tion.ro Web analytics

Containerele RETIM de 1,7 mc destinate colectării deșeurilor din construcții rămân disponibile doar pentru municipiul Timișoara

De T. Ex.
Reactualizat la:

Containerele RETIM de 1,7 mc destinate colectării deșeurilor din construcții rămân disponibile doar pentru municipiul Timișoara

Reactualizat la:
Compania RETIM Ecologic Service SA anunță că începând cu data de 12.01.2021 comenzile contra cost pentru amplasarea containerelor de 1.7 mc destinate exclusiv pentru transportul şi eliminarea deşeurilor rezultate din amenajari/demolări/activitati de constructii se vor putea prelua doar pentru municipiul Timisoara, conform contractelor de prestari servicii încheiate cu clienții.
Scris de T. Ex. - Compania RETIM Ecologic Service SA anunță că începând cu data de 12.01.2021 comenzile contra cost pentru amplasarea containerelor de 1.7 mc destinate exclusiv pentru transportul şi eliminarea deşeurilor rezultate din amenajari/demolări/activitati de constructii se vor putea prelua doar pentru municipiul Timisoara, conform contractelor de prestari servicii încheiate cu clienții.

În acest sens tarifele de facturare pentru containerul de 1,7 mc sunt următoarele:

a) tarif de închiriere container 1,7 mc – 6,00 lei/buc/zi + TVA -comanda valabilă doar pentru Municipiul Timișoara.

b) tarife cantitative pentru servicii de ridicare, transportat și eliminare a deșeurilor rezultate din amenajări/demolări/activități de constructii

 • persoane fizice – 170 lei/mc + TVA
 • persoane juridice – 220 lei/mc + TVA

Pentru cantități mai mari clienții din municipiul Timișoara pot închiria și containere de 7 mc și 22 de mc.

De închirierea tuturor categoriilor de containere beneficiază persoanele fizice şi agenţii economici, inclusiv cei care nu dețin contract de salubrizare, dar achită în avans contravaloarea prestației.

Pentru celelalte localități din județul Timiș în care operează compania RETIM sunt disponibile în continuare pentru închiriere următoarele tipuri de containere pentru transportul şi eliminarea deşeurilor rezultate din amenajari/demolări/activitati de constructii:

 • Container de 7 mc – închiriere 11,00 lei/bucată/zi + TVA, la care se adaugă tarifele cantitative

 • Container de 22 mc – închiriere 25,00 lei/bucată/zi + TVA, la care se adaugă tarifele cantitative

 • Se aplică și un tarif de transport pentru distanțe mai mari de 10 km față de raza teritorială a municipiului Timisoara – 5,10 lei/km/cursă

Persoanele fizice sau juridice care doresc să facă o comandă pentru colectarea și transportul deşeurilor rezultate din amenajari/demolări/activitati de constructii au la dispoziție următoarele modalități:

1) ONLINE la adresa de email : radu.ungur@retim.ro sau gabriela.hanes@retim.ro

2) La Biroul Clienți RETIM se completează un Contract / Formular de comandă care cuprinde datele personale (BI/CI, CNP, adresă, telefon, număr înregistrare ORC, Cod Fiscal, cont bancă, ștampilă), capacitatea containerului şi locaţia unde clientul doreşte amplasarea lui, precum şi perioada pentru care are nevoie de container, si sa plătească contravaloarea serviciului in AVANS, urmand ca Retim sa programeze amplasarea containerului

În cazul existenței unui contract de prestări servicii încheiat cu plata la termen pentru transportul și colectarea deșeurilor din construcții/demolări, valoarea prestației este facturată separat în baza bonurilor de transport confirmate de beneficiar pentru cursele efectuate la sfârșitul fiecărei luni calendaristice.

De asemenea, începând cu data de 12.01.2021 voucherele pentru transportul propriu la punctele de colectare al deșeurile din contrucții se vor anula, însă rămân valabile voucherele pentru deșeurile vegetale.

Este important de ştiut că abandonul deşeurilor în locuri neamenajate se sancţionează conform Legii nr. 188/2019 cu sume cuprinse între 3.000 şi 6.000 de lei pentru persoane fizice şi între 20.000 şi 40.000 de lei pentru persoanele juridice.

Informații suplimentare găsiţi pe www.retim.ro. Operatorii serviciului de Call Center RETIM sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Direcția de Patrimoniu, una și bună. Viceprimarul Cosmin Tabără vrea responsabilitate și asumare
  Este o lipsă de responsabilitate și de asumare la cele două direcții de patrimoniu din Primăria Timișoara, crede viceprimarul Cosmin Tabără. El vrea să unească din nou structurile din primărie și să facă în sfârșit curățenie în acest domeniu.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 7.000 de doze pentru Centrul Regional de la Timișoara, în a șasea tranșă de vaccin Pfizer BioNTech
  7.020 de doze de vaccin de la Pfizer BioNTech au fost distribuite la Centrul Regional de Distribuție Timișoara în a șasea tranșă de vaccin care a sosit luni, 25 ianuarie, în România. În total, în România, au sosit 92.430 în a șasea tranșă de vaccin.

  Ştirile judeţului Timiş

  Cât de bogați sunt șefii CJ Timiș, Alin Nica și Alex Proteasa. Moș nu și-a depus declarația de avere
  Președintele Consiliului Județean, Alin Nica a câștigat peste 27.000 euro ca membru-expert în juruiul care a desemnat Timișoara Capitală Culturală Europeană și câștigă peste 9.000 lei anual ca formator în administrația publică și în domeniul achizițiilor publice. Alexandru Proteasa are propria firmă de servicii imobiliare în Moșnița Veche, de unde câștigă 21.000 de lei anual. Cristian Moș nu și-a depus declarația de avere până în prezent.

  Eveniment

  Coliziune între două autoturisme într-o intersecție din Timișoara. Un tânăr a fost rănit
  Accident rutier într-o intersecție din Timișoara, din cauza unui șofer care a trecut pe roșu. În urma coliziunii dintre două autovehicule, un tânăr, pasager într-una dintre mașini, a fost rănit și transportat la spital. 4

  Eveniment

  Un șofer a intrat cu mașina în stâlp la Sânnicolau Mare
  Accident rutier, duminică seară, în Sânnicolau Mare. Un șofer a intrat cu autoturismul pe care-l conducea într-un stâlp, pe strada Timișoara. A scăpat fără să fie rănit. 4

  Ştirile judeţului Timiş

  Nemulțumiri la spitalul din Deta, după ce ar fi fost vaccinați vârstnici fără programare
  S-au iscat nemulțumiri la Spitalul din Deta după ce 45 de persoane au fost anunțate că sunt reprogramate la vaccin săptămâna viitoare, întrucât medicii din spital au luat hotărârea să vaccineze vârstnicii care se prezintă la poarta spitalului fără programare. 16

  Ştirile judeţului Timiş

  Nevoie de sânge și trombocite pentru un pacient care face transplant de măduvă, la Louis Țurcanu
  Este nevoie de sânge din toate grupele și de trombocite de la donatorii din evidențele Centrului de Transfuzie Sanguină din Timișoara pentru un pacient care se pregătește de transplant de măduvă, internat la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Se poate dona de marți la Centrul Regional de Transfuzie.

  Ştirile judeţului Timiş

  3,52 rata de infectare cu Covid-19, în Timiș. Situația în localitățile din județ
  Județul Timiș are rata de infectare cu Covid-19 de 3,52 la mia de locuitori duminică, 24 ianuarie, potrivit raportării Prefecturii Timiș. 29 de localități din județ au rata de infectare peste 3 la mia de locuitori. 3

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici