tion.ro Web analytics

Open Call pentru constituirea grupurilor de consultanta la Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana

Open Call pentru constituirea grupurilor de consultanta la Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana

<p>foto: TM2021</p>
Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană a lansat un open call pentru constituirea unor grupuri de consultanță ce urmează să evalueze propunerile de proiecte pentru programul cultural din perioada 2019 – 2021, din cadrul „SEARCHLIGHT”.
Scris de A. M. A. - Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană a lansat un open call pentru constituirea unor grupuri de consultanță ce urmează să evalueze propunerile de proiecte pentru programul cultural din perioada 2019 – 2021, din cadrul „SEARCHLIGHT”.

„Conform dosarului de candidatură, asociația și-a asumat organizarea unui apel deschis de proiecte la finalul fazei de Start-Up. În urma acestui apel, denumit «SEARCHLIGHT», vor fi identificate idei și concepte noi care vor fi implementate în perioada 2019-2021. În acest sens, sunt constituite grupuri de specialiști care să evalueze, să ofere consultanță și să contribuie la dezvoltarea acestor propuneri”, ne transmit reprezentanții TM2021.

La finalul acestui an va fi lansat un apel deschis pentru depunerea de proiecte, iar în prima fază vor fi constituite trei grupuri de consultanță, care vor contribui la selecția acestor proiecte. Pentru fiecare dintre cele trei linii de proiecte va fi constituit câte un grup interdisciplinar de consultanță, cu rol de juriu, format din: un curator, un operator cultural/ un artist, un urbanist/arhitect/city-specialist, un membru al comunității academice, un membru sau colaborator al Unității Artistice a TM2021. Fiecare grup de consultanță constituit se va concentra pe un domeniu și va consilia Unitatea Artistică a Timișoara 2021 atunci când va fi nevoie să evalueze sau să aprobe proiecte noi sau în derulare.

Grupurile de consultanță vor fi construite pe trei domenii, care sunt strâns legate de cele trei teritorii culturale menționate în dosarul de candidatură: LOCURI – Moștenire, proiecte legate de istorie, memorie colectivă, arhive, rădăcini, diversitate, credință; Oraș, proiecte legate de urbanism, arhitectură, design, sustenabilitate, guvernanță, jurnalism; Arte vizuale – instalații, artă în spații publice; OAMENI – Generații, proiecte care se adresează diferitelor generații (copii, adolescenți, seniori), educației (formală, informală), îngrijirii etc., Cartiere – proiecte ce se adresează comunităților; Emoție și mișcare – proiecte care implică activități sportive, mișcare etc.,  CONEXIUNIFestivaluri și acțiuni în aer liber, proiecte care transformă spațiile publice în scene de spectacol; Evenimente – conferințe, târguri, festivaluri; Arte performative – Muzică, Teatru, Operă, Dans, co-producții, guest performances.

Pentru a aplica, trebuie să trimiteți un CV însoțit de o scrisoare de motivație la adresa searchlight@timisoara2021.ro până la data de 12 noiembrie 2018, iar regulamentul procesului de selecție poate fi accesat aici.

Open Call pentru constituirea grupurilor de consultanta la Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană!

Participarea este deschisă oricărui cetăţean român, fără restricţii de domiciliu, experienţă artistică, sex, vârstă, etc. Nu   pot   participa   la   acest   concurs   angajații și  membrii  Consiliului  Director  al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și nici rudele de gradul I și II ale acestora. Candidații nu pot fi asociați vreunui proiect care beneficiază de finanțare sau e realizat în colaborare cu Timișoara 2021; și nu pot fi implicați direct în proiectele ce urmează să fie propuse spre finanțare în apelul deschis „SEARCHLIGHT” ce va fi lansat la finalul acestui an.

Bordul executiv al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană va lua decizia finală și va anunța public pe 14 noiembrie selecția membrilor grupurilor de consultanță.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Mapamond

  Noua Zeelandă a vaccinat 2,5% din întreaga populație într-o singură zi

  România

  VIDEO. Boncănitul cerbilor, surprins de camerele de monitorizare din pădurile Parcului Național Piatra Craiului

  Mapamond

  Recompensă de la SUA pentru familiile a 10 afgani uciși din greșeală într-un atac cu drona

  Ştiri din Timiș

  A murit Coleta de Sabata, singura femeie rector al Universității Politehnica Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Peste 900 de locuri de muncă vacante prin AJOFM Timiș. Anunțurile din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Ana Munteanu, dată exemplu de RoVaccinare. Copilul ei de 8 săptămâni are anticorpi, s-a vaccinat când era însărcinată

  Economic

  La patru luni de la incendiul devastator, Frigoglass a reluat producția la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  O comisie tehnică a Primăriei Timișoara „va analiza holistic” viitoarele investiții din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Sanctuarul de la Parța devine punct muzeal până în 2022, cu peste 400.000 de euro

  Ştiri din Timiș

  Alfred Simonis, despre scandalul cu Dan Dinu: Oamenii de afaceri din Timișoara nu au un partener, ci un adversar în primarul orașului

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici