Parada de Ziua Nationala da peste cap circulatia tramvaielor si a autobuzelor la Timisoara

De A.S.
Parada de Ziua Nationala da peste cap circulatia tramvaielor si a autobuzelor la Timisoara
© TION - Parada de Ziua Nationala da peste cap circulatia tramvaielor si a autobuzelor la Timisoara
Modificări în circulaţia tramvaielor şi a autobuzelor care trec pe bulevardul Revoluţiei din Timişoara, luni dimineaţă, de 1 Decembrie, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să asiste la o paradă de Ziua Naţională a României. Circulaţia mijloacelor de transport în comun va fi perturbată şi sâmbătă, 29 noiembrie, când sunt programate repetiţiile.


Astfel, reprezentanţii RATT anunţă că sâmbătă, 29 noiembrie, între orele 8.00-12.00, şi luni, 1 decembrie, în intervalul orar 9.00-14.00, cu ocazia evenimentelor ocazionate de Ziua Naţională a României care vor avea loc pe bulevardul Revoluției, traseele tramvaielor care circulă pe liniile 2 şi 5 vor fi modificate.

La fel se va întâmpla şi în cazul curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 şi Expres 2. De asemenea, în respectivele intervale orare, circulaţia tramvaielor de pe liniile 1 şi 6 va fi suspendate.

Tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul: Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur. Tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul: Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur. Autobuzele de pe Expres 2 vor circula de la AEM până la Poşta Mare, nemaiajungând până pe Calea Sever Bocu. Autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu M30 în sensul de la Punctele Cardinale. În acest fel, autobuzele de pe linia 40 nu vor mai ajunge până la Poşta Mare. Autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi”, anunţă reprezentanţii RATT.

Luni, în data de 1 decembrie, mijloacele de transport în comun din Timişoara vor circula după programul de duminică. Atenție, toate chioşcurile RATT vor fi închise.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !