Ministrul Culturii din Italia viziteaza Vista Vision Timisoara in Saptamana limbii si culturii italiene

Ministrul Culturii din Italia viziteaza Vista Vision Timisoara in Saptamana limbii si culturii italiene
Timisoara – 20 octombrie, începând cu ora 14, domnul ministrul Giancarlo Galan a vizitat Clinica Vista Vision din Timișoara, cea mai importantă clinică oftalmologică din zona de vest a României și, în acelaşi timp, una dintre afacerile de succes din regiune, având capital integral italian.

Ministrul Culturii din Italia a venit pentru câteva zile în Timișoara, pentru a participa la “Săptămâna limbii şi culturii italiene” din Banat, eveniment dedicat celor 150 de ani împliniți de la făurirea Republicii Italia.

Vizita ministrului la Vista Vision Timişoara bifează întâlnirea cu oamenii de afaceri italieni, care reprezintă unul dintre obiectivele programului său din aceste zile, pe lângă întrevederile cu autorităţile locale, rectorii universităţilor şi directorii instituţiilor de cultură.

Lider de piață în Italia, Vista Vision se bucură de 19 ani de tradiţie în Europa în domeniul microchirurgiei oculare şi chirurgiei refractive. Vista Vision a împlinit anul acesta 5 ani de activitate în România, având deschise locaţii în Timişoara, Arad şi Baia Mare, cele trei făcând parte din reţeaua europeană de clinici de oftalmologie.

Mai multe detalii despre clinica de oftalmologie pot fi accesata pe pagina www.vistavision.ro.
Regulament de plasare a anunturilor