tion.ro Web analytics

Olimpicii din judetele regiunii se vor pregati cu profesorii de la Universitatea de Vest

Profesorii de specialitate din cadrul Universităţii de Vest Timişoara vor pune umărul la pregătirea olimpicilor la chimie care vor reprezenta liceele din regiune la olimpiada naţională. În virtutea parteneriatului existent între instituţie şi Inspectoratele Şcolare Județene, Departamentul de Biologie - Chimie al Facultății de Chimie, Biologie, Geografie va organiza sâmbătă, 23 martie, un stagiu de pregătire cu aceşti tineri.
Scris de M. Hoster - Profesorii de specialitate din cadrul Universităţii de Vest Timişoara vor pune umărul la pregătirea olimpicilor la chimie care vor reprezenta liceele din regiune la olimpiada naţională. În virtutea parteneriatului existent între instituţie şi Inspectoratele Şcolare Județene, Departamentul de Biologie - Chimie al Facultății de Chimie, Biologie, Geografie va organiza sâmbătă, 23 martie, un stagiu de pregătire cu aceşti tineri.

Pregătirea se adresează loturilor județene calificate la Olimpiada Națională de Chimie a Elevilor aprilie 2013.

Stagiul de pregătire va acoperi tematicile şi programele aferente claselor VIII – XII atât din punct de vedere teoretic, cât şi aplicativ şi practic. Acest stagiu de pregătire se va desfăşura sub directa coordonare a cadrelor didactice din Departament, dar şi, în premieră, cu aportul studenților din Departament, studenți ce au fost la rândul lor olimpici.

Departamentul Biologie – Chimie are o lungă şi prestigioasă tradiție de colaborare cu învățământul preuniversitar, furnizând de-a lungul timpului un mentor al Lotului Național de Chimie (Prof. Univ. Dr. Adrian Chiriac), dar şi vicepreşedinți ai Comisiei Naționale (Prof. Univ. Dr. V. Chiriac, Prof. Univ. Dr. C. Radovan, Prof. Univ. Dr. V. Ostafe).

În momentul de față, Departamentul de Biologie – Chimie este implicat în performanța din domeniul preuniversitar prin activitatea intitulată „Vectorul Chimie” organizată şi coordonată de Domnul Conf. Univ. Dr Constantin Bolcu şi de domul Conf. Dr. Vlad Chiriac – vicepreşedinte al Comisiei Naționale a Olimpiadei de Chimie a Elevilor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Sănătate

  Au fost confirmate primele două cazuri de infectare cu tulpina Omicron în România

  Sănătate

  Aproape 2.000 de vaccinuri anti-Covid administrate în Timiș în ultimele 24 de ore

  Ştiri din Timiș

  Descoperă povestea Palatului Deschan, „locul primului Bazar din Timișoara”

  Eveniment

  VIDEO. Accident cu un mort și doi răniți pe Calea Șagului, trafic blocat

  Sănătate

  Medici din Timișoara, în bisericile catolice. Vor vorbi cu oamenii despre importanța vaccinării și riscurile infectării cu Covid

  Ştiri din Timiș

  Se caută voluntari cu experiență în business și IT pentru „remodelarea activității” Primăriei Timișoara

  Eveniment

  Certificate Digitale Verzi, la control! Amenzi date de polițiștii timișeni celor fără măști și certificate

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid-19 scade sub 2/1000 în Timiș. Situația pe localități

  Sănătate

  Coronavirus, 4 decembrie: aproape 1.500 de cazuri și 131 de decese în România. 78 de infectări în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Șoferii, campioni la amenzile împărțite de Poliția Locală. Sub jumătate dintre sancțiunile date în 2021 au fost plătite

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici