tion.ro Web analytics

Comunicat începere proiect

De T. Ex.
Reactualizat la:

Comunicat începere proiect

Reactualizat la:
S.C.DOI DE DAS.R.L., cu sediul în Mun.Timișoara, str. Felix nr. 23, camera 3, scara A, etaj 2, ap.5, județul Timiș, derulează, începând cu data de 22.09.2020, proiectul„Achizitie de utilaje si echipamente la DOI DE DA SRL din Timisoara”, cod SMIS 130984, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regionalăprin Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltăriiși Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.
Scris de T. Ex. - S.C.DOI DE DAS.R.L., cu sediul în Mun.Timișoara, str. Felix nr. 23, camera 3, scara A, etaj 2, ap.5, județul Timiș, derulează, începând cu data de 22.09.2020, proiectul„Achizitie de utilaje si echipamente la DOI DE DA SRL din Timisoara”, cod SMIS 130984, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regionalăprin Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltăriiși Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

 

Valoarea totală a proiectului este de 1.204.179,33 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 809.452,32lei.

Proiectul se implementează în Mun. Timisoara, jud. Timis, până cel târziu în data de 30.06.2021.

Obiectivul general este reprezentat de creșterea competitivității microîntreprinderii S.C. DOI DE DA S.R.L. cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si adaptarea Ia cerintele de competitivitate prin dotarea cu echipamente specifice realizarii activitatii de lucrari de pregatire a terenului. Pentru aceasta, societatea isi propune sa implementeze strategii de dezvoltare si extindere a activitatii, de crestere a competitivitatii care să contribuie la cresterea cotei de piata si a gradului de profitabilitate a societătii, cresterea calitatii si extinderea gamei de produse si servicii oferite, imbunatatirea raportului cost/pret si reducerea termenelor de finalizare/livrare a proiectelor catre clientii sai. Obiectivele specifice: 1. Dotarea societatii cu echipamente specifice activitatii de lucrari de pregatire a terenului (Cod CAEN 4312); 2. Cresterea numarului mediu de angajati cu 5 locuri de munca, din care 1 persoana din categorii defavorizate conform Ghidului solicitantului POR 2.1

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: SARKOZI SANDOR-ISTVAN
Funcţie:Administrator
Tel.0727-701.603
E-mail:dddconstructii@gmail.com

258/13.10.2020

Taguri:
2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. ionel ppp1 says:

  Nu am inteles care este sensul articolului ? Firma de la ap 5 ce face ?

  • Denis says:

   Sunt obligați să publice anunțul fiindcă accesaseră fonduri “UiE”, altfel vor fi penalizați că nu s-a respectat procedura achiziției.

 2. Eveniment

  Accident cu două victime în Calea Șagului din Timișoara. O mașină a ricoșat și a căzut într-o groapă adâncă de câțiva metri
  Accident de circulație, miercuri, în Calea Șagului din Timișoara. Două femei au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară și a căzut apoi într-o groapă adâncă de câțiva metri.

  România

  Iohannis: Am obținut fonduri UE în valoare de 80 de miliarde de euro. Am analizat planul național de redresare
  ​Președintele României Klaus Iohannis a susținut miercuri, 28 octombrie, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, pe tema redresării naționale. Iohannis a spus că România a reușit să obțină fonduri în valoare de 80 de miliarde de euro de la UE. Cum vor fi investiți banii.

  Eveniment

  Controale în trenuri, gări și aeroporturi pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus
  Acțiune la nivel național a polițiștilor. Oamenii legii efectuează, pe tot parcursul zilei de miercuri, controale în trenuri, gări și aeroporturi pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.

  Eveniment

  Pădurari angajați ai Ocolului Silvic Lugoj, ridicați de poliție după ce au furat lemn din zona de competență
  Anchetă a polițiștilor timișeni finalizată cu percheziții în județele Timiș și Arad. Oamenii legii au ridicat doi pădurari angajați ai Ocolului Silvic Lugoj care au furat timp de trei ani lemn din zona de competență. În locuințele lor anchetatorii au găsit produse de contrabandă, dar și animale sălbatice și documente „pierdute” de câțiva ani.

  Ştirile judeţului Timiş

  Consilierii locali timișoreni s-au întâlnit în semi-secret la o ultimă ședință de plen
  Administrația Robu marchează o ultimă premieră la Timișoara: o ședință organizată atât de pe repede înainte încât nici măcar nu a fost anunțată oficial. Pentru a se atinge cvorumul de 14 consilieri, primarul încă în funcție al Timișoarei a stat tot timpul ședinței cu două telefoane în mână, la capătul liniilor fiind doi consilieri locali PSD. 3

  Sănătate

  Noi reguli pentru tratarea pacienților cu Covid-19. Se va face și testul rapid, în Urgențe, pe lângă RT-PCR
  Conform unui nou Ordin al ministrului Sănătății Nelu Tătaru, pacienții care se prezintă la Urgențele spitalelor, cu simptome de Covid-19, vor putea fi testați și prin intermediul testului rapid. Au fost impuse noi reguli pentru a descongestiona spitalele, în această perioadă când numărul cazurilor de SARS-Cov2 devine tot mai mare, pe zi ce trece.

  Sănătate

  Un nou focar de Covid-19 la Spitalul Județean Timișoara, la secția de Urologie. Un focar a fost stins, în Timiș
  A apărut un nou focar la Spitalul Județean Timișoara, la secția de Urologie, pe lângă cel deja aflat în supraveghere de la Casa Austria. Un focar a fost stins, în Timiș.

  Sănătate

  Covid-19. Timiș, ultimele 24 de ore: localitățile unde au fost depistate cazuri noi
  În Timiș au fost depistate 318 persoane cu Covid-19, de marți până miercuri, 28 octombrie, cele mai multe în Timișoara: 184.

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.