Spectacol in deschiderea anului scolar la Palatul Copiilor din Timisoara

De M.S.
Spectacol in deschiderea anului scolar la Palatul Copiilor din Timisoara
Gata cu vacanţa şi la Palatul Copiilor din Timişoara. Dacă elevii au început şcoala în urmă cu două săptămâni, de luni cei înscrişi la Palatul Copiilor se apucă şi ei de treabă. Înainte de a începe cursurile, sâmbătă a avut loc un spectacol susţinut de copiii care frecventează cercurile palatului.

Multă muzică şi dansuri, sâmbătă, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „AZUR” în curtea căruia funcţionează Palatul Copiilor. De la copii de numai câţiva anişori până la bunici, cu toţii au luat parte la spectacol.

„După primele estimări avem în jur de 5500 de copiii înscrişi şi de luni «intrăm în pită». Avem mai mulţi ca şi anul trecut cu cel puţin 400-500 de copii şi încă o să mai vină, pentru că foarte mulţi s-au trezit în ceasul al 12-lea. Niciodată nu am închis porţile şi am spus gata. În general şi în timpul anului şcolar se mai găsesc locşoare”, a spus directorul Palatului Copiilor din Timişoara, Nicolae Puşcaşu.

După momentul artistic, cu toţii, părinţii, copiii, bunicii, au mers să-i cunoască pe profesorii cercurilor de la Palatul Copiilor. „Anul trecut a fost înscris la aeromodele. Anul acesta l-am înscris şi la engleză pentru că are un talent însăscut la această limbă, are un accent… Acum e înscris la amândouă, dar nu ştiu dacă facem faţă, prioritatea este la ce are talent. La aeromodele i-a dezvoltat foarte mult imaginaţia. Se lucrează cu foarte multă răbdare cu ei. Fiind mai puţini se poate lucra individual, nu ca la şcoală, unde sunt foarte mulţi”, ne-a spus mama unui băiat înscris la Palatul Copiilor, Otilia Verzoc.

„Îmi place foarte mult ce fac, mai ales că dansez aici de şase ani. E frumos că te învaţă să fii mai reponsabil, să fii mai vesel ”, ne-a spus una dintre fetele înscrise la dansuri moderne şi la limba spaniolă, Mara Ile.

Palatul Copiilor din Timişoara are 42 de cercuri. Oferta este bogată, iar cercurile se împart în trei categorii: cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice aplicative şi sportive. De nenumărate ori copiii înscrişi la cercuri s-au întors cu premii de la diverse concursuri naţionale şi internaţionale. Taxa este de 30 de lei pe semestru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor