tion.ro Web analytics

După decizia Ministerului Educației de a se forma clase la nivel liceal de maximum 26 de elevi la profilul teoretic și de maximum 24 de elevi la liceele de profil tehnologic sau vocațional, în Timiș, numărul total de clase va fi redus cu 11, după ce cu o săptămână în urmă Inspectoratul Școlar hotărâse reducerea cu o clasă la nivelul fiecărui liceu din județ. Consiliul de Administrație al IȘJ va decide unde se vor tăia clase, după evaluarea unităților.
Societatea Alex-Dia renovează pe exterior și Opera Română, dar și fațada Liceului „Nikolaus Lenau” din zona Unirii, după ce a câștigat licitația primăriei pentru lucrări exterioare de reabilitare. Și mai are un șantier mare pe bani publici, pentru clădirea primăriei de pe Vasile Alecsandri. Pentru Lenau primește 2 milioane de lei.
Colegiul Național C.D: Loga din Timișoara este în sărbătoare. Se împlinesc o sută de ani de la preluarea școlii de către Administrația românească. Au avut loc tot felul de manifestări în această perioadă, iar totul va culmina cu evenimentul care se va desfășura vineri, 11 octombrie, la Teatrul Național din Timișoara. Logani (cei care au absolvit Liceul „Loga”) din multe țări vin la manifestările prilejuite de aniversarea a o sută de ani a liceului.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 30 noiembrie 2022, în Timișoara?
Miercuri, 30 noiembrie, puteți lua parte la o întâlnire de vorbit în public, la un atelier de cartografiere corporală sau la diverse expoziții.

Capitală Culturală

Spectacolul Al treilea Reich, de la TNTm, deschide seria evenimentelor de impact ale Capitalei Europene
În această idee, Teatrul Național din Timișoara deschide seria evenimentelor de impact ale Capitalei europene cu The Third Reich/Al treilea Reich de Romeo Castellucci.

Ştiri din Timiș

Rudolf Gräf renunță la postul de consilier al primarului Dominic Fritz
Arhitectul Rudolf Gräf, unul dintre consilierii personali ai primarului Timișoarei Dominic Fritz, renunță la acest post, urmând să facă parte din echipa de coordonare a unui proiect finanțat de Guvernul Germaniei în Republica Moldova.

Ştiri din Timiș

Campus dual pentru formarea elevilor, la Timișoara. Companiile, invitate să facă parte din consorțiu
Primăria Timișoara, Universitatea Politehnica, Universitatea de Vest și Universitatea „Regele Mihai I” invită companiile din oraș să se alăture demersului pentru construirea unui campus dual, unde elevii ar urma să beneficieze de calificări cerute pe piața muncii.

Ştiri din Timiș

Colterm are în stoc cărbune pentru 33 de zile și contracte pentru toată iarna
Societatea de termoficare a Timișoarei nu va întâmpina probleme în iarna care ne bate la ușă, a dat asigurări Alexandru-Cristian Amza, administratorul special al Colterm.

Ştiri din Timiș

FOTO. Lucrările de renovare la Liceul Teoretic Special „Iris” se apropie de final
Marian Constantin Vasile, administratorul public al județului Timiș, s-a deplasat din nou pe șantierul Liceului Teoretic Special „Iris”, unde se lucrează la reabilitarea clădirii.

Eveniment

Incendiu la o casă din Bărăteaz, o familie a rămas fără locuință
Drumul Județean 692 a fost blocat, marți după prânz, minute bune în zona Băile Calacea-Bărăteaz. Salvatorii au intervenit să stingă un incendiu izbucnit la o casă din satul Bărăteaz, comuna Satchinez. Din păcate, focul s-a extins în toate încăperile. 2

Ştiri din Timiș

Medicul Virgil Musta, trimis în judecată de DNA
Medicul Virgil Musta este trimis în judecată de DNA, întrucât la debutul pandemiei a determinat trei asistente de la Spitalul „Victor Babeș” Timișoara să vândă în cadrul unității sanitare teste Covid și să preleveze probe pentru firma la care este acționar. Acuzate în dosar sunt alte trei persoane. 13

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici