Liniste si confort rezidential la standarde elvetiene

Liniste si confort rezidential la standarde elvetiene
© Foto: Tell Agency
ADVERTORIAL. Zonele periferice ale orașului sunt vânate de dezvoltatorii imobiliari, datorită caracterului lor mult mai liniștit în comparație cu centrul supraaglomerat, agitat și zgomotos. În alegerea zonei locuinței, viitorii locatari pun în balanță distanța mică față de destinațiile cotidiene pentru economia de timp versus cartierele retrase, periferice, ce le oferă liniștea atât de râvnită, după zilele obositoare și încărcate de responsabilitate de la serviciu. Evident, e important ca acele cartiere periferice să aibă acces facil la necesități precum unități de învățământ, centre comerciale, centre medicale, bănci, puncte de agrement și chiar la locul de muncă.

Pentru cei interesați de astfel de zone liniștite, există ansamblul Geneva Residence, situat între Timișoara și comuna Giroc, în imediata apropiere a străzii Apicultorilor. Acesta constă în două imobile. Corpul B cu 15 apartamente a fost recent finalizat, iar Corpul A aflat actualmente în construcție, va avea 19 apartamente. Dezvoltatorul pune la dispoziția timișorenilor apartamente cu 3 camere dotate cu încălzire prin pardoseală, prin centrală proprie, cu termostat în fiecare cameră. Pentru finisaje, dezvoltatorul a ales ca furnizori branduri ce realizează produse de primă clasa (ferestre de la Mondo Style, faianță și gresie de la Piastrelle și parchet de la Swiss Krono Group). La mansarda fiecărui imobil se află câte două penthouse-uri. În clădirea recent finalizată, apartamentele au fost contractate înainte de stadiul de încheiere a lucrărilor de construcție. Pentru norocoși însă, mai sunt disponibile momentan două apartamente și un penthouse.

Prin așezarea sa, ansamblul are acces rapid la Calea Martirilor, una din arterele principale ale orașului, fiind la distanță de 1,1 km de Lidl (str. Mureș) și 2 km față de Penny Market (str. Mareșal C-tin Prezan). Pentru transportul în comun, există E3, care are cap de linie chiar pe strada Apicultorilor, cu opriri la cele două minimarket-uri menționate, Complexul Studențesc, Universitatea de Vest, Facultatea de Electrotehnică, Catedrala Mitropolitană și, la final, Gara de Nord.

Pentru a fi în permanență în contact cu statusul lucrărilor, precum și cu alte informații referitoare la beneficiul locuirii în apartamentele concepute după standarde elvețiene, cei interesați pot accesa site-ul www.genevaresidence.ro. Pentru acces la informații cât mai actualizate, suprafețe, prețuri, modalități de achiziție și chiar rezervare, există posibilitatea contactului telefonic cu reprezentantul comercial, la nr. 0799 099665. Având în vedere că apartamentele din Corpul B s-au vândut ca pâinea caldă, doritorii hotărâți să se mute în casă nouă și să marcheze începutul noului an cu o astfel de achiziție, pot suna chiar acum.

(926546)