Zapada a dat de lucru angajatilor societatii de salubritate

De M. Hoster
Reactualizat la:
Zapada a dat de lucru angajatilor societatii de salubritate
Surpriză hibernală nocturnă pentru timişoreni. Seara zilei de luni spre marţi a adus un strat fin de zăpadă pentru locuitorii  Timişoarei. Mai mult, din cauza gradelor cu minus din termometre, pe jos s-a pus şi poleiul. Angajaţii de la salubritate au lucrat toată noaptea şi au avut nevoie de câteva tone bune de material antiderapant.

În noaptea de 16 spre 17 ianuarie angajaţii societăţii de salubritate Retim Ecologic Service au ieşit pe traseele repartizate pentru activitatea de deszăpezire încă de la ora 22,30. Peste noapte oamenii au au acţionat cu şase utilaje care au intervenit pentru prevenirea formării poleiului şi îndepărtarea zăpezii. Au fost consumate pentru această activitate 29 tone de sare, 10.000 litri de soluţie de clorură de calciu şi 800 kg de clorură de calciu solidă. Activitatea a continuat şi în cursul dimineţii. Începând cu ora 7 se află în teren patru utilaje de răspândire a materialului antiderapant şi 128 de angajaţi care se ocupă de îndepărtarea manuală a zăpezii din staţiile RATT, de pe trecerile de pietoni şi din principalele intersecţii situate în cele patru sectoare ce revin Retimului. Se acţionează în zona centrală şi a principalelor instituţii publice.

Reprezentanţii societăţii Drumuri Municipale au intervenit marţi, cu începere de la ora 7, pentru deszăpezire şi combaterea poleiului, cu un încărcător frontal, trei răspănditoare de material antiderapant, patru autospeciale şi patru autobasculante, potrivit reprezentanţilor Compartimentului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

La Poliţia Locală s-au înregistrat patru sesizări privind porţiunile de drum acoperite cu zăpadă sau polei, acestea fiind transmise dispeceratelor Retim şi SDM.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !