tion.ro Web analytics

(P) HELLA Ghiroda angajează operatori logistică și operatori producție

De T. Ex.

(P) HELLA Ghiroda angajează operatori logistică și operatori producție

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Cea mai mare unitate de producție a HELLA România oferă oportunități de lucru într-un mediu stabil și sănătos.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Cea mai mare unitate de producție a HELLA România oferă oportunități de lucru într-un mediu stabil și sănătos.

Fabrica HELLA Ghiroda își întărește echipa și caută operatori producție și operatori logistică. Dacă vrei să faci parte din echipa HELLA Ghiroda, sună la 0372881607 sau trimite CV-ul la angajare@hella.com. În zona de producție, noii angajați primesc susținerea colegilor și se integrează cu ușurință. Aici, au oportunitatea să dobândească experiență, pe termen lung, și să-și construiască o carieră.

Operatorii pentru activitatea de logistică (sunt așteptați și cei cu ISCIR) au parte de o muncă dinamică pe care o desfășoară în zonele de depozitare și cele de producție.

Ofertă pentru angajați

Angajații fabricii HELLA beneficiază de un salariu atractiv, cu bonusuri și prime lunare, al 13-lea salariu, iar orele suplimentare sunt plătite dublu. La asta se adaugă tichetele de masă și tichetele cadou, precum și servicii medicale la o clinică privată. Se asigură transport din Timișoara. În plus, angajații au cel puțin 22 de zile de concediu pe an și primesc câte o zi liberă aniversară.

Fiecare membru nou în echipă are parte de o pregătire specială, indiferent de funcția din cadrul companiei.

În fabrica de lângă Timișoara, cea mai veche dintre locațiile HELLA din România, lucrează aproximativ 1.000 de oameni, dintre care 500 în aria de producție, în condiții de siguranță. Cum reușește o echipă de asemenea dimensiuni să funcționeze unitar, ca un organism energic?

Pentru că HELLA crede în calitatea umană. Fiecare angajat își aduce contribuția la activitatea zilnică, bazându-se pe sprijinul colegilor. Zona de producție înseamnă un mediu curat și liniștit, din care, săptămânal, pleacă spre constructori auto de top 60.000 de unități. Este vorba despre zeci de piese și echipamente, de la actuatoare, la sisteme complexe de administrare a bateriilor, dar și pedale sau computerul auto.

În domeniul automotive, acolo unde HELLA este unul dintre liderii de piață, tot mai multă pondere o au roboții care preiau o parte din sarcinile repetitive realizate în trecut de muncitori, însă viitorul nu le aparține lor. Oamenii sunt cei care inspiră forță tehnologiei, de aceea HELLA România investește în ei.

Cu renume mondial în domeniul automotive, HELLA a venit în România în 2005, stabilind, în vestul țării, un standard înalt de producție și de dezvoltare a inovațiilor. În prezent, HELLA România înseamnă trei fabrici, la Timișoara, Arad și Lugoj, precum și trei centre de proiectare și dezvoltare, în Timișoara și Craiova. Primele două unități realizează sisteme electronice de diferite tipuri, iar fabrica din Lugoj produce sisteme de iluminat și optice. Pe termen lung, compania se înscrie în tendințele viitorului, în această zonă: electrificare, conectivitate și conducere autonomă.

Dacă vrei să faci parte din echipa HELLA Ghiroda, sună la 0372881607 sau trimite CV-ul la angajare@hella.com.

(185)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Timiș: 40 de amenzi, într-o singură zi, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție antiCovid
  Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții, au desfășurat controale antiCovid în Timiș, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Au aplicat 40 de amenzi în 24 de ore. 2

  Sănătate

  Focarele de Covid-19 din Timiș
  În Timiș sunt 10 focare de coronavirus, duminică, 20 septembrie, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

  Sănătate

  Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara va funcționa în scenariul roșu. Cinci cadre didactice au Covid-19
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică la Prefectura Timiș, a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce aici au fost depistate, acum două zile, cinci cadre didactice cu coronavirus. Elevii vor învăța online.

  Sănătate

  Localitățile din Timiș unde au fost depistate noi cazuri de Covid-19
  În Timiș, 57 de persoane au fost depistate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Timișoara – 32.

  Sănătate

  România, Covid-19: peste 1.200 de cazuri noi și 33 de decese. Timiș: 57 de persoane depistate cu SARS-Cov2, în 24 de ore
  Peste 1.200 de cazuri noi de Covid-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, în urma prelucrării a 13.391 teste. În Timiș au fost depistate 57 de cazuri noi și a avut loc un deces al unei persoane infectate cu Covid-19. În România au murit, de sâmbătă până duminică, 33 de oameni infectați cu Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 300 de voluntari au zugrăvit 30 de case dintr-o localitate din Timiș, în trei zile
  Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a Color the Village (Colorează Satul) a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat. 4

  Eveniment

  Două anexe ale unei case din Timișoara, cuprinse de flăcări. Pompierii încă lucrează la stingerea incendiului
  Intervenție a pompierilor în dimineața zilei de duminică, pe strada Mărginenilor din Timișoara. Două anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Redescoperiți gustul Banatului de altădată cu rețete online: supă de varză cu costiță, gogoși, colăcei cu mere
  Puteți redescoperi gustul Banatului de altădată, cu rețete vechi, de la „Kraut Suppe mit Speck” la „krumpli leves”. Rețetele sunt recuperate printr-un proiect gastronomic care are loc online. Le puteți prepara. Sunt la un click distanță... 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.