Oamenii legii au vrut să verifice dacă sunt respectate normele de prevenire a răspândirii COVID-19. Au fost aplicate zeci de amenzi în baza legii 55/2020.

  Eveniment

  Șoferi beți la volan prinși de polițiști, în weekend. Sute de amenzi pentru cei care au încălcat legea
  Dosare penale pe numele a doi bărbați de 45 și 30 de ani, în weekend, în județul Timiș. Ei sunt cercetați penal după ce au fost prinși că au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice. Polițiștii timișeni au aplicat sute de amenzi și au reținut zeci de permise de conducere.

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.