Fii mai frumoasa de ziua ta! Un zambet stralucitor la inceput de primavara

Fii mai frumoasa de ziua ta! Un zambet stralucitor la inceput de primavara
ADVERTORIAL. Vine primăvara, iar razele de soare vă pun mai bine în evidență dacă aveți și un zămbet strălucitor. Ei bine, da, în această primăvară zâmbetele se poartă, iar dacă sunt strălucitoare, cu atât mai bine, Dinții sunt strălucitori atunci când sunt albi și sănătoși. Dar nu numai asta le dă strălucire. Ce ziceți de o bijuterie dentară? Orice pentru a vă face să arătați și vă simțiți mai bine la început de primăvară…

Începutul primăverii este dedicat femeii. Ca femeie aveți dreptul în această primăvară să vă simțiți mai fericită și mai strălucitoare. Toți vor remarca acest lucru dacă și zâmbetul va fi unul strălucitor. Un zâmbet poate fi strălucitor dacă dinții sunt sănătoși, în primul rând. După aceea, dinții pot fi și cosmetizați. Amănunte care fac diferența.

În Timișoara puteți beneficia de tratamente stomatologice care vă fac dinții mai strălucitori ca soarele. Igienizarea dinților nu trebuie uitată, iar o dată la șase luni merită să faceți un detartraj. După ce ați rezolvat problemele igienizării și toți dinții strălucesc de sănătate poate nu ar fi rău să adăugați și un accesoriu chic – o bijuterie dentară. Este la modă, este în trend, și dă bine în pozele de pe Facebook. O au vedetele de la Hollywood și o puteți avea și voi la acest început de primăvară, mai ales că temperaturile vor urca până la 18 grade în aceste zile, iar zâmbetele sunt la liber.

Cu ocazia începutului de primăvară, Cabientul Ultra-Med din Timișoara oferă doamnelor și domnișoarelor tratament de igienizare a dinților și o bijuterie dentară, totul la doar 100 de lei, în perioada 1 – 8 martie. Aveți acest drept – de a vă răsfăța și de a fi în ton cu primăvara, adică strălucitoare și plină de viață.

Cabinetul Ultra-Med din Timișoara acoperă o gamă largă de tratamente: servicii de terapie complexă și completă a leziunilor odontale simple și complicate, servicii de profilaxie si igienizare, servicii de protetică și chiurgie oro-dentară, iar serviciile de fațetări ceramice reprezintă unul din punctele forte ale cabinetului.

Programările pentru consultații se fac telefonic sau online, pe site-ul cabinetului, la pagina de contact. Contact: str. Pavel Jumanca nr.14, Timișoara. Telefon programări: 0723372767.