Facultatea de Economie din Timisoara, nominalizata la titlul de Facultatea anului

De M.S.
Reactualizat la:
Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor din Timisoara
Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor din Timisoara - © Foto: feaa.uvt.ro
Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor (FEAA) este singura instituţie de învăţământ superior din Timişoara nominalizată la titlul de Facultatea anului în cadrul Galei Premiilor în Educaţie. FEAA a îndeplinit toate criteriile de eligibilitate şi a reuşit să fie selectată pentru a intra în finala competiţiei, alături de alte instituţii de învăţământ superior din Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Gala premiilor în Educaţie este o competiţie naţională care urmăreşte promovarea proiectelor, a oamenilor şi a organizaţiilor care au impact semnificativ asupra sistemului educaţional din Romania. FEAA a atras numeroase fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii şi pentru proiecte, a dezvoltat strategii de comunicare şi a creat parteneriate cu ONG-uri, presă, instituţii de stat, companii dar şi universităţi din afară ţării. De asemenea a creat oportunităţi studenţilor pentru a-şi găsi un loc de muncă după finalizarea studiilor.

“Printre realizările Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor care s-au înscris în criteriile de eligibilitate se numară implementarea proiectului «Calitate şi competenţe la standarde europene pentru personalul didactic din învăţământul superior în vederea creşterii competitivităţii şcolii de economie din Romania» finanţat din Fondul Social European. În plus, finanţarea a 65 dintre doctoranzii FEAA printr-un alt proiect european şi asigurarea de stagii de practică pentru 80% dintre studenţii de anul 2. Mai mult, la absolvire, studentii remarcaţi în timpul studiilor de către profesori primesc, ca bonus, stagii de internship în companii din domeniul consultanţei de management” a spus Lavinia Ţiplea, şefa Biroului de Comunicare şi Imagine Instituţională a FEAA.

Cei care vor să susţină facultatea în Clasamentul premiilor de popularitate, pot face acest lucru accesând link-ul www.premiileineducatie.ro/gpo.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor