tion.ro Web analytics

Costi Bleja, președintele Alianței Pentru Patrie Timiș: Românii au dreptul să fie liberi

De T. Ex.
Reactualizat la:

Costi Bleja, președintele Alianței Pentru Patrie Timiș: Românii au dreptul să fie liberi

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Costi Bleja, președintele filialei Timiș a Alianței Pentru Patrie (APP), este de părere că „în România zilelor noastre, noțiunile elementare ale democrației sunt ignorate și călcate în picioare”, românii fiind ținuți prizonieri în case atâta timp cât nu acceptă să se vaccineze împotriva Covid-19.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Costi Bleja, președintele filialei Timiș a Alianței Pentru Patrie (APP), este de părere că „în România zilelor noastre, noțiunile elementare ale democrației sunt ignorate și călcate în picioare”, românii fiind ținuți prizonieri în case atâta timp cât nu acceptă să se vaccineze împotriva Covid-19.

„Din păcate, în România zilelor noastre, noțiunile elementare ale democrației sunt ignorate și călcate în picioare, Constituția țării nu mai e nici măcar lectură consultativă pentru actuala guvernare, timp în care românii sunt ținuți prizonieri în propriile case fiind eliberați doar cu condiția acceptării unui vaccin”, consideră Costi Bleja, președintele filialei Timiș a Alianței Pentru Patrie (APP).

Bleja este de părere că toată situația creată în jurul Certificatelor Verzi Digitale și vaccinării împotriva Covid-19 poate duce la prăbușirea economiei naționale, românilor fiindu-le îngrădit dreptul la muncă.

„Dragi conducători, luați la cunoștință că un act medical nu poate fi factor determinant pentru obținerea unor libertăți garantate prin constituție! Mai mult, în momentul în care îngrădiți drepturile românilor printr-o dictatură medicala, deschideți un domino periculos, care va duce la prăbușirea economiei naționale”, spune Costi Bleja.

Acesta explică și mecanismul prin care restricțiile au destabilizat domeniul HORECA și au afectat zeci de mii de angajați.

Primul pas a fost distrugerea segmentului HORECA, prin condiționarea accesului în aceste locații. Din păcate chiar colaboratori de ai mei, camarazii unui stagiu obligatoriu de suferință națională, participanți la o școală a carnagiului businessurilor cu capital autohton, au fost sacrificați pe altarul unei dictaturi medicale. Ce s-a întâmplat concret: evident traficul în acest tip de locații a scăzut, au scăzut încasările, a scăzut radical profitul antreprenorului, parte din angajați au fost concediați. Pentru economia națională și bugetul de stat asta înseamnă pe de-o parte un efort suplimentar pentru achitarea șomajului pentru cei al căror post a fost desființat, iar pe de altă parte neîncasarea impozitului pe profit (pentru că antreprenorul nu-l obține), nu se plătește TVA pentru că nu se încasează, iar contribuțiile plătite de angajator și angajat către bugetul de pensii, CAS etc. nu mai sunt încasate de statul român în condițiile în care postul a fost desființat.

Mai mult decât atât, conform președintelui filialei Timiș a APP, același mecanism funcționează pentru toate domeniile de activitate unde accesul este condiționat de Certificatele Verzi Digitale.

Aceleași lucruri se aplică în toate domeniile de activitate unde accesul este condiționat de acest certificat verde, însă cel mai tragic este că am ajuns să vorbim despre condiționarea dreptului la muncă. Statisticile ne spun că avem mai bine de jumătate din populație nevaccinată al, cărei drept constituțional la muncă se vrea a fi retras.

Dominoul periculos despre care v-am vorbit mai sus va duce implicit și la concedierea personalului vaccinat prin impunerea falimentului, totalizând astfel un procent de 75% din populație care va avea nevoie de susținerea financiară a statului. La aceste sume se adaugă salariile bugetarilor(angajații din sistemul sanitar, pompieri, armată, funcționari publici etc.), plus cheltuieli decontate pe Casa de asigurări, pensii și alocații. Deci practic guvernanții reduc încasările statului, dobândind unele noi.

Întrebarea mea (retorică, dacă vreți) este în cât timp România va intra în faliment din pricina unei legi, ordonanțe, sau cum vor să o numească, care pe lângă faptul că încalcă orice drept fundamental, distruge sistematic o întreagă țară”, conchide Bleja.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Peste 1.200 de mașini abandonate pe străzile Timișoarei au fost ridicate de proprietari după somațiile Poliției Locale

  Ştiri din Timiș

  Săptămână cu prezență fizică a elevilor în școlile din Timiș. Rata de ocupare a paturilor Covid este 21,7%

  Ştiri din Timiș

  Oamenii Timișoarei. Despre cei care „au construit orașul și i-au conferit o coeziune și un spirit specific”

  Eveniment

  Incendiu puternic la Timișoara. O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar focul a cuprins și o anexă

  Ştiri din Timiș

  Sorin Grindeanu, în vizită pe șantierul Centurii de Sud a Timișoarei: I-am cerut constructorului să se mobilizeze

  Eveniment

  A fost prins hoțul care a dat spargerea la sediul Baroului Timiș

  România

  Recensământ 2022: Zi liberă pentru salariații care se autorecenzează

  Eveniment

  Reținut după ce a furat scule în valoare de 10.000 de lei de la firma pentru care a fost angajat, la Timișoara

  Eveniment

  Cercetați penal pentru că au condus băuți, drogați sau fără permis, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  UPDATE. Andrei Drăgilă a fost revocat din funcția de director al societății Horticultura

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici