Furnizorii, asteptati la Casa de Asigurari de Sanatate Timis pentru prelungirea contractelor

De Delia S. Barbu
Furnizorii, asteptati la Casa de Asigurari de Sanatate Timis pentru prelungirea contractelor
Furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale care se aflau în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş până la data de 31 decembrie 2011 sunt aşteptaţi la sediul instituţiei pentru prelungirea contractelor. Cererile se depun până în 11 ianuarie 2012.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş invită toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive aflaţi în relaţii contractuale cu CJAS Timiş la data de 31.12.2011, care doresc prelungirea contractelor cu instituţia pentru anul 2012, să depună cererile de prelungire a acestora la serviciile specializate CJAS Timiş, în perioada 04.01.2012 – 11.01.2012, urmând ca perioada de încheiere a actelor adiţionale să fie finalizată până la data de 31.01.2012.

În cazul în care, furnizorii existenţi în contract cu CJAS Timiş la data de 31.12.2011 vor depune cererile de solicitare a prelungirii contractelor pentru anul în curs după data de 11.01.2012, aceştia nu vor mai putea intra în relaţie contractuală cu Casa Judeţeana de Asigurări de Sănătate Timiş, până la următorul termen de contractare.

Informaţii detaliate privind încheierea actelor adiţionale, precum şi documentele necesare, grupate pe tipuri de asistenţă medicală, se găsesc afişate pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, www.cjastm.ro .

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !