tion.ro Web analytics

Comunicat de presă. Comunicat începere proiect

De T. Ex.

Comunicat de presă. Comunicat începere proiect

Reactualizat la:
S.C.PREMIUM FIBROPLAST S.R.L., cu sediul în Sat Sângeorge, Comuna Birda, nr. 100/B, județul Timiș derulează, începând cu data de 15.09.2020, proiectul „CREAREA CAPACITATII DE PRODUCERE CAROSERII AUTOUTILITARE LA PREMIUM FIBROPLAST SRL”, cod SMIS 134017, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltăriiși Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.
Scris de T. Ex. - S.C.PREMIUM FIBROPLAST S.R.L., cu sediul în Sat Sângeorge, Comuna Birda, nr. 100/B, județul Timiș derulează, începând cu data de 15.09.2020, proiectul „CREAREA CAPACITATII DE PRODUCERE CAROSERII AUTOUTILITARE LA PREMIUM FIBROPLAST SRL”, cod SMIS 134017, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltăriiși Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

 

Valoarea totală a proiectului este de 951.514,43lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 631.677,65 lei.

Proiectul se implementează în Orasul Buzias, Județul Timis, până cel târziu în data de 30.06.2021.

Obiectivul general este reprezentat de creșterea competitivității microîntreprinderii S.C. PREMIUM FIBROPLAST S.R.L. cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si adaptarea Ia cerintele de competitivitate prin dotarea cu echipamente specifice realizarii activitatii de producere caroserii pentru autovehicule, fabricarea de remorci si semiremorci. Pentru aceasta, societatea isi propune sa implementeze strategii de dezvoltare si extindere a activitatii, de crestere a competitivitatii care sa contribuie la cresterea cotei de piata si a gradului de profitabilitate a societătii, cresterea calitatii si extinderea gamei de produse si servicii oferite, imbunatatirea raportului cost/pret si reducerea termenelor de finalizare/livrare a produselor catre clientii sai.Obiectivele specifice: 1.Dotarea societatii cu echipamente specifice activitatii de producere caroserii pentru autovehicule, fabricarea de remorci sisemiremorci (Cod CAEN 2920); 2. Cresterea numarului mediu de angajati cu 3locuri de munca, din care 1 persoana din categorii defavorizate conformGhidului solicitantului POR 2.1.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: PENCOV ANGIA
Funcţie:Administrator
Tel.0738-723.007
E-mail:office@fibroplast.ro

257/13.10.2020

Taguri:
1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. tibi says:

    literalmente CUI ii pasa??

  2. România

    Iohannis: Am obținut fonduri UE în valoare de 80 de miliarde de euro. Am analizat planul național de redresare
    ​Președintele României Klaus Iohannis a susținut miercuri, 28 octombrie, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, pe tema redresării naționale. Iohannis a spus că România a reușit să obțină fonduri în valoare de 80 de miliarde de euro de la UE. Cum vor fi investiți banii.

    Eveniment

    Controale în trenuri, gări și aeroporturi pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus
    Acțiune la nivel național a polițiștilor. Oamenii legii efectuează, pe tot parcursul zilei de miercuri, controale în trenuri, gări și aeroporturi pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.

    Eveniment

    Pădurari angajați ai Ocolului Silvic Lugoj, ridicați de poliție după ce au furat lemn din zona de competență
    Anchetă a polițiștilor timișeni finalizată cu percheziții în județele Timiș și Arad. Oamenii legii au ridicat doi pădurari angajați ai Ocolului Silvic Lugoj care au furat timp de trei ani lemn din zona de competență. În locuințele lor anchetatorii au găsit produse de contrabandă, dar și animale sălbatice și documente „pierdute” de câțiva ani.

    Ştirile judeţului Timiş

    Consilierii locali timișoreni s-au întâlnit în semi-secret la o ultimă ședință de plen
    Administrația Robu marchează o ultimă premieră la Timișoara: o ședință organizată atât de pe repede înainte încât nici măcar nu a fost anunțată oficial. Pentru a se atinge cvorumul de 14 consilieri, primarul încă în funcție al Timișoarei a stat tot timpul ședinței cu două telefoane în mână, la capătul liniilor fiind doi consilieri locali PSD. 3

    Sănătate

    Noi reguli pentru tratarea pacienților cu Covid-19. Se va face și testul rapid, în Urgențe, pe lângă RT-PCR
    Conform unui nou Ordin al ministrului Sănătății Nelu Tătaru, pacienții care se prezintă la Urgențele spitalelor, cu simptome de Covid-19, vor putea fi testați și prin intermediul testului rapid. Au fost impuse noi reguli pentru a descongestiona spitalele, în această perioadă când numărul cazurilor de SARS-Cov2 devine tot mai mare, pe zi ce trece.

    Sănătate

    Un nou focar de Covid-19 la Spitalul Județean Timișoara, la secția de Urologie. Un focar a fost stins, în Timiș
    A apărut un nou focar la Spitalul Județean Timișoara, la secția de Urologie, pe lângă cel deja aflat în supraveghere de la Casa Austria. Un focar a fost stins, în Timiș.

    Sănătate

    Covid-19. Timiș, ultimele 24 de ore: localitățile unde au fost depistate cazuri noi
    În Timiș au fost depistate 318 persoane cu Covid-19, de marți până miercuri, 28 octombrie, cele mai multe în Timișoara: 184.

    Sănătate

    O nouă zi neagră pentru România, în pandemie: 107 decese, șapte în Timiș! Record de infectări cu SARS-Cov2!
    Pentru a doua zi consecutiv, în România sunt raportate peste o sută de decese ale persoanelor cu SARS-Cov2. Au decedat 107 persoane în România, în 24 de ore, dintre care șapte în Timiș. Este cel mai măre număr de decese înregistrat în țara noastră, de la începutul pandemiei. Timișul a trecut de pragul de 8.000 de cazuri de Covid-19, de la începutul pandemiei, înregistrând peste 300 de cazuri noi. 4

    Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.