Oferta zilei: manichiura profesionala, spalat, tuns, coafat si styling la 55 ron!

Reactualizat la:
Oferta zilei: manichiura profesionala, spalat, tuns, coafat si styling la 55 ron!
Profita de oferta zilei de pe topoferta.ro si ai grija de look-ul tau! Salon Carmen iti aduce o oferta de nerefuzat: manichiura profesionala cu gel sau tipsuri si spalat, tuns, coafat si styling (produse Wella &Londa Professional)  la 55 ron in loc de 130 de ron. Ai reducere 58%!


Pentru ca o femeie trebuie sa fie tot timpul frumoasa si ingrijita, oferta zilei vine in ajutorul tau cu servicii de calitate, oferite de profesionistii de la Salon Carmen.

Salonul  Carmen a fost creat din dorinta de a oferi ceva nou si unic. Salonul ofera un mediu in care te poti simti confortabil. Aici, angajatii sunt incurajati sa fie creativi si sa se perfectioneze mereu, avand  astfel  idei si sfaturi pentru oricine alege serviciile salonului.

Daca te-ai saturat de manichiura clasica, pe care trebuie sa o reinnoiesti la fiecare cateva zile, avem o solutie pentru tine: manichiura cu gel sau tipsuri! In acest fel, vei avea o manichiura impecabila pentru mai mult timp. Un alt avantaj este faptul ca poti opta pentru o gama diversa de modele: manichiura frantuzeasca, diferite modele florale, modele tematice, etc.
Si pentru ca ingrijirea sa fie completa, ne-am gandit sa avem grija si de parul tau. Astfel, vei beneficia de: spalat, tuns, coafat si styling cu produse profesionale (Wella & Londa Professional). Londa Professional este de multi ani sinonimul parului frumos datorita produselor de calitate, cu formule inovative. La fel, Wella este binecunoscuta pentru oferta de produse de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, specialistii de la Salon Carmen au ales tot ce e mai bun pentru  podoaba ta capilara.

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de reducere  este sa intri pe topoferta.ro in perioada 4 nov-6 nov si sa-ti cumperi voucherul. (comentariu: neparat bolduit!)
Alege oferta zilei si bucura-te de un look impecabil!