Proiectul SIA Vest – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale a ajuns la final, după o durată de 36 de luni de implementare. În total, 340 de persoane din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara au participat la 16 cursuri gratuite de antreprenoriat, au fost depuse aproape 50 de planuri de afaceri și înființate 40 de start-up-uri.
Economia circulară poate părea complexă și ușor descurajantă. Cu toate acestea, chiar și cea mai lungă călătorie începe cu primul pas. Cel mai bun mod de a face primii pași către o economia circulară este să te alături celor care doresc să se deplaseze în aceeași direcție, sau mai bine, sunt deja cu câțiva pași înainte. Economia circulară înseamnă reducerea deșeurilor și protejarea mediului, dar este, în același timp, despre o transformare profundă a modului în care funcționează întreaga economie.
CCIA Timiș organizează, în calitate de parteneri ai Proiectului REBOOST - A boost for Rural Lignite Regions, un workshop în care vor fi abordate prioritățile zonei minierei Gorj, în vederea tranziției de la actuala dependență economică ridicată, la un viitor cu emisii reduse de carbon. Evenimentul se va desfășura în data de 9 decembrie 2020, ora 9.00, la sediul CCI Gorj din Târgu Jiu.
Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș întâmpina publicul cu bunătăți pentru toate gusturile și buzunarele, îndeajuns pentru a umple sacoșele și cămările, la Expoziția Toamnei. Evenimentul începe de vineri, 16 octombrie, ora 11.00, și va dura până duminică, 18 octombrie, la ora 18.00.
În cadrul Proiectului Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu partenerii organizează în data de 14 octombrie 2020, între orele 12.00 - 13.40, cel de-al patrulea webinar din seria de șapte seminarii prevăzute în proiect, cu tema: “Achiziții publice alternative, circulare și verzi”.

Ştirile judeţului Timiş

Timișoara va avea al doilea viceprimar din 19 ianuarie. La aproape patru luni de la alegeri
Primăria Timișoara va avea și cel de-al doilea viceprimar, pe Cosmin Tabără, începând de marți, 19 ianuarie. Atunci a fost programată ședința de consiliu local în care va fi ales noul edil. Convocarea a fost făcută de Ruben Lațcău, cel care a preluat temporar atribuțiile lui Dominic Fritz, bolnav de Covid-19.

Ştirile judeţului Timiş

Cătălin Iapă ar fi vrut să fie viceprimar în Administrația Robu. Se întoarce la Timișoara să termine un doctorat
Cătălin Iapă ar fi vrut să fie viceprimar și a sperat până în ultima clipă că primar al Timișoarei va fi tot Nicolae Robu. Cum fostul edil a pierdut alegerile, iar Iapă își pierde funcția de secretar de stat, deși ar fi vrut să rămână în București, nu știe ce va face. Deocamdată, vrea să termine un doctorat. 5

Ştirile judeţului Timiş

Sală de sport din Timișoara, închisă de instanță pentru că nu avea aviz ISU. După un incendiu
Una dintre cele mai celebre săli de sport din Timișoara se închide, după ce proprietarii au pierdut un proces cu Primăria Timișoara. Acolo a izbucnit și un incendiu în noiembrie 2019, după care s-a descoperit că sala funcționa fără autorizație de securitate la incendiu. 2

Sănătate

Crește rata de infectare cu Covid-19 în județul Timiș. În 37 de localități trece de 3 la mia de locuitori
În 37 de localități din Timiș, rata de infectare cu coronavirus este de peste 3/1000 locuitori pe ultimele 14 zile, iar în alte 32 de localități depășește 1,5/1000 locuitori, conform raportării Instituției prefectului Timiș de astăzi, 15 ianuarie. În localitatea Bucovăț rata de infectare depășește pentru a doua oară pragul de 7/1000 de locuitori, însă nu s-a dispus măsura carantinării.

Sănătate

Patru decese și aproape 300 de noi îmbolnăviri cu Covid-19, în Timiș, în ultimele 24 de ore. 58 timișeni sunt internați la ATI
În Timiș au fost raportate 258 de noi infectări cu Sars-Cov2 astăzi, 15 ianuarie, cele mai multe dintre acestea în Timișoara - 119. Patru persoane infectate cu Covid-19 au murit în ultimele 24 de ore. 2

Sănătate

Covid-19 în România: peste 3.000 de noi cazuri și 63 de decese. 1091 persoane la ATI
La nivel național, în ultima raportare transmisă de autorități, vineri, 15 ianuarie, au fost confirmate 3.353 de noi infectări cu coronavirus, 259 dintre acestea fiind din Timiș. 63 de pacienți cu Covid-19 au murit în ultimele 24 de ore. Sunt 1.091 pacienți internați în stare gravă la ATI.

Ştirile judeţului Timiş

Deșeurile periculoase se colectează SEPARAT de celelalte tipuri de deșeuri din gospodărie
ADVERTORIAL. RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș informează cetățenii zonei 1 a județului Timiș că deșeurile periculoase se colectează separat de celelalte tipuri de deșeuri din gospodărie - reciclabile, reziduale și voluminoase. Astfel, deșeurile periculoase NU se pun în recipientele ridicate în sistem din „poartă în poartă” de către RETIM.

Sănătate

Încă 606 de cadre medicale vaccinate în Timiș. Au apărut nouă reacții adverse
În ultimele 24 de ore, în Timiș au fost administrate încă 606 doze de vaccin împotriva coronavirusului. Au apărut și nouă reacții adverse, de intensitate scăzută spre moderată. 1

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici