tion.ro Web analytics

Comunicat începere proiect

De T. Ex.
Reactualizat la:

Comunicat începere proiect

Reactualizat la:
S.C.DOI DE DAS.R.L., cu sediul în Mun.Timișoara, str. Felix nr. 23, camera 3, scara A, etaj 2, ap.5, județul Timiș, derulează, începând cu data de 22.09.2020, proiectul„Achizitie de utilaje si echipamente la DOI DE DA SRL din Timisoara”, cod SMIS 130984, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regionalăprin Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltăriiși Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.
Scris de T. Ex. - S.C.DOI DE DAS.R.L., cu sediul în Mun.Timișoara, str. Felix nr. 23, camera 3, scara A, etaj 2, ap.5, județul Timiș, derulează, începând cu data de 22.09.2020, proiectul„Achizitie de utilaje si echipamente la DOI DE DA SRL din Timisoara”, cod SMIS 130984, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regionalăprin Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltăriiși Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

 

Valoarea totală a proiectului este de 1.204.179,33 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 809.452,32lei.

Proiectul se implementează în Mun. Timisoara, jud. Timis, până cel târziu în data de 30.06.2021.

Obiectivul general este reprezentat de creșterea competitivității microîntreprinderii S.C. DOI DE DA S.R.L. cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si adaptarea Ia cerintele de competitivitate prin dotarea cu echipamente specifice realizarii activitatii de lucrari de pregatire a terenului. Pentru aceasta, societatea isi propune sa implementeze strategii de dezvoltare si extindere a activitatii, de crestere a competitivitatii care să contribuie la cresterea cotei de piata si a gradului de profitabilitate a societătii, cresterea calitatii si extinderea gamei de produse si servicii oferite, imbunatatirea raportului cost/pret si reducerea termenelor de finalizare/livrare a proiectelor catre clientii sai. Obiectivele specifice: 1. Dotarea societatii cu echipamente specifice activitatii de lucrari de pregatire a terenului (Cod CAEN 4312); 2. Cresterea numarului mediu de angajati cu 5 locuri de munca, din care 1 persoana din categorii defavorizate conform Ghidului solicitantului POR 2.1

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

[relatedArticles]

Nume persoană contact: SARKOZI SANDOR-ISTVAN
Funcţie:Administrator
Tel.0727-701.603
E-mail:dddconstructii@gmail.com

258/13.10.2020

Taguri:
2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. ionel ppp1 says:

  Nu am inteles care este sensul articolului ? Firma de la ap 5 ce face ?

  • Denis says:

   Sunt obligați să publice anunțul fiindcă accesaseră fonduri “UiE”, altfel vor fi penalizați că nu s-a respectat procedura achiziției.

 2. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Presiunea scăzută la apă în mai multe localități din Timiș vineri

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Analiza lui Lațcău: Șofatul este un sport periculos în Timișoara. Avem 1.500 de treceri pe roșu pe zi

  Ştiri din Timiș

  Iulius Town îi poartă pe vizitatorii săi în universul fascinant al circului

  Ştiri din Timiș

  Peste 1.000 de amenzi date de polițiștii rutieri, în Timiș, în perioada minivacanței de 1 Decembrie

  Ştiri din Timiș

  Primăria Timișoara angajează 22 de oameni. Se caută specialiști la comunicare, urbanism, infrastructură

  Ştiri din Timiș

  Locuitorii din Chișoda au făcut o petiție pentru a convinge primăria să le asfalteze străzile pline de gropi și noroi

  Sănătate

  Coronavirus, 2 decembrie: 1.149 de infectări și 66 de morți. Aproape 100 de cazuri și un deces în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid-19, aproape de 2,5 la mie în Timișoara. Situația în localități

  Eveniment

  Patru autotrenuri și o mașină, implicate într-un accident aproape de Lugoj. Mai multe persoane au fost rănite

  Sănătate

  Peste 300.000 de oameni sunt vaccinați cu schema completă în Timiș

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici