Un loc magic de Sarbatori pentru evenimentele corporate – Amphora, la Bastion (P)

Un loc magic de Sarbatori pentru evenimentele corporate – Amphora, la Bastion (P)
Căutaţi un loc pentru petrecerea de final de an a firmei? Sau vreţi să petreceţi o seară liniştită în compania familiei sau apropiaţilor? Restaurantul-enotecă Amphora vă aşteaptă la Bastion pentru a redescoperi bunul gust al Timişoarei de altădată.


Timişoara are multe de oferit, însă parcă nicăieri nu este spiritul oraşului mai bine capturat decât în incinta Bastionului, la Restaurantul-enotecă Amphora. Un loc magic, unde gustul bucatelor atent preparate este dublat de vinurile selecte, atent selecţionate de cunoscători ai domeniului.

De Sărbători, Restaurantul-enotecă Amphora este locul perfect pentru a sărbători împreună cu colegii sfârşitul unui an prosper, dar şi pentru cinele restrânse. Un loc magic în care puteţi ieşi cu familia, apropiaţii sau puteţi impresiona un partener de afaceri.

Nu uitaţi nici de noaptea dintre ani. De Revelion, Restaurantul-enotecă Amphora vă aşteaptă cu bucate alese, vinuri selecte şi o atmosferă de vis. Totul despre acest loc care întruchipează spiritul Timişoarei puteţi găsi şi pe pagina oficială www.enotecaamphora.ro
Regulament de plasare a anunturilor