tion.ro Web analytics

Cercetare și inovare, sănătate, agricultură și industria de apărare sunt domeniile în care Regiunea Vest și Israelul ar putea colabora, după o serie de acțiuni inițiate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest. O delegație a statului Israel s-a aflat în aceste zile la Timișoara. Au avut loc întâlniri cu administrația locală și județeană, iar primele rezultate concrete ar putea apărea în toamna acestui an.
Inflația a crescut „semnificativ” peste așteptări, iar scumpirile vor fi și mai mari în perioada următoare, potrivit ultimei ședințe a Consiliului de Administrație al Băncii Naționale Române.
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 30.664 de locuri de muncă la nivel naţional. Dacă ești în căutarea unui job, poți opta și pentru unul din campania Tion.

Ştiri din Timiș

Președintele Bundesratului, vizită oficială la Primăria Timișoara
Bodo Ramelow, președintele Bundesratului, se află într-o vizită oficială la Timișoara. Este însoțit de o delegație de oameni de afaceri și de știință din landul Turingia.

Eveniment

Un bărbat amenință că se sinucide, în Calea Șagului din Timișoara. Un negociator discută cu el
Alertă, miercuri, pe strada Islaz din Calea Șagului din Timișoara. Pompierii, jandarmii și polițiștii au fost chemați să intervină după ce un bărbat a amenințat că se sinucide. Individul se pare că suferă de afecțiuni psihice.

Ştiri din Timiș

Ruga Timișoarei revine la denumirea care a consacrat-o. Consilierii locali s-au contrazis din nou pe Agenda culturală
Consiliul Local Timișoara a aprobat, marți seara, Agenda culturală a Casei de Cultură a Municipiului, nu fără certuri și contraziceri.

Ştiri din Timiș

Platforma online de plăți și documente a Consiliului Județean Timiș, gata într-un an
Consiliul Județean Timiș își propune ca într-un an să ofere servicii cu publicul numai online, inclusiv în ceea ce presupune semnarea documentelor. Instituția a primit o finanțare europeană de 3 milioane de lei pentru a pune acest lucru în practică.

Ştiri din Timiș

Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi un centru de înfrumusețare
ADVERTORIAL. Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani. Deși oferta este mai variată, nu întotdeauna mai mult înseamnă implicit mai bun.

Ştiri din Timiș

Fă mișcare pentru o cauză nobilă! Serie de evenimente sportiv-caritabile, la Timișoara
Antrenorul de fitness Miu Alex a lansat un concept nou prin care își propune să îi motiveze pe timișoreni să facă mișcare, printr-o serie de evenimente caritabile. Are alături o echipă formată din cei mai buni antrenori de fitness-aerobic din oraș, la ora actuală.

Ştiri din Timiș

Restricții de trafic pe mai multe străzi din Timișoara pentru Timotion
În acest sfârșit de săptămână are loc Timotion, ediția a VIII-a, cel mai mare eveniment caritabil de alergare şi pedalare din vestul țării. Traficul va fi restricționat pe mai multe străzi din Timișoara. Liniile 16, E3, E7 și E8 nu vor putea circula pe tronsonul Bd. Pestalozzi - Bd. V. Pârvan.

Mapamond

Rusia le interzice străinilor să mai folosească mamele sale surogat
Parlamentarii ruși au votat marți interzicerea străinilor de a folosi serviciile mamelor surogat din Rusia, din cauza relațiilor Moscovei cu țările occidentale care continuă să se degradeze. 1

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici