tion.ro Web analytics

Anchetă a polițiștilor de frontieră din Timiș în cazul a doi indivizi bănuiți de trafic de migranți. Oamenii legii i-au prins în timp ce transportau migranți care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România. Unul dintre traficanți a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.
În anul 2021 s-a constatat o creștere semnificativă a numărului de persoane care au fost depistate la intrarea în România, venind din Republica Serbia. La frontieră continuă să acționeze rețele de trafic de migranți. Mulți dintre aceștia vor să ajungă în Timișoara sau la granița cu Ungaria, de unde să plece în țările din vestul Europei.

Ştiri din Timiș

Fără asfalt la Dumbrăvița! PNL Dumbrăvița spune că primarul USR Horia Bugarin refuză asfaltarea străzilor din comună

Mapamond

S-a spart o parte a Soarelui. Oamenii de știință sunt nedumeriți
O secțiune a Soarelui a părăsit suprafața și a început să circule în jurul vârfului stelei precum un imens vortex polar. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru nu este foarte clar.

Capitală Culturală

Oficialități din 41 de țări de pe trei continente, prezente la deschiderea TM2023
Peste 100 de oficiali de rang înalt din 41 de țări de pe trei continente vor fi prezenți la deschiderea programului Timișoara - Capitală Culturală Europeană, care va avea loc weekendul viitor, în perioada 17-19 februarie.

Eveniment

Razie de amploare a polițiștilor, la Recaș. Au participat și cei de la ITM, DSP și Garda de Mediu
Razie de amploare, miercuri, la Recaș. Polițiștii, jandarmii, dar și cei de la ITM, DSP și Garda de Mediu Timiș au desfășurat verificări atât în trafic cât și pe străzi și în localuri. Oamenii legii au dat amenzi de aproape 1.000 euro.

Ştiri din Timiș

Locuitorii Timișoarei, invitați să ofere soluții pentru un oraș verde
Locuitorii Timișoarei sunt invitați să completeze un nou chestionar, de data aceasta referitor la soluții pentru un oraș verde și inovator. Durata de completare a chestionarului este de maxim 10 minute.

Ştiri din Timiș

Mai puțini stâlpi de troleibuz relocați în Dumbrăvița pentru extinderea la patru benzi a DJ 691
Soluția de reproiectare a DJ 691, tronsonul 1, aferent comunei Dumbrăvița, propusă de Consiliul Județean Timiș, se încadrează în prevederile contractului de finanțare și este avizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest. Este vorba despre tronsonul aflat pe raza comunei Dumbrăvița, unde vor fi relocați mai puțini stâlpi de troleibuz decât în proiectul inițial.

Ştiri din Timiș

Hays Technology Solutions Romania deschide un centru software R&D în Timișoara
Hays Technology Solutions Romania (HTSR), o companie germană care este specializată în dezvoltarea de soluții tehnologice premium, anunță deschiderea unui centru de dezvoltare și cercetare în Timișoara. Noul centru din Timișoara va ocupa o suprafața de 750 mp în ISHO Offices, etapa 3. Acesta este cel de-al doilea birou HTSR în România, după cel din București. Anunțul vine la scurt timp după ce alte două companii tehnologice, Omron și Canon au ales ISHO Offices pentru spațiile lor de lucru.

Sănătate

Bebeluși gemeni, internați cu gripă la Spitalul Victor Babeș din Timișoara
În ultimele zile, jumătate dintre bolnavii cu infecții respiratorii ajunși în Ambulatoriul Spitalului Victor Babeș din Timișoara au fost internați. Printre pacienți se numără și doi bebeluși gemeni, în vârstă de numai o lună, care au gripă.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici