tion.ro Web analytics

Reprezentanții unui portal care intermediază găsirea unor locuri de muncă au prezentat o statistică a celor mai căutate meserii la începutul acestui an. Luna ianuarie a adus un interes crescut din partea candidaților pentru joburile de șofer, pentru care au fost făcute peste 35.000 de interogări în platformă, de inginer (16.500 de căutări) sau asistent medical (13.000 de căutări).
Cercetare și inovare, sănătate, agricultură și industria de apărare sunt domeniile în care Regiunea Vest și Israelul ar putea colabora, după o serie de acțiuni inițiate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest. O delegație a statului Israel s-a aflat în aceste zile la Timișoara. Au avut loc întâlniri cu administrația locală și județeană, iar primele rezultate concrete ar putea apărea în toamna acestui an.
În aprilie, prețurile apartamentelor au crescut semnificativ în Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Timișoara este singurul oraș cu „o situație atipică în comparație cu evoluția națională”. Indicele Imobiliare.ro a înregistrat o stagnare în jurul valorii de 1.450 euro/metru pătrat util.

Ştiri din Timiș

Bani europeni pentru renovarea unor clădiri destinate persoanelor cu dizabilități
Consiliul Județean Timiș (CJT) a semnat încă două contracte de finanțare pentru proiecte depuse prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este vorba despre reabilitarea unor clădiri destinate persoanelor cu dizabilități ce aparțin administrației județene.

Mapamond

Echipa de salvatori români din Turcia a scos de sub dărâmături un tânăr de 16 ani. Operațiunea a durat 20 de ore
Echipa de salvatori români aflată în Turcia a reușit, după o operațiune de aproximativ 20 de ore, să scoată de sub dărâmături un tânăr de 16 ani. Acesta era conștient și cooperant.

Ştiri din Timiș

FOTO. Colegiul Ana Aslan și Clinicile Noi din Timișoara, reabilitate energetic cu fonduri europene
Primăria Timișoara a semnat contractele de finanțare în valoare de cca. 6 milioane de euro pentru reabilitarea energetică a Colegiului Ana Aslan și a Clinicilor Noi. Proiectele sunt susținute financiar prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Ştiri din Timiș

Fără asfalt la Dumbrăvița! PNL Dumbrăvița spune că primarul USR Horia Bugarin refuză asfaltarea străzilor din comună

Mapamond

S-a spart o parte a Soarelui. Oamenii de știință sunt nedumeriți
O secțiune a Soarelui a părăsit suprafața și a început să circule în jurul vârfului stelei precum un imens vortex polar. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru nu este foarte clar. 6

Capitală Culturală

Oficialități din 41 de țări de pe trei continente, prezente la deschiderea TM2023
Peste 100 de oficiali de rang înalt din 41 de țări de pe trei continente vor fi prezenți la deschiderea programului Timișoara - Capitală Culturală Europeană, care va avea loc weekendul viitor, în perioada 17-19 februarie. 1

Eveniment

Razie de amploare a polițiștilor, la Recaș. Au participat și cei de la ITM, DSP și Garda de Mediu
Razie de amploare, miercuri, la Recaș. Polițiștii, jandarmii, dar și cei de la ITM, DSP și Garda de Mediu Timiș au desfășurat verificări atât în trafic cât și pe străzi și în localuri. Oamenii legii au dat amenzi de aproape 1.000 euro. 1

Ştiri din Timiș

Locuitorii Timișoarei, invitați să ofere soluții pentru un oraș verde
Locuitorii Timișoarei sunt invitați să completeze un nou chestionar, de data aceasta referitor la soluții pentru un oraș verde și inovator. Durata de completare a chestionarului este de maxim 10 minute. 2

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici