tion.ro Web analytics

Excelența Sa Valery Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse în România s-a aflat, luni, la Timișoara, unde s-a întâlnit cu conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Timiș pentru a pune la punct ultimele detalii legate de o vizită a oamenilor de afaceri ruși la Timișoara în această primăvară, care va precede o expoziție a firmelor din Federația Rusă ce va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din municipiu, în toamna acestui an. Cu această ocazie, Kuzmin a făcut și câteva declarații interesante legate de parteneriatul româno-rus.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 26-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș. Vor fi decernate din nou distincții pentru firmele care au reușit performanțe remarcabile în ariile lor de activitate și au contribuit la dezvoltarea mediului de afaceri din Timiș.
Reprezentanții Consiliului Județean Timiș și ai mediului de afaceri din județ au semnat, joi, un protocol prin care a luat ființă Consiliul Consultativ Economic, un organism care încearcă să devină o punte între mediul de afaceri și autorități. La semnarea protocolului a fost prezent și ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ștefan-Radu Oprea, care a plecat înapoi la București cu o serie de propuneri de modificări legislative, formulate de mediul de afaceri timișean.

Ştiri din Timiș

În curând, timișorenii vor putea arunca gunoiul cu cartela
Cererea de finanțare pentru accesarea fondurilor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) privind implementarea unui sistem modern de colectare a deșeurilor, pentru blocuri și cvartale de blocuri a fost pregătită de municipalitate. Vineri, proiectul a fost aprobat de consilierii locali.

Ştiri din Timiș

FOTO. Supermarket Profi din Peciu Nou, închis de Protecția Consumatorilor
Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș au revenit în comuna Peciu Nou, unde la începutul lunii august au găsit acolo o situație inacceptabilă.

Ştiri din Timiș

Administrația USR, o viziune ambițioasă și europeană asupra Primăriei Municipiului Timișoara
Primăria Municipiului Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și-a propus să urmeze o viziune ambițioasă și europeană, printre proiectele importante numărându-se și regenerarea cartierului Fabric.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici