tion.ro Web analytics

Parada de Ziua Nationala da peste cap circulatia tramvaielor si a autobuzelor la Timisoara

Modificări în circulaţia tramvaielor şi a autobuzelor care trec pe bulevardul Revoluţiei din Timişoara, luni dimineaţă, de 1 Decembrie, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să asiste la o paradă de Ziua Naţională a României. Circulaţia mijloacelor de transport în comun va fi perturbată şi sâmbătă, 29 noiembrie, când sunt programate repetiţiile.
Scris de A.S. - Modificări în circulaţia tramvaielor şi a autobuzelor care trec pe bulevardul Revoluţiei din Timişoara, luni dimineaţă, de 1 Decembrie, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să asiste la o paradă de Ziua Naţională a României. Circulaţia mijloacelor de transport în comun va fi perturbată şi sâmbătă, 29 noiembrie, când sunt programate repetiţiile.

Astfel, reprezentanţii RATT anunţă că sâmbătă, 29 noiembrie, între orele 8.00-12.00, şi luni, 1 decembrie, în intervalul orar 9.00-14.00, cu ocazia evenimentelor ocazionate de Ziua Naţională a României care vor avea loc pe bulevardul Revoluției, traseele tramvaielor care circulă pe liniile 2 şi 5 vor fi modificate.

La fel se va întâmpla şi în cazul curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 şi Expres 2. De asemenea, în respectivele intervale orare, circulaţia tramvaielor de pe liniile 1 şi 6 va fi suspendate.

Tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul: Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur. Tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul: Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur. Autobuzele de pe Expres 2 vor circula de la AEM până la Poşta Mare, nemaiajungând până pe Calea Sever Bocu. Autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu M30 în sensul de la Punctele Cardinale. În acest fel, autobuzele de pe linia 40 nu vor mai ajunge până la Poşta Mare. Autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi”, anunţă reprezentanţii RATT.

Luni, în data de 1 decembrie, mijloacele de transport în comun din Timişoara vor circula după programul de duminică. Atenție, toate chioşcurile RATT vor fi închise.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  România

  Regulament nou pentru roaming în țările membre ale UE, din 1 iulie

  România

  Trenurile CFR ar putea circula (și) mai încet dacă temperatura în șine va depăși 50 de grade

  Ştiri din Timiș

  Admitere la Universitatea de Vest din Timișoara: 11 facultăți și peste 160 de programe de studii

  Ştiri sportive

  Un polițist de penitenciare antrenează mici boxeri, la Lovrin. După patru luni au câștigat și primele meciuri

  România

  Tabără anti-bullying pentru tineri

  Ştiri din Timiș

  O singură ofertă primită de Primăria Timișoara pentru proiectarea Traseului Revoluției din 1989

  România

  Până la 15 ani de închisoare pentru cei care abuzează sexual minori

  Ştiri din Timiș

  Arad Open Air - cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării își deschide porțile în curând

  Ştiri din Timiș

  Campanie de vară pentru colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 1 Rural Timiș

  Ştiri din Timiș

  Campanie de colectare gratuită a deșeurilor periculoase. Care sunt acestea și cum ne putem debarasa legal de ele

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici