tion.ro Web analytics

Organigrama lui Fritz, suspendată de Tribunalul Timiș. Angajații revoltați au o primă victorie în instanță

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

Organigrama lui Fritz, suspendată de Tribunalul Timiș. Angajații revoltați au o primă victorie în instanță

Reactualizat la:
Magistrații Tribunalului Timiș au decis, luni, suspendarea noii organigrame a Primăriei Timișoara, dar și a concursurilor de angajare. Este o primă victorie parțială în instanță a celor peste 30 de angajați care nu sunt pe placul noii administrații. Decizia este executorie, iar primăria o poate ataca cu recurs în cinci zile.
Scris de Roxana Deaconescu - Magistrații Tribunalului Timiș au decis, luni, suspendarea noii organigrame a Primăriei Timișoara, dar și a concursurilor de angajare. Este o primă victorie parțială în instanță a celor peste 30 de angajați care nu sunt pe placul noii administrații. Decizia este executorie, iar primăria o poate ataca cu recurs în cinci zile.

La două săptămâni de când a intrat în vigoare, noua organigramă a Primăriei Timișoara a fost suspendată de magistrați, după ce peste 30 de angajați și Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara l-au dat în judecată pe primar, dar și consiliul local. Au cerut, de fapt, „suspendarea executării actului administrativ”. Acțiunea a fost înregistrată în 28 iulie, la Tribunalul Timiș, iar luni, 16 august, a venit prima decizie.

„Respinge excepția inadmisibilității. Respinge excepția prematurității. Admite în parte cererea de chemare în judecată modificată. (…) Suspendă executarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Timișoara nr. 237/15.05.2021. Suspendă executarea actelor subsecvente emise în baza HCL 237/15.06.2021 constând în notificările nr. 19564/12.07.2021, nr. 19569/12.07.2021, nr. 19573/12.07.2021, nr. 19574/12.07.2021, nr. 19576/12.07.2021, examenul de selecție pentru numirea în noile funcții publice a funcționarilor publici din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Timișoara și examenul de selecție pentru încadrarea în noile compartimente a angajaților – personal contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Timișoara, organizate în baza acestei H.C.L. Suspendă executarea dispoziției primarului Municipiului Timișoara nr. 830 din 05 iulie 2021. Suspendă executarea dispoziției primarului Municipiului Timițoara nr. 900 din 16.07.2021. Suspendarea va produce efecte până la pronunțarea instanței de fond sau 60 zile în cazul în care persoana vătămată nu introduce acțiunea în anularea actului. Respinge în rest acțiunea”, este soluția pe scurt a instanței.

Magistrații obligă Consiliul Local Timișoara să îi plătească sindicatului PMT suma de 4.780 de lei, cheltuieli de judecată, dar și lui Culiță Chiș, fost director al Direcției de Drumuri, suma de 12.000 de lei, cheltuieli de judecată. Decizia este executorie, cu drept de recurs în cinci zile de la comunicare.

Vă reamintim, primăria a decis recent că are nevoie de avocați externi care să apare instituția în instanță împotriva angajaților „puși pe făraș”. PMT așteaptă până în 17 august ofertele de la firme de avocatură și pune la bătaie 99.000 de lei, fără TVA, pentru servicii de asistență juridică.

Noii șefi din primărie stau pe tușă

Ce se întâmplă mai departe? Deocamdată, Primăria Timișoara se întoarce la vechea organigramă, cea în baza căreia a funcționat pe vremea administrației Robu, până în luna iunie a acestui an. Numirile de șefi și concursurile lansate pentru completarea structurilor din PMT sunt suspendate și ele.

Și Adrian Bere, șef al Direcției de Mediu, a reușit recent în instanță suspendarea deciziei prin care a fost eliberat din funcție. Detalii, AICI!

Vă reamintim, reclamanții sunt, alături de sindicat, Adrian Aldea, Laura Prelucan, Mirela Cipu Păun, Ana Georgiu, Alina Belu, Mirela Goșa, Oana Cristina Munteanu, Mihai Vâlceanu, Iudit Bere Semeredi, Elena Tischer, Adrian Amedeo Bere Semeredi, Sergiu Daniel Chiș, Cristian Caragiov, Cristian Hoarcă, Mircea Mara, Lavinia Raluca Bucățea, Cosmin Claudiu Colongin, Rodica Aurelian, Florian Adrian Crișovan, Adela Florina Bălăjel, Mioara Vasilica Aștefănoaie, Adrian Petru Colojoară, Cristina Prodan, Andrei Bandrabur, Paul Naidinov, Vasile Florin Alexandru Cioca, Vlad Raul Cheța, Doina Violeta Purdea, Gabriela Violeta Borcsi, Culiță Chiș, Marius Ilie Suciu, Alexandru Rogobete și Mirela Adriana Toc.

Noua organigramă a Primăriei Timișoara a fost aprobată de consiliul local în 15 iunie, la patru zile de când a fost prezentată de Dominic Fritz. A intrat în vigoare din 2 august.

editor Dan Oancia

Pe aceeași temă:

Noua organigramă a Primăriei Timișoara a intrat în vigoare. 33 de angajați l-au chemat pe Fritz în instanță

Grabă pentru avocați externi care să apere noua organigramă. Primăria Timișoara dă cel mult 20.000 de euro

LISTĂ. Cine sunt noii șefi din primăria lui Dominic Fritz. Cel puțin cinci au aterizat direct pe funcții de conducere

47 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Alo says:

  Greu de schimbat pe cineva din aparatul bugetar.

  • Sanda says:

   Mi se pare normal ! demonstreaza-i ca mu lucreaza cum trbuie si nu corespunde cerintelor postului ….dar cand lucreaza ca la carte te rog ….veziti de partidul tau si de mizeria ta ! pe uniui functionari publici nu-i intreseaza carnetul de partid isi fac doar treaba pentru care sunt platiti

   • Lopata says:

    Doamna Grebla, usor cu pianul pe scari…

   • Anca says:

    Pe cati? Cati din cei care au “treaba” la primarie sunt multumiti?

   • Arthur says:

    De acord cu tine, sa nu generalizam, cu siguranta exista si functionari publici onesti, eficienti care lucreaza si pentru neamurile, amatele si lingaii de partid. Fara acei supra-functionari, s-ar fi dus de mult sandramaua.
    Dar te asigur ca aceia nu se regasesc pe lista de reclamagii incompetenti care tin cu dintii de scaun doar pentru ca stiu ca sunt incapabili sa faca fata pe piata a muncii adevarata, bazata pe competenta.
    Acei supra-functinari n-au timp de balacareala, sunt ocupati sa rezolve si treaba pilelor.
    Sa nu-mi spui ca lucrezi in primarie si nu cunosti situatia…

  • Adică au Parlamentul +Guvernarea+Presedintele și tu zici ca e GREU?! says:

   Îmi pare sincer rău de Fritz, dar și de noi… Vorba lui Becali:Coaliție de HAHALERE… Vorbe goale, fără fapte! De 10 luni puteați schimba legea care tine TOATĂ ROMÂNIA LA CHEREMUL acestor functiunari corupți ori trintori abonați la sinecuri.
   Păi atunci ce ne facem lor dacă ajungem într-o situație de calamitate reală, Război, etc.🤔 Ne lăsăm ocupați DIN LIPSA LEGISLAȚIEI ADAPTATE?! Niște INCAPABILI, ori COMPLICI!! Una din doua. Alege Herr Fritz, care te faloseai pe la București cu șefii din USR-PNL de prin Parlament și Guvern. Iar cind vine vorba de schimbat ceva concret la sistemul functionarzsc, NIMIC nu se mișcă… vad că îți cam întorc toti spatele. Deci cind ai fost AMATOR-AVENTURIER, cind ai promis lucruri ce erau improbabil, ptr NU le poți înfăptui? NU TE-AM AUZIT SA RECLAMI CĂTRE COLEGII PARLAMENTARI DE PARTID SCHIMBAREA URGENȚĂ a legii funcționarilor publici, Domnule mare Politician cu studii de Profil (absolvent de științe politice)

  • paralelu says:

   Au pus botul timisorenii la vrajeala cu transparenta din adm fritz. Au angajat astia la dinaia de-ai lor vorba aia..cacalau si nu prea au loc de astia vechi, normal ca sare let’s go rooben si ameninta in stanga si dreapta. oameni slabi astia noi, habarnisti, o sa planga cimisoara dupa ceacea roboo nu ca era ala mai bun ci pentru ca astia nu o sa fie in stare sa faca nimic.

  • Cetatean_TM says:

   Pacat de oras si de oamenii onesti care traiesc in el!

   Fiecare primar isi aduce o sleahta din partidul aferent, indiferent de competenta acestora. Ca pe vremuri – esti membru al PCR intri pe functie. Asa s-a umplut PMT cu imbecili incapabili si incompetenti. Iar procesele care se ruleaza le platesc cetatenii ca Robu sau Fritz doar n-o sa plateasca cheltuielile de judecata din buzunarele lor.

   Timisoara, pe ce maini ai ajuns…

 2. Anonim says:

  Trebuie oprita tehnica asta prin care fiecare primar incearca sa umple primaria cu membrii partidului din care face parte . Functionarul public trebuie sa respecte legea si atributiile de serviciu nu sa stea capra politicului recte primarul . Prin tehnica asta de inlocuire a prostilor fostului cu prostii nostrii avem de pierdut noi toti cintribuabilii . Ce rezolvam asa ? O sa ii ii angajeze Fritz pe toti inapoi si cu suguranta au sa ii rupa gatul nu o sa mai prinda inca un mandat . O sa ii saboteze toate proiectele . Asta se intampla daca intrii cu bocancii intr-o institutie asa de mare cum este primaria. Toate daunele astea o sa le platim noi de la bugetul local ca doar nu plateste Fritz din propriul buzunar pentru prostia facuta sau smecherii care l-au sfatuit sa faca porcaria asta .

  • Moise says:

   Pe Fritz l-au ales 50%+ din alegatori ca sa isi aduca echipa si sa faca treaba. Daca nu face, la urmatoarele alegeri pleace. Pe astia din Primarie, cine i-a ales?

   Prostia e ca se taraganeaza atata o treaba simpla, ce e in atributiile Primarului. De sabotat tot il sabotau, direct sau indirect prin incompetenta lor dovedita deja…

   • ionel says:

    Din alegatorii care s-au mai prezentat la vot, aceasta este exprimarea completa. Si “nu ati votat, nu comentati” -adresat absentilor de la vot, este o ineptie, la fel ideea ca cine se alege sa faca treaba cu dedicatie prioritar pentru afiliatii partidului din care provine. Cat despre cine cum pleaca sau nu la urmatoarele alegeri sau ce legatura are plecatul cu cata treaba face – imi permit sa o iau ca pe o gluma. Nu uitati ca sunt voci care vor renuntarea la dreptul universal la vot, altele care vor sa faca votul obligatoriu, altele care viseaza sa il conditioneze.

   • asa o fi says:

    dar pe deținătorul de dosar penal ruben latcau cine l-a ales? ce cauta acolo in functia de viceprimar? în afară de scandaluri nu a produs nimic

   • cezar says:

    e grea viata extrauterina?

  • @anonimule, AI FRACTURA DE LOGICĂ! says:

   Te contrazici singur, asa prost ești. Pai cum sa îți duci programul la capăt, dacă te boicotează niște funcționari puturoși pe care TU că Primar ALES PRIN VOT DIRECT (nu ca trintori de funcționari aduși pe pile și cumetrii de partid) Eca și cum ai conduce un Guvern cu vechii ministri de la actuala opoziție.. Rolul funcționarului este SA EXECUTE ORDINELE PRIMITE, Punct. Dacă nu, ZBOARĂ din funcție. Evident, nu-i cere nimeni sa incalce legea, dar în rest trebuie sa execute ÎNTOCMAI ordinul celui ALEA prin VOTUL DIRECT al cetățenilor, care sunt SUVERANE! Mai citește Legea administratiei locale. Nu mai elucubrați bazaconii, FUNCȚIONARULE care esti… 🤫

   • RATM says:

    Ma dezgusta limbajul vostru plin de venin, da, voi astia de la usr, sau simpatizanti, dar in realitate sunteti niste pufuleti… Fulgi de zapada… Astia de ati stat pe tusa la partidele de fotbal…

   • Anonim says:

    Functionarul public are un statut care trebuie respectat ! Functionarul public nu este sluga primarului care fie el si ales nu poate face ce vrea el in primarie . Ca atare justitia a stabilit ca nu au fost respectate anumite lucruri . Unul din rolurile functonarului este de a respecta legea . In Germania primarul lucreaza , colaboreaza cu functionarul public nu cand este numit primul lucru il da afara ca asa vrea muschiul lui si isi aduce lingaii de partid in functii . Asa a pierdut si Robu alegerile a adus pe langa el numai apudaci si a devenit rupt de realitate . Dar voi cei de la USR sunteti doar niste tipi agresivi fara nici o perspectiva logica

 3. Sergiu says:

  … sau despre rezistenta la schimbarea “sistemului”!
  Oamenii cu propriile lor interese, nu vor putea face niciodată o schimbare profunda, pentru ca interesele care-i leagă de poziția lor sociala, este un obstacol in sine pentru societatea timișoreană, care prin alegerea lui Fritz si-a dorit schimbarea care nu s-a produs in 30 de ani, chiar dincolo de “legile” cristalizate pe interesele celor care nu pot accepta ca ar putea fi schimbați vreodată, așa cum si-a dorit chiar “emblematica” familie Ceaușescu.

 4. Sorelu says:

  Si uite asa, se mai duc ceva bani publici pe nimicuri! De altfel e normal – nimicurile care au fost votate dirijeaza banii catre scopuri asemenea lor …

 5. Andrei says:

  Cum sa schimbe vechea organigrama?? Fiecare burtica a prins gustul ciolanului si se bate in instanta pentru acesta, daca trebuie! De aici si caracterul personajelor ce alcatuiesc vechea organigrama. Timisoara din cauza lor arata ca New York sau, ma rog, ca un Szeged mai prafuit…

 6. Ingrisan says:

  O nuuuu..deci locurile ocupate de actualii incompetenti nu se elibereaza ca sa fie ocupate de incompetentii din usr? Imi da o lacrima. frizzache, fa dreacu evaluarile alea: pastreaza-i pe cei care fac treaba, da-i afara pe aia care taie frunza la caini. Si nu mai infiinta atatea posturi de consilieri, advisori, sefi, sefuleti, presedinti etc. ptr. toate scursurile doar ptr ca au carnet de partid. Imi vine sa vomit cand ma gandesc ca la Timisoara tot la problema asta stam de un an de zile, iar aia la Oradea scriu proiecte europene si isi vor lansa proria companie aeriena ejnebun?! Noi inca ne cramponam de datu afara si impartitu de functii. Deci imi vine sa vomit.

 7. uie_fritz says:

  nuuu, cum adica, frtizz are dreptate tot timpul….

 8. Dan Todorescu says:

  Aoleo, deci am ramas cu angajatii incompetenti si rau intentionati pa cap ? Bolojan la oradea cum a reusit sa reirganizeze lucrurile in primarie ?

 9. plex says:

  Ruuuuubeeeenn, …. RUUUUUbeeeeen, ….. hai, treci pe la fiecare cu ceva amenintari, hai ca ai mana libera sa intri in conflict, nu ziceai tu in inregistrarea celebra cu Chis ca “Eu mă bucur că-mi dă domnul Fritz liber ca să intru într-un conflict deschis cu dumneavoastră”? sau vorba ta, “hai da-o’n … mea”
  Fii drulau, latcau. Repet, fara ranga totusi.
  Si sa nu uitam, #tontiPentruJustitie.

 10. Lolek Bolek says:

  Cand vi cu partidul pe post, frumos e sa pleci cu el odata. Dar ce sa stie lipitorile alea

 11. Garda says:

  Ar trebui sa plătească Fritz din propriul buzunar, nu sa se joace cu banii contribuabililor !!

  • Ouch says:

   De ce, pana acum a platit careva din primarie faptul ca “sufera” de procesomanie pe bani publici? Sau inventam reguli noi special pentru Fritz, ca cea cu “publicarea diplomelor”?

 12. Moise says:

  „Ori să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască primesc, dar atunci să se schimbe pe-aici, pe colo, și anume în punctele … esențiale”.

  Au trecut cateva sute de ani, dar tot acolo am ramas.

 13. mister m says:

  E ceva de speriat cand castigi cu 20% alegeriile, ai consiliul local si tot nu poti face schimbari in sistem…. noi pt ce votam domnule?

  • Timisorean says:

   Vreau sa stiu ce schimbari, ce organigrama a facut… Dobra, de exemplu. Nu am auzit nimic, nu dat afara, nu scandaluri si a putut sa conduca cjt 3 ani si. A reabilitat o droaie de drumuri, a asfaltat drumuri, a inceput largirile de drumuri importante. Si a preluat institutia de la adversarii politici, cjtul fiind de dupa revolutie numai de dreapta. Cum o fi reusit? Hmmmmm

 14. Ping-Pong says:

  Pe patrupeda aureliana sa o puna responsabila cu caprele.

 15. Dante says:

  Nu ar fi mai bine daca ar introduce criterii de performanta si evaluari serioase? De ce sa dai oamenii afara? Doar pentru ca vrei sa le faci loc sagetilor tale?
  E un magar, primarul.

 16. Cineva says:

  Lupta pentru ciolan…

 17. dadan says:

  Stai ca n-am inteles de ce se suspenda…in afara faptului ca lacheii lu’ robu raman fara ciolan…ah…stai…ca-i suficient…deh…au contribuit unde trebuie…deh…tara asta nu o sa se faca bine …cat timp raman scursuri in administratie…si justitia ii sustine…deh…cine se aseamana se aduna…

 18. baboi says:

  pana nu se schimba legislatia, caracatita corupta si coclita care ne tine pe loc de zeci de ani este inatacabila. In 3 ani se vor intoarce parintii legitimi la putere iar actualii impotenti isi vor roade unghiile pt ca in loc sa legifereze se cearta pe ciolan. good night romania

 19. LazarAngelov says:

  Ba eu nu inteleg o chestie. De “organigrama” asta noua se vorbeste de ceva timp deja, si in cele din urma vedem ca a fost suspendata in instanta. Bolojan cand o ajuns la CJ s-a laudat din primele zile ca a dat afara un procent mare de angajati inutili. Cum?!

 20. functionar corupt says:

  Sanda Grebla a ramas sefa in noua organigrama. La fel si o alta pitipoanca de-a lui Robu. Una dintre cele mai decente persoane din PMT, fosta sefa a Biroului Relatii Internationale, a fost disponibilizata fiindca a picat un USRist la examenul de limba engleza. Noua administratie a facut mai multe angajari in 9 luni decat Robu in 4 ani. Cu zero experienta in administratie, si cu mult mai mult tupeu decat borfasii lui Robu. O tanti a aterizat sef de birou direct din postura de animatoare pentru copii in tururi ale orasului. O alta tanti va ateriza in curand de la o firma de curatenie/ ingrijitori batrani direct la biroul de proiecte europene. Numitorul comun al tuturor oamenilor noi, inclusiv a consilierilor primarului si al apropiatilor vicelui nu e doar USR-ul, ci OAR Timis și ONG-urile din sfera de influenta Ambasada/Casa Plai/Faber, unde se sifoneaza banii publici prin Centrul de Proiecte. Diirectoarea centrului, care din intamplare a luat concursul desi nu indeplinea conditiile de participare, tot din intamplare are legaturi foarte stranse cu OAR si a fost (este inca?) implicata in ONG-urile sus-mentionate. Asadar, USR-ul (si nu Fritz, caci el e doar imaginea PR-friendly a acestui grup organizat de interese) isi creeaza, fara sa se prefaca macar ca respecta legea, propriile moșii administrative si structuri paralele de putere.

  • Anonim says:

   Felicitari pentru ce ai scris .Cititi simpatizantii USR inca un motiv de mandrie . Fratilor instanta a spus pas si cum voi sunteti fara penali asteptam sa respectati hotararea instantei

 21. Oare cum ar fi says:

  Bravo Maestre FRITZ DONIMIC.Ati reorganizat primaria Timisoara de nota 10 plus.Acuma pe un loc de sef sanr 2 unul de la USR-Plus si unul de la alt partid.Ati infintat o groaza de functi noi,consilieri personal 10,sef cabinet primar,arhitect sef,menegeri de cartier,city meneger,gradinar sef.Mai aveti lipitori de afise USR care nu au functi in primarie???Ca te un an de zile aproape va ocupati numai de reorganizare,concursuri pentru posturi,strategi,planuri de fezeabilitate.Dar concret pentru oras ce ati facut???Un proiecte pe fonduri europene,o investitie in interesul orasului,nimica.Bine ca ati decis cresterea impozitelor dar este normal pentru o asa armata de bugetari care taie frunze la caini trebuiesc bani.Ca problema COLTERM,problema centuri orasului si altele trebuiesc rezolvate de guvern sau al de sus???

 22. ghitus says:

  Vina este a noastra ca nu iesim in strada, se angajeaza toate slugile incompetente pe banii nostri!

 23. Alex says:

  Spritz, vi cu bani de acasa sa platesti despagubirile? Aduci bani de acasa sa platesti si avocatii externi platiti din banii publici?

 24. Anubis says:

  Cum dracu la Oradea Bolojan a putut sa rezolve aceasta problema si aici nu se poate? Ahhh am uitat, juristii primariei Tm PIERD 90% din procese. Uiti-va pe portal just ro sa vedeti…

 25. Timisorean says:

  Nah acuma unde sunt tinerii frumosi si liberi sa iasa in piata cu luminitele sa sustina justitia, sa ceara demisia usristilor ca incalca legea, sa ceara sa plece penalii in frunte cu cîțu????
  Si cei care o ardeti ca fritz nu poate face treaba cu actualii angajati, dar ce au aparut peste noapte? De culita, aurelian, borcsi stia tot orasul ca exista. Daca fritz si usr considerau ca astia sunt rai si nu pot lucra cu ei, nu trebuiau sa candideze! Si mie daca mi se ofera maine postul de director al unui spital, de exemplu, nefiind doctor, jurist sau economist, am sa il refuz, pentru ca nu am calificare, nu stiu cum merg lucrurile, nu stiu procedeele medicale, nu ma pricep la licitatii, fonduri, nu stiu oamenii si sigur o dau in bara. Pai daca nu esti in stare, de ce sa te bagi???

 26. mentor says:

  Auzi domne, angajatii revoltati , trebuie dati afara bugetarii acestia , i au salariile aproape degeaba organigrama de 800 de angajati trebuie redusa la maxim 250 , se vede ca au salarii mari , unul singur isi permite sa plateasca avocati cu suma de 12000 lei,acesti bugetari , nu numai acestia ci in general sint o continua bataie de joc la adresa romanilor.

 27. Anti_vir says:

  De fapt ce s-a intamplat este ca s-a suspendat aplicarea noii organigrame pana cand se va decide in instanta daca este legala sau nu. De fapt acela este procesul relevant. Smecherii din primarie ramasi pe dinafara vor ca decizia sa treneze pana la urmatoarele alegeri cand spera sa scape de primar.
  Prin decizia de a contesta in instanta repectivii si-au pus benficiile personale peste cele ale cetatenilor care au votat o reformare a primariei din perioada lui Robu la pachet cu nulitatile si escorcii angajati pe acolo. Respectivii trebuie sa inteleaga ca alegatorii nu ii mai vor acolo sa dispuna de banul public dupa bunul plac. Ar fi bine sa isi dea seama de asta si sa ne lase.

 28. Cele mai noi știri

  Mapamond

  Noua Zeelandă a vaccinat 2,5% din întreaga populație într-o singură zi

  România

  VIDEO. Boncănitul cerbilor, surprins de camerele de monitorizare din pădurile Parcului Național Piatra Craiului

  Mapamond

  Recompensă de la SUA pentru familiile a 10 afgani uciși din greșeală într-un atac cu drona

  Ştiri din Timiș

  A murit Coleta de Sabata, singura femeie rector al Universității Politehnica Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Peste 900 de locuri de muncă vacante prin AJOFM Timiș. Anunțurile din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Ana Munteanu, dată exemplu de RoVaccinare. Copilul ei de 8 săptămâni are anticorpi, s-a vaccinat când era însărcinată

  Economic

  La patru luni de la incendiul devastator, Frigoglass a reluat producția la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  O comisie tehnică a Primăriei Timișoara „va analiza holistic” viitoarele investiții din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Sanctuarul de la Parța devine punct muzeal până în 2022, cu peste 400.000 de euro

  Ştiri din Timiș

  Alfred Simonis, despre scandalul cu Dan Dinu: Oamenii de afaceri din Timișoara nu au un partener, ci un adversar în primarul orașului

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici