tion.ro Web analytics

Nicolae Robu se pune la dispoziția oamenilor de afaceri: „Dacă v-aș putea fi util cu ceva, nu ezitați să mă contactați”

De Roxana Deaconescu

Nicolae Robu se pune la dispoziția oamenilor de afaceri: „Dacă v-aș putea fi util cu ceva, nu ezitați să mă contactați”

foto: arhivă
Reactualizat la:
După ce le-a promis de două ori o audiență pe Facebook, primarul Nicolae Robu le reamintește oamenilor de afaceri că este la dispoziția lor. Cere propuneri după modificarea programului mijloacelor de transport în comun.
Scris de Roxana Deaconescu - După ce le-a promis de două ori o audiență pe Facebook, primarul Nicolae Robu le reamintește oamenilor de afaceri că este la dispoziția lor. Cere propuneri după modificarea programului mijloacelor de transport în comun.

Programul STPT a fost redus în urma restricțiilor de circulație impuse de starea de urgență în care se află România, în plină pandemie de coronavirus. Unele mijloace de transport nu mai circulă deloc între anumite ore, iar linia 6 a fost suspendată total. Cei care sunt nevoiți să meargă încă la serviciu au fost nemulțumiți de modificarea impusă de Comitetul local pentru situații de urgență.

Programul ar putea fi ajustat din nou, dar primarul Robu așteaptă propuneri de la „diriguitorii de unități economice/ afaceri”, pentru că, spune el, nu se poate estima câți călători sunt afectați de decizie.

„Pentru că am primit pe Facebook câteva mesaje de nemulțumire față de noul program – program de criză – al mijloacelor de transport public și pentru că noi nu putem aprecia cât de multe persoane sunt în situațiile semnalate (…) neuitând că STPT este, până la urmă și ea o entitate în cheia venituri-cheltuieli, vă rugăm să vă consultați angajații și să ne faceți, dacă e cazul, propuneri de ajustare a programului stabilit. Vă asigur de totală receptivitate”, a scris primarul Timișoarei, duminică, pe Facebook.

Nicolae Robu le transmite oamenilor de afaceri sau antreprenorilor să-l contacteze în orice moment, dacă le-ar putea fi util.

„Ne este, tuturor, extrem de greu în această perioadă. Dar nu să ne lamentăm unii altora vă scriu, ci să ne consultăm ce să facem să ne fie mai ușor (…) Dacă în strădaniile dv simțiți că v-aș putea fi util cu ceva, vă rog, nu ezitați să mă contactați. Fiți siguri că voi face tot ce este în puterile mele pt a vă veni în ajutor”, a completat edilul-șef.

Robu nu spune însă cum ar putea să-l contacteze oamenii de afaceri, iar unii dintre ei chiar ar putea fi blocați de edil pe rețeaua de socializare. De menționat și faptul că, în ultima săptămână, el le-a promis de două ori că va ține audiențe online dedicate consultărilor cu mediul de afaceri. Nu a precizat însă când ar putea programa o astfel de audiență.

19 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Adrian says:

  Voiam sa spun, “in sfarsit un articol normal scris de R. Deacoanescu“. Insa, bineinteles, in final a trebuit sa dea un hate tipic ei.
  Axati-va pe ce e important si lasati propaganda pro sau contra!

  • Matei says:

   Robu este un narcisis, megaloman si mincinos in campanie electorala. Promisiuni in campanie electorale nimic atceva!

  • Ofof says:

   Eu nu stiu cum cineva mai are nervi sa scrie despre un asemenea comportament sfidator si sa nu fie afectat.
   Bravo R.D., esti chiar prea indulgenta 🙂

   “Dacă v-aș putea fi util cu ceva, nu ezitați…”?!?!?
   … ca de timisoreni il doare de nu mai poate … (vom vedea cu dezinfectantul conform OM4, cat ii ia, sa se faca putin “util”)

   Dar Adrian, tu cum preferi sa se vorbeasca de dom’ profesor Robu?
   In situatiile de genul celor din articol, in care parca iti arunca cu ceva “moale” in fata, cu fiecare prostie comunicata pe FB?

 2. Neamțu de Banat says:

  Da-te a o parte omule.Lasă pe altul, că ești ultra depășit .
  In afară de slugoii tăi sinecuristi toți te vor de mult retras.
  Doar tu nu vrei sa pricepi.
  Asta e skizofrenie. Nu e nici Hate, nici disrespect.
  E realitatea ! Ne tii blocați Robule ! Tu. nu atragi investitor serioși decât păcălici că tine…

 3. Nica says:

  Esti un nimic !
  Si ca orice nimic , inutil si deranjant.

 4. nelu says:

  Daca DISPARI din peisaj nici nu sti cat de mult neajuti !

 5. Nelu says:

  cel mai util ar fi sa-ti dai demisia.
  Nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu oameni cu probleme la cabina.

 6. Baluba says:

  Sa’l contacteze prin sondaj.

 7. Barubla says:

  Da- ti demisia si fa autodenunt.

 8. tibi says:

  da, robulake, da-ti doua palme, ai bucura un oras intreg

 9. del says:

  RAMCLUB INFO
  Societatea de Transport Public Timișoara a anunțat scoaterea la licitație a mijloacelor de transport și a mijloacelor fixe scoase din uz, în vederea valorificării acestora ca fier vechi. Licitația va avea loc marți, 31 martie 2020, ora 10, la sediul STPT din bulevardul Dâmbovița nr. 67.
  Din păcate, prin acest demers vor fi casate vehicule cu valoare istorică, dar care nu au fost clasate ca atare asemenea celor aflate în incinta Muzeului „Corneliu Miklosi”. Printre aceste vehicule se regăsesc autobuze Ikarus și Rocar, troleibuze Rocar 117E, Rocar 312E, Berliet, Gräf & Stift, Vetter, Saurer, tramvaie de tip Timiș și vehicule de intervenție. În acest context, Timișoara riscă să piardă obiecte de valoare nu doar pentru patrimoniul local, ci și pentru cel național și chiar european. Autobuzele și troleibuzele fabricate la Rocar București au devenit rarități în prezent, singura posibilitate ca aceste vehicule să poată fi cunoscute de generațiile viitoare fiind aceea de a fi conservate și restaurate în muzeele dedicate transportului public din țară. Tramvaiul Timiș, simbol al industriei timișorene, va rămâne reprezentat doar de o singură garnitură completă și de un vagon motor modificat, prin casarea celorlalte garnituri existente neputând fi restaurat un tren de tip Timiș în prima variantă constructivă. Autobuzele și troleibuzele achiziționate după 1990 în regim second-hand se regăsesc în foarte puține exemplare în marile muzee de profil din Europa, reabilitarea acestora și includerea în colecția Muzeului „Corneliu Miklosi” fiind de real interes. Primul oraș din România în care au circulat troleibuze riscă prin această decizie să șteargă un capitol important din istoria locală și națională, niciun troleibuz nefiind clasat și, prin urmare, protejat prin lege.
  Asociația Tramclub Iași a înaintat către Ministerul Culturii o scrisoare prin care a argumentat importanța protejării patrimoniului mobil încă existent, alcătuit din tramvaie, autobuze, troleibuze și vehicule de intervenție, în vederea includerii acestor bunuri în colecția Muzeului „Corneliu Miklosi”. Atașăm răspunsul primit din partea Ministerului Culturii în data de 20 februarie 2020. Potrivit acestuia, petiția a fost înaintată spre analiză și soluționare Direcției de Cultură Timiș, instituție ce are „competența, atribuțiile și pârghiile legale necesare verificării aspectelor semnalate, urmând ca în funcție de cele constatate să ia măsurile corespunzătoare” și să ne trimită răspunsul direct asupra modului de soluționare a petiției. Menționăm că până la această dată, 27 martie 2020, nu am primit niciun răspuns din partea Direcției Județene pentru Cultură Timiș.

 10. Osceola says:

  Robule, utilitatea ta este să stai departe de cetățeni! Prezența ta stârnește tensiuni și cheltuieli din banul contribuabilului, fără orizont! Aș spune fără discernământ dar calificativul pentru tine este: Șmecher de România! NU ÎNȚELEGI? LASĂ-NE!

 11. Soferu says:

  Asta si stptul am inteles-o. Dar acum ca nu mai este trafic auto pe strazi nu trecem si noi semafoarele alea pe intermitent?? Ma duc la serviciu si stau ca prostu in timpul zilei de unu singur la semafoare!

 12. Radu Aurel - Marin says:

  Domnu’ promar, ati putea fi foarte util daca v’ ati da demisia !!!

 13. Mihai says:

  Cat simt civic, cata onoare pentru pediul de afaceri…
  Dar cu oamenii simplii ce faci?
  Mediul de afaceri este foarte important, dar mai importanti sunt oameni fara de care mediul de afaceri ar muri. Ca nu patronii sau cei ce detin actiuni lucreaza in companie si omul de rand.

 14. Miki says:

  Ca tu esti primarul oamenilor de afaceri. Uitati toti functionarii publicii ca sunteti in slujba cetatenilor.

 15. BUBAHUBA says:

  „Dacă v-aș putea fi util cu ceva, nu ezitați să mă contactați” – duma de prostituata ce cauta un suggar daddy

 16. Radulescu Ana says:

  Bună ziua,

  Am nevoie de transport pentru lucru.

 17. Ştirile judeţului Timiş

  Pentru protejarea sănătății clienților, Enel oferă clienților o multitudine de modalități de plată și canale de comunicare
  ADVERTORIAL. Sănătatea și siguranța clienților, a angajaților și a comunităților în care activează reprezintă una dintre principalele preocupări ale companiilor Enel din România.

  Ştirile judeţului Timiş

  Bani din bugetul local pentru iluminarea clădirilor private renovate din Piața Unirii. E un premiu de la primărie
  Reprezentanții Primăriei Timișoara vor să ilumineze arhitectural clădirile private renovate din Piața Unirii, dar și pe cele din Piața Victoriei. Este, de fapt, un premiu pentru timișorenii care au investit să facă fațadele imobilelor în care locuiesc sau pe care le dețin. Dacă există cadru legal pentru acest lucru nu se știe încă.

  Ştirile judeţului Timiş

  Grindeanu dă semnale că s-ar întoarce în politică: Voi susține și mă voi implica într-un proiect serios
  Fostul premier Sorin Grindeanu, actual președinte al ANCOM, a dat, marți, un semnal că ar fi dispus să se întoarcă în politică.

  Ştirile judeţului Timiş

  UPDATE. A fost emis un nou cod galben de ploi în Timiș și alte trei județe din vestul țării
  Avertizare de ultimă oră emisă de meteorologi, pentru Timiș și alte trei județe din vestul țării. Vremea continuă să fie instabilă, astfel că a fost emis un nou cod galben. UPDATE Cod galben prelungit în Timiș. 30 de localități sunt afectate

  Ştirile judeţului Timiş

  Din nou parcări vs. copaci la Timișoara: cazul din zona străzii Dumitru Jugănaru
  Suntem în epoca mașinilor, așa cum le place celor din Primăria Timișoara să spună, astfel că este nevoie de cât mai multe locuri de parcare. Dacă nu se poate în centru, se fac în cartiere, în locul garajelor inutile demolate de primărie. Numai că în calea asfaltului stau și copacii, care pică rând pe rând sub drujbe. Vorbim acum despre cazul din zona străzii Dumitru Jugănaru. 3

  Sănătate

  Două noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, în Timiș. În România numărul infectaților a ajuns la 18.429
  Grupul de Comunicare Strategică a transmis cele mai recente informații legate de evoluția pandemiei de coronavirus, în România. În ultimele 24 de ore, numărul cazurilor de infecție cu COVID-19 a urcat la 18.429, fiind depistate alte 146 de cazuri noi de îmbolnăvire. Două dintre ele au fost în Timiș. 1

  Eveniment

  Pădurar cercetat penal după ce a furat lemn din zona pe care chiar el o administra, în județul Timiș
  Anchetă a polițiștilor timișeni din Făget, în cazul unui tânăr de 29 de ani din Curtea. Oamenii legii l-au prins în timp ce transporta ilegal lemn, iar ulterior au aflat că marfa era furată. Hoțul se pare că este chiar tânărul de 29 de ani, pădurar în județ, iar lemnul a fost furat chiar din zona lui de administrare. 5

  Ştirile judeţului Timiş

  Noi imagini de pe Podul Eroilor. Nu se fac finisajele până nu sunt gata lucrările suplimentare
  Un șantier deschis în urmă cu doi ani și care ar fi trebuit să fie gata în nouă luni, conform contractului, a fost părăsit de muncitori. Nu se fac finisajele pe Podul Eroilor până ce primăria nu găsește un constructor care să execute lucrările suplimentare. Se vor amenaja piste de biciclete și alei pietonale pe sub pod, care nu au fost prevăzute în contractul inițial. 17

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.