tion.ro Web analytics

Cursuri de Matematică gratuite pentru viitorii studenți, la Universitatea Politehnica Timișoara

De T. Ex.

Cursuri de Matematică gratuite pentru viitorii studenți, la Universitatea Politehnica Timișoara

foto: UPT
Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) organizează pregătirea în domeniul matematicii a candidaţilor la admiterea în învăţământul superior. Reprezentanții universității din urbea de pe Bega organizează cursuri pregătitoare de Matematică pentru potenţialii săi studenţi, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) organizează pregătirea în domeniul matematicii a candidaţilor la admiterea în învăţământul superior. Reprezentanții universității din urbea de pe Bega organizează cursuri pregătitoare de Matematică pentru potenţialii săi studenţi, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii.

Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timişoara organizează în perioada 16 februarie – 31 mai 2020 cursuri pregătitoare de Matematici pentru potenţialii săi studenţi, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii (concurs de dosare sau concurs cu probe de verificare) pentru care optează, cursuri care vor fi utile atât pentru examenul de bacalaureat cât şi pentru examenul din anul I de studii. Cursurile sunt gratuitr, iar participanţilor la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

foto: UPT

Cursurile se vor desfăşura în fiecare duminică din perioada mai sus menţionată (excepţie 12 aprilie şi 19 aprilie) în amfiteatrul D1 al Facultăţii de Automatică și Calculatoare și Amfiteatrul A101 al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Bulevardul Vasile Pârvan Nr. 2, între orele 1000 şi 1300.

foto: UPT

„Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme de Matematică pentru examenul de admitere din anul 2020 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica în anul 2019”, transmit reprezentanții UPT.

PROGRAMUL CURSURILOR DE PREGĂTIRE ÎN DOMENIUL MATEMATICII
a candidaților la admiterea în învățământul superior

foto: UPT

Informaţii suplimentare:

http://www.upt.ro secţiunea Admitere 2020;

http://www.mat.upt.ro

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Eveniment

  Trei copii răniți în urma unui accident provocat de un șofer fără permis, în județul Timiș
  Accident de circulație, joi după-masă, în localitatea timișeană Nerău. Un șofer în vârstă de 44 de ani a intrat cu viteză prea mare într-o curbă și s-a răsturnat. Trei copii au ajuns la spital, iar în urma investigațiilor polițiștii au stabilit că cel de la volan nu are permis de conducere. 1

  Eveniment

  Indivizi reținuți pentru că închiriau mașini, iar apoi le vindeau cu acte false, în județul Timiș
  Percheziții ale polițiștilor timișeni, la Timișoara și Izvin. Oamenii legii au descins la locuințele a trei indivizi care închiriau mașini, iar apoi le vindeau cu acte false. Unul dintre cei trei este cetățean italian.

  Sănătate

  Cereri de șomaj tehnic pentru aproape 100.000 de persoane, în martie și aprilie, în județul Timiș
  Peste 7400 de cereri de acordarea șomajului tehnic, înregistrate la AJOFM, în județul Timiș. Solicitările au vizat aproape 100.000 de persoane, numai în martie și aprilie.

  Sănătate

  Niciun pompier infectat cu SARS-CoV2, în județul Timiș
  Vești bune de la ISU Banat, în perioada pandemiei. Niciun angajat al instituției nu a fost infectat până acum cu SARS-CoV2. Totul în condițiile în care pompierii timișeni au transportat, de la începutul pandemiei, 5625 de persoane.

  Sănătate

  Klaus Iohannis: Din 1 iunie nu vom mai avea nevoie de declarație pentru deplasare. Se redeschid terasele
  Președintele României a anunțat o serie de restricții care vor fi ridicate începând din 1 iunie. Astfel, nu vom mai avea nevoie de declarații pentru deplasarea între localități. În plus, vom avea voie să mergem și la terase, deoarece acestea urmează să se redeschidă. 4

  Ştirile judeţului Timiş

  Trafic închis pe Ciprian Porumbescu. Se schimbă asfaltul și se toaletează copacii
  Primăria Timișoara închide circulația pe str. Ciprian Porumbescu, vineri, în prima parte a zilei. Inclusiv circulația mijloacelor de transport este deviată, pentru lucrări de frezare și pentru toaletarea copacilor. 9

  Ştirile judeţului Timiş

  Guvernul Republicii Macedonia de Nord a lansat un Apel Public privind diverse proiecte de investiții
  Așa cum ne-a informat dl Pavel Ernest Dupta – consulul onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara, luna aceasta a fost lansat de către guvern un “PUBLIC CALL” referitor la principalele investiții strategice, având termenul limita 31 ianuarie 2021.

  Ştirile judeţului Timiş

  Cadoul lui Culiță Chiș de ziua primarului, în 2020: o „turbogirație” în cartierul Lipovei
  Dacă în alți ani primarul Timișoarei își celebra ziua de naștere cu inaugurări de lucrări, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, nu s-a putut merge pe teren. Dar șeful Direcției de Drumuri din primărie tot i-a găsit un cadou pe măsură: o „turbogirație” nouă în cartierul Lipovei. 17

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.